Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 317
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
  • в света на илюзиите
sunnyday smile3501 smile3501
Много карасиво, прелест.
С какво изложение ти е терасата?
Моята е на запад, много слънчева, сакъзчетата ми изсъхват  #Cussing out
Моля те кажи ми (ако не е за тук питането ми, моля на лични) по-подробно за естесвената сянка  Wink, която си постигнала  Praynig

Ха, и други питат същото:)

# 196
  • София
радвам се, че ви харесва, момичета. Терасата е със западно изложение, горещо е лятото и сакъзчетата понякога се налага да ги поливам 2 пъти на ден- рано сутрин и късно вечер /но това е само в големите горещини/. За саксиите на дивата лоза ще премеря довечера и ще ви кажа, но не са много големи и заради това се налага торене /през две седмици с течна тор, за подсилване на почвата/.   bouquet

# 197
радвам се, че ви харесва, момичета. Терасата е със западно изложение, горещо е лятото и сакъзчетата понякога се налага да ги поливам 2 пъти на ден- рано сутрин и късно вечер /но това е само в големите горещини/. За саксиите на дивата лоза ще премеря довечера и ще ви кажа, но не са много големи и заради това се налага торене /през две седмици с течна тор, за подсилване на почвата/.   bouquet

Супер... и за да не спамим, може и на лични да ни драснеш  Wink  Peace

# 198
# 199
# 200
Продават се такива саксии.

LemOn, много приятно! Simple Smile

# 201
  • Sofia
Страхотни са последните 2 тераски!

sunnyday, хартиените фенери светят ли или просто си висят? Simple Smile И аз си представям нашата тераса с подобни хартиени лампи, но не знам доколко са ок за навън.

# 202
А, като казахте фенери, аз си купих едни много приятни лампички от Икеа, които се самозахранват от мини слънчево панелче, без нужда от контакт.
Омотах ги по "зелената стена", където съм пуснала пълзящ жасмин и се получи много сладко, понеже самите лампички са като цветенца. През нощта в тъмното, като светнем белите цветчета, вече става тooooлкова романтична украсата, че се чувствам като на сватбено парти. Joy

Ето това са лампичките:

SOLVINDEN

Тия дни ще се постарая да снимам и моите. Peace

# 203
Аууу страхотна тема!

Пини, в Бг ли живееш?
Лампи4ките от Икеа също са много свежи. Ние тази година ще пропуснем с декорацията и оформлението на терасата, тъй като нашето звер4е ходи на всякъде, дърпа вси4ко и тн и тн.

# 204
barbaron, саксиите се продават такива, специално за парапет. Виждам, че си от Варна- има ги в градински център Мимоза в морската градина.
www.elho.com

# 205
  • Sofia
Тези лампички са толкова сладички, направо се влюбих в тях! Мерси, не ги бях виждала досега, но вече са ми в списъка за закупуване.  Mr. Green

# 206
  • София
Шунка, фенерите не са хартиени, а от нещо като плат - от ИКЕА са, на слънчеви батерии са, влагозащитени и светят цяла нощ.

# 207
  • Бургас
Чудесна тема.
След почти 4 години най-накрая дойде терасата у нас на дневен ред.
Ще ви следя за идеи и се надявам до края на лятото да споделя и аз снимки. Simple Smile

# 208
Прекрасна тема. За сега градинката ми е на прозореца, нямаме тераса. Но до месец, два ще се нанесеме в нов дом с огромна тераса и ще черпя идеи от вас!

# 209
  • България-Варна
Има ги и във Варна във Практикер и във джъмбо!

Общи условия

Активация на акаунт