Чакаме и последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 26

• 29 624
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
Рая честито бебенце Hug
Нелка, късмет.
И аз след малко отивам при доки да видим какво ще стане, дано да е тези дни Simple Smile

# 436
Честито на Рая !!!

Аз пък се сдобих с някаква настинка и болно гърло, а утре ми е секциото... Отивам на консултация с УНГ, стискайте ми палци да не ме отложат, а да го овладеем това чудо и всичко утре да си мине по план...

# 437
Рая,честито бебче  baby_neutral
Нелка,ти още  ли се моташ,аз мислех че си родила и си ме изоставила вече....ама май така ще стане,че аз нямам грам болка,само леко и тъпо ниско долу отвреме на време.
Отивам на тонове днес,да видим дали апарата ще улови някоя контракцийка...КЪСМЕТ!!!

# 438
Добро утро:)

Рая, честит син!

Нелка, хайде повлечи крак, че юни чука на вратата Wink

desi_shisha, и аз се притесних от коментара на Джени, нищо че ще ми е за трети път....

uniqueless, дано не е сериозна настинка, има някакъв вирус в момента с гърло и хрема.

Мойто доки , вчера се върна и днес съм на преглед, да видим какво е положението. Замислям се дали да не ускорим нещата, хем ми се чака да тръгне сам, хем ми се ще да раждам вече...

Хубав ден:)

# 439
Добро утро май-чета!
След като щерката ме събуди в 7:00 и се наяде бързо-бързо и пак легна да спи, аз си почивам - по-точно пооправих къщата. Ама и ние сме много лакоми, боже - голям рев докато не натъпче тумбачето.
Мария И. - аз за късмет не съм се премерила още, че кантара се счупи, ама тия дни ще си купя и ще видя колко килца съм оставила след раждането. обаче от няколко дни ме гони ужасен глад  Embarassed, направо незнам какво да правя. Дрехи май нямам който да ми стават.
Неллили, и при мен е такова положението с лохиите. Има периоди, в които не текат, а има периоди с ярка червена кръв.
Днес ще си извеждам кукличката на разходка, и на пазар, че баткото е хвръкнал яко на височина, и май и неговия гардероб е за обновяване.
Родилите секцио мами, носите ли колан за след раждане?
П.П. Честито и на всички новообебили се. Извинявам се, че не ги коментирам по име, но отдавна не съм влизала във Форума,и мога да изпусна някоя мама. пожелавам ви много радост с малките съкровища.  bouquet

# 440
Рая,честита ти радост!!!

# 441
Върнах се, Слава Богу не е сериозно, дадоха ми малко лекарства, но утре си остава всичко по план. Моля ви стискайте ми големите палци за утре, дано Бог е с мен и всичко мине по мед и масло!!!

Хубав ден на всички, а на раждащите успех и късмет!!!

# 442
Добро утро,дами!

НЕЛКА...стискам големи палци...днес ще е твоя ден да знаеш Heart Eyes

Рая,честит син!Да е жив и здрав и много щастлив!!!
 smile3525 Пожелавам си аз без шевове  Hug

БУБА...аз какво ви казвам...направо при юнките ще цопна,но тук ще си седя де,ако ме искате,разбира се/тях не ги познавам/,а и съм се бременеела с вас  Hug Heart Eyes

Аз снощи реших,че ще раждам.Даже започнах да засичам контракции на 15- минути,но като легнах ме домързя да пиша,че нямам нощна лампа и после съм заспала.Но не са били някакви много болезнени,съвсем нормални стягания с лека болка ниско долу  Tired
Но нищо не стана.Днес пак съм си пич  Crossing Arms

# 443
  • София
Здравейте мамчета!!! Laughing Laughing
Първо- стискаме палци на Нелка на този хубав ден! Peace Praynig
Честит син на Рая!!!Да и е жив и здрав!!! smile3525
Елфи:Не те пускаме никъде, ако ще да родиш по коледа Joy hahahaОсвен това чакам да родиш, та да дойда до Пловдив да изпеем заедно един дует Grinning

# 444
Здравейте, бубенца Simple Smile
Честити бебчета на Мая, Полето и Рая bouquet Нека са ви живи и здрави малките слънчица и ви носят много радост  Hug

