Тема Незабравима 199

• 32 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ох тази сестра  ooooh! ooooh! ooooh!
Доктора каза на Бату ,че жена му не иска да го вижда,вдигнакла е кръвно нещата не са и в ред и трябва да си почива
АМи да то и аз не искам вече да го виждам тоя Бату ама кой ме пита

# 136
  • Монтана
Не мога да не изкажа възхищението си от Тюркян-изключително силна жена....!Сложи мелдавището на мястото и!

# 137
  • Монтана
Големи артисти са всички! Как пресъздават само различните емоции- невероятно! newsm09 Великолепни актьори! newsm10
Аз лично виждам разлика в режисурата- новия си го бива засега! Peace
Абсолютно те подкрепям,Дани! newsm10 newsm10 newsm10

# 138
# 139
  • София
Тюркян каза на Мелда че Еда е в болница,а тя е с този мъж,не е направила нищо да му попречи,убил е Харун а Мелда само повтаряше не съм направила нищо лошо,опитах
 се да го спра.
Арас каза на еда че ще се погрижи за нея и всичко,но тя не иска,а Еда на Керем как ще кажа на детето си че няма вече баща
Мелда попита Арас как е еда а той й каза че е искала да се самоубие

# 140
Големи артисти са всички! Как пресъздават само различните емоции- невероятно! newsm09 Великолепни актьори! newsm10
Аз лично виждам разлика в режисурата- новия си го бива засега! Peace
Абсолютно те подкрепям,Дани! newsm10 newsm10 newsm10

Прекрасна игра на Тюркян и Мелда . Peace Много истински пресъздадоха емоцийте си. Peace

# 141
allisas73, bibisita, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, ddd_7, dejavue, didi 69, dilein, dim_dim, dorital, ioji, IR65, Isis, ivva, jaklin, katia111, lana05, ljufis, magistra, Maia_68, manpla, mariqpushkarova, mariq_72, mikora, mipsy., moxito, natalia, nati 75, nezabravimka, onii, pantovka11, rumina, TONETO, vai1, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile (+ 8 Скрит/и) и 55 Гости преглежда(т) тази тема.

Четвърти реклами...

# 142
  • По света и в нас.
Леле аз съм чок шашърда. Shocked #Crazy #Crazy
Тюркан как изгони само Мелда,не че не си го е заслужила.Но тя и е дете.

# 143
# 144
Момичета, ако ви направи впечатление рекламата за 19 май (утре) - рождения ден на  Кемал Ататюрк (19 май 1881 г., Солун, Османска империя.)

# 145
Определено се усеща разликата с новия режисьор. Нещо повече, решил е да развие героя на Керем..Вместо да се мотае наляво, надясно като безделник е до сестра си в най-трудния и момент. Определено имаме напредък...

# 146
Май по-рано трябваше да сменят режисьора.

# 147
Определено и Керем е пораснал.Питаше Тюркян какъв им е Арас на Семейството, че е до Еда?
Каква работа има с нея? Син на Джемил. hahahaА Арас все още е хлътнал по Еда.
Харун като ги видя, му идваше да рипне, ама цял камион го беше цапнал, та... hahaha

# 148
  • Монтана
Определено се усеща разликата с новия режисьор. Нещо повече, решил е да развие героя на Керем..Вместо да се мотае наляво, надясно като безделник е до сестра си в най-трудния и момент. Определено имаме напредък...
newsm10 newsm10 newsm10

# 149
  • Монтана
Май по-рано трябваше да сменят режисьора.

Абсолютно те подкрепям,разликата се усеща!

Общи условия

Активация на акаунт