Песен за огън и лед:When you play the Game of Thrones, you win or you die-тема 2

• 45 222
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А втори сезон кога ще очакваме- есента?[/color]
Догодина Mr. Green.

А Джон наистина има предпоставки да се вживява в ролята не Емо, но според мен изобщо не го прави. Има такива проблясъци на загриженост и привързаност (към Аря и Бран, както и към Роб), както и на чест и съпричастност (как се застъпи за Сам още от самото начало), които напълно го противопоставят на Емо културата.

# 571
  • София
Джон нещо не може да ми стане симпатичен, и то само заради актьора, който играе с все една и съща страдалческа физиономия.
Грам друга емоция не показа това момче  Tired
За разлика от Роб, който играе страхотно  Peace
сори, още не им знам имената на актьорите

# 572
Един колега преди малко ме застреля с това: http://img42.imageshack.us/img42/267/boikogotsmall.jpg    Rolling Eyes

# 573
  • София
Един колега преди малко ме застреля с това: http://img42.imageshack.us/img42/267/boikogotsmall.jpg    Rolling Eyes
Хахахахахахахахахаха, как ме развесели само Joy hahaha Joy. Със сигурност той собственоръчно го е сглобил този колаж, ааааааааааа хахахахахахахахаха.

# 574
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

КазАх ли ви аз за Бойко. Joy Joy Joy Joy

Следващият сезон не вярвам да почне скоро. Та те още кастинги провеждат... После ще има писане на сценарии, заснемане, пост-продукция... За няколко месеца няма да стане таз работа.

# 575
Хич да не е.. другата пролет му давам на сезон 2.

# 576
Дами, забравяте че ББ следи сериала...може и по-скоро да го пуснат, няма да рискуват да дразнят ББ все пак...

# 577
  • София
Аз се чудех защо скоро не са посягали на Замундата, а то било щот Бойко глеееедаааа. hahaha

Маграт, мога ли да го шеърна този колаж във фейсбук? Просто е твърде култов да го подмина. Mr. Green

И аз мисля, че втория сезон ще е другата пролет... Мен повече ме притеснява въпросът кога ще излезе шестата книга... И дано авторът доживее, да е жив и здрав. Rolling Eyes

# 578
Маграт, мога ли да го шеърна този колаж във фейсбук? Просто е твърде култов да го подмина. Mr. Green

Ама моля ти се, естествено че може Simple Smile Светът трябва да види! Simple Smile

# 579
  • Разпиляна във въображението
Знаех си, че не трябва да отварям линка, ама пусто любопитство Mr. Green

# 580

ох боже, това е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
не, нямам думи  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Magrat , ако не възразяваш и аз ще го постна във ФБ, че това произведение трябва да се види от много хора.  Мерси за страхотната емоция   bouquet . След снощи цял ден ми се реве, но сега още се хиля на картинката  Joy

Амам момичета, той 2 сезон ако почва чак догодина - да спирам ХБО - аз и без това заради филма го пуснах, няма смисъл 1 г.а нищо да си седи

# 581
# 582
Та, кой е шефа сега!  Mr. Green

Е, т'ва май ще е наследника на сър Антъни Хопкинс, кат' нищо ще изиграе внука на Ханибал Лектър. Crazy

# 583
  • София
Еее, Денерис тука е супер сладка. С нормална коса и червило.  Wink

# 584

Общи условия

Активация на акаунт