Нелка, като те чета май моментът наистина наближава Simple Smile Успех, миличка  Hug
Стискам палци и на теб uniqueless  Hug Всичко ще бъде наред, момичета Simple Smile Бъдете спокойни, мислете позитивно и се концентрирайте само около онзи незабравимия момент, в който ще гушнете малките си дечица  Hug

Относно килограмите - аз оставих в болницата 11 кг. , но имам да свалям още 8  Crazy
Колан сложих само веднъж в самото начало, но ми беше адски неудобно с него и се отказах. Коремчето ми доста се прибра без да го насилвам. Има какво още да се желае, но то е свързано и с въпросните 8 кг., които имам още да свалям Simple Smile
Лохиите и при мен са както и при всички останали. Не ми е ясно до кога така, ама това е туй то!!!

Засега толкоЗ от мен Simple Smile Отивам да се оправял, че след храненето около 12 ще излизаме на разходка.
В тази връзка - Гале (danaq_lv),  до кога ще те чакам да родиш бе, душа  Mr. Green Айде, че си вършея из парка сама  ooooh!
Имаше още едно майче, което обикаля из парка в Лагера и Хиподрума  newsm78 АКо иска да се обади кое е, пък да си направим една срещичка Simple Smile

Айде хубав и бебеносен ден пожелавам  :hug

# 445

Елфи:Не те пускаме никъде, ако ще да родиш по коледа Joy hahahaОсвен това чакам да родиш, та да дойда до Пловдив да изпеем заедно един дует Grinning

Laughing Да хващаме този на Лакме и Малика от "Лакме" и без това е много актуален сега ,а и е точно за нашите гласове  Hug

# 446
  • Den Haag
Честито бебе на Рая   bouquet  bouquet  bouquet

Нелка стискам палци всичко да мине леко и по вода! Peace

# 447
Честито бебче на Рая  bouquet Да е много здрав и много да радва мама и тати  Hug
Нелкааа, бях сигурна, че си родила вече  Thinking стискам палци да е днес и да е бързо и безболезнено  Praynig
Даная, и за теб се отнася  Wink стига с тия слаби контракцийки  Hug
За килцата - оставих само ЧЕТИРИ в болницата  Twisted Evil за две седмици обаче съм свалила 6, остават ми още 6  Tired В момента, в който мога да си сядам на дупето започвам велоаргометъра, а днес мисля да пробвам и коремни преси  Simple Smile
Лохиите на мен ми текат от време на време много силно, после по слабо  Tired а онзи ден си изкарах акъла, когато започнаха да излизат едни неща, като парчета месо  Shocked Embarassed оказа се, че било съсирена кръв, но докато разбера реших, че съм на умирачка  Crazy

# 448
  • До морето :)
Честито на Рая  Hug
Аз, че ще раждам, ще раждам, ама утре  Laughing С 3-4 см разкритие съм, тръгнало е бебето, ама шийката не се е изтънила и доктора ме прати да си се прибирам. Утре в 8 без 15 да ме приемат, да ми слагат система, ако до тогава не се пукнат водите или болките не станат по-непоносими (ако сега са поносими, не знам какво ще става после  hahaha ) Сега между контракциите ми е забавно, ама иначе прибелвам очите  Joy
Чудя се дали ще изкарам до утре  Rolling Eyes Ама щом доктора ме прати да се прибирам, че и за система мисли, сигурно няма да стане току така  Grinning
След като ми каза за водите, го попитах, дали е сигурен, че ще разбера, ако се пукнат  Joy Успокои ме, че и водите няма да пропусна, нито раждането  Joy  Пътвия път не било толкова лесно  hahaha
ММ като ме гледа и иска да избяга на някъде, ама не му давам аз  Mr. Green Позволих му само да поспи, иначе никъде няма да ходи  Crazy

# 449
Нелка ти още ли си тук  Laughing Я бягай да раждаш.С 3-4 см бързо може да започне екшъна.Съмнявам се да изкара чак до утре  Thinking А и ти с тези контракции и болки направоооо  #Crazy Как ще издържиш чак до тогава  Thinking Ужас направо  #Shocked Дано започне по-скоро ,че да си отдъхнеш вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт