Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 988
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте мамчета Simple Smile

Имаме нужда от  спешна помощ.Ема е с варицела и мноог я мъчат тези пъпки. Освен ментолов спирт и пудра, нещо по ефикасно против сърбеж да знаете?

# 346
Ами хомеопатия .Но там ти си решаваш по принцип хомеопат е добре да изпише , но .........
РУС ТОКСИКОДЕНДРОН 30 СН   Това давах аз  Peace
Успех и дано леко да я изкара . Ники имаше пъпка и м/у зеницата и ириса  ooooh!

# 347
Мерси ДЗ. И ние се лекуваме с хомеопатия, така че го взимам. Ако ти го е изписала и Капинчева още по-добре Simple Smile)

# 348
DZ по каква схема го даваше?

# 349
А с Капинчева се разлюбихме  Naughty Тя нищо не ни изписа  -нищо ни нямало  Whistling
Изписа ми го бг-мамма форум  Mr. Green Не си спомням схемата . Май беше 3х3

Бяхме в почивка от хомеопатията  3м , защото Капинчева не успя да ни стабилизира  и след 2г с хрема сме се докарали до хронично състояние. Та минахме през скенер на глава - синузит. Та лечение та чудо. Ама за Капинчева всеки път нищо ни нямаше ама и парите си прибираше .
Та от 1 седмица сме при Джеджев . Надявам се да е успял да го определи добре и да нямаме проблем  Peace

# 350
Джеджев е добър!! Той направи на ЕМА първия профил.
Но беше само на 6 месеца тогава и не ми се размахваше из Терапията.

# 351
И аз само положителни неща чувам  Peace
Дано да го е определил добре . 1 час го оглежда и разпитва - явно наистина си е труден за определение  Rolling Eyes

# 352
Благодаря ви момичета  Hug
Mr. Green не мога да помогна - аз я пея * дойде ли ви края пукнахте на края * Joy

Аз я знам в по-нецензурен вариант:

"нямате ли срама, да  censored ваш'та мама"  Joy

Ще ме уморите Joy Joy Joy

Здравейте мамчета Simple Smile

Имаме нужда от  спешна помощ.Ема е с варицела и мноог я мъчат тези пъпки. Освен ментолов спирт и пудра, нещо по ефикасно против сърбеж да знаете?
Дано мине леко и скоро се оправи детенцето  Hug за жалост не мога да помогна

# 353
  • Варна
Мами, знаете ли къде във Варна се организират курсове/уроци по декупаж?
Или всички четете от нета и от Бг мама Simple Smile

# 354
здравейте, запис да следя

# 355
Здравейте мами, казвам се Деница и имам момиченце Габриела на 2 месеца и половина. Живея в ЧАйка, но си нямам компания за разходки. Ще се радвам ако се запозная с някой от района, а и не само:)
Алфатар и аз много ги харесвам и вече само от там купуваме Simple Smile

# 356
  • Варна
Здравейте,мили дами!
Обръщам се с молба към вас.
Препоръчайте ми стоматолог във Варна,на когото се доверявате от години и сте доволни.
Предварително ви благодаря! Hug

# 357
Lora-Di ,препоръчам Д-р Демирева в цветния квартал ,кабинета се намира на ъгъла на зеленика и еделвайс.При нея ходя от 2001г и съм много доволна Grinning

# 358
  • Варна
Lora-Di ,препоръчам Д-р Демирева в цветния квартал ,кабинета се намира на ъгъла на зеленика и еделвайс.При нея ходя от 2001г и съм много доволна Grinning
Аз също я препоръчвам. Peace

# 359
  • Варна
Д-р Бъчваров,срещу Стоматологията му е кабинета, от 6г сме при него цялото семейство Peace

Общи условия

Активация на акаунт