Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети за кърмене се споделят във форума?
Какви проблеми с кърменето срещат майките във форума?
Какви са някои от притесненията, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети за кърмене се споделят във форума?
Във форума се споделят различни съвети за кърмене, като например използването на топли компреси, масажиране на втвърдените участъци в посока от основата на гърдата към зърното, прилагане на овлажняваща козметика като масло, приемане на лецитин и започване на всяко хранене от гърдата с блокчета канали. Освен това се споделя информация за честотата на хранене, стимулиране на гърдите и справяне със запънати канали. Във форума също така се споделят съвети за кърмене, като стимулиране на гърдите, изцеждане на мляко, предлагане на бебето към гърда и проследяване на сигнали за глад. Дават се и съвети относно реженето на ноктите на бебетата.
-
Какви проблеми с кърменето срещат майките във форума?
-
Какви са някои от притесненията, които майките обсъждат във форума?
-
Колко дълго може да се съхранява адаптирано мляко при стайна температура?
-
Трябва ли да се притеснявам, ако бебето ми плаче много и изпитвам болка от кърменето, без други оплаквания?

Моя мъник е постоянно със свършена голяма работа,но досега мазахме с Бочко и всичко беше ок,от вчера обаче са ни нападнали ужасни малки червени пъпки и се чудя сега с какво да мажа.Защо се появиха така изведнъж или от топлото или от лекарството с водорасли,което давам за коликите и явно при изхождане прави някаква реакция с кожичката му 
, намазах се аз, ама след 10 мин се измих, късно е да звъня пак на педи. Но поне юнака спи
, та си ме болеше и си поревах, но още мястото беше много натъртено и подуто. Иначе ме шиха с тези разградимите, външните паднаха, сега се нижат и вътрешните
.
Всеки ден майка ми се обажда и се почва, давай АМ, че детето реве от глад, кърмата ти нехранителна- дрънци
. Той реве нашия от млечницата, изрично неонатолозите всеки път повтаряха, няма такова нещо като нехранителна кърма
. Добре, че поне свеки ме подкрепя за сефте
за инфото, последно само молитвата се прави точно на деня нали
вече съм разногледа. А Слави точно се събуди...пей сърце