Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • на североизток от Рая
  Здравейте, момичета!

Пак търся помощта ви. От Шумен съм, почти съм ви съседка. Simple Smile
 В петък ще идваме до Варна да търсим официални обувки за абитуриентката. Ще обиколим центъра, най-вече в Паоло Ботичели ще търсим. Къде бихте ми препоръчали още да потърсим.
 През февруари идвахме до Варна за рокля. Намерихме. Сега трябва да вземем обувки  и според тях ще режат роклята.
 Ох, още сме наникъде. И тоалет за изпращане ще търсим...И пак обувки...И чанти. ooooh!
 А роклята я взехме от магазин на ул. Кръстьо Мирски.

Бързо да оздравяват болните душички!!!  Hug

# 616
ами примерно Тенденз и като цяло в мола има доста голям избор

# 617
По-добре отидете в Гранд мол, там има и Паоло Ботичели, както и други магазини  Peace

# 618
  • на североизток от Рая
  Благодаря!

В МОЛ-а задължително ще отидем. В сайта на Ботичели харесахме едни обувки, затова искаме да видим дали ги има и в магазините им.

bouquet

# 619
За нотариуса: по принцип трябва да има дежурен, но специално за Великден - не. За другите почивни дни, можеш да се консултираш в нотариалната камара 052/656005.

А за обувките: не се шашкай, миналата седмица се опитах да си намеря стандартни обувчици за работа и ми беше много трудно, навсякъде е залято с абитуриентски Simple Smile

# 620
  Здравейте, момичета!

Пак търся помощта ви. От Шумен съм, почти съм ви съседка. Simple Smile
 В петък ще идваме до Варна да търсим официални обувки за абитуриентката. Ще обиколим центъра, най-вече в Паоло Ботичели ще търсим. Къде бихте ми препоръчали още да потърсим.

В Шумен Мат-Стар отвориха магазин наскоро. Имат интересни модели обувки.
Общо взето двата мола са един до друг извън тях едва ли ще намерите нещо интересно  Rolling Eyes

# 621
  • Варна
Здравейте, след две седмици трябва да си избера гинеколог и да се запиша в ЖК. Можете ли да ми препоръчате някои? Искам да работи със здравна каса, да работи в 8ч сутринта и в събота.

# 622
В събота работи др Славчев. Но имай предвид, че часовете които се дават най-редовно не се спазват и се налага да се почака. Иначе прегежда на видеозон всеки месец, но няма акушерка да следи другите показатели.

# 623
Хубава сряда (1во)!
И за всички, които имат излизане навън - с особено внимание относно днешната прогноза
Жълт код за Варна | ВарнаУтре бг
varnautre.bg/novinite/varna/32468-zhult_kod_za_varna

# 624
Здравейте след 100 години.  bouquet
Назад пак към форума  Laughing
Причината се вижда по-долу  Crazy

# 625
  • Варна
Еее, ами честито! Лека бременност и успешен финал!  Hug

# 626
опааа,Ема-Бадема ще става кака Heart Eyes

# 627