Чакаме и последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 26

• 29 623
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
Добър ден и от мен!
Аз ходих до патологията,но утре ще ме приемат за един ден.Лошата новина е,че доктора беше категоричен,че съм за секцио Sad 9.8см му е главата на бебо и според него ще е поне 4 кила.Много тъпо ми стана,исках да родя нормално.Все пак ще видим и утре какво ще кажат.Чудя се дали да се пазаря за нормално или не си струва да се мъча....
Нелка пожелавам ти да не се налага да чакаш до утре!

# 451
  • До морето :)
Теди, че и на моята девойка й е 9,8 см главата  newsm78 То май толкова трябва да е  newsm78
Абе аз искам да изкарам до утре, да ви кажа, че да си ида при същия доктор, ама май-май, няма да ме огрее. Сега ще се опитам да подремна, че да мине малко времето

# 452
Нямам идея колко трябва да е  Thinking Той каза,че отговаряло на 41 г.с. Най-много утре да се пазаря и в най-лошия случай,ще изпитам мъките и на двата вида раждане  Confused

# 453
  • Стара Загора
АБе до 10см. сте добре...нали разкритието е 10см  Mr. Green
Честито бебче на Рая...чакаме името Hug

# 454
Хайде момичета, давайте, още малко остана!

Усещането след раждането е толкова фантастично, че ако можех още 100 пъти бих искала да го изпитам!

Тони Ст,

Благодаря ти за успокоителните думи!

Нещата вече са по-добре, от вчера сме само на кърма. Явно струйката е по-силна и си цока спокойно.
От сутринта обаче ака поне 5 пъти, не знам какво му е, дали щото минахме само на кърма и има някаква реакция...

# 455
  • София
За килограмите - аз в болницата свалих 6 и после до този момент съм свалила още 1 кило. Останаха ми още 3 за сваляне, ама аз искам да сваля 5.  Grinning Не съм ли алчна? Само дето май няма да стане много лесно номера, ама няма да се отказваме, я!  Wink

# 456
Да се отчета и аз за килограмите - в болницата оставих 11 кг, а бях качила за цялата бременност само 9. Но имам доста да свалям от качените кг. преди бременността. След първото ми дете не успях да сваля кой знае колко. Надявам се сега след второто дете да отслабна повечко.

# 457
имам един въпрос може би към консултантите от ЛЛЛ понякога след кърмене имам усещане в едното зърно на гърдата си като парене,от какво е това усещане и с какво мога да третирам евентуално,не винаги го имам ,но като се появи направо ме влудява

# 458
  • София
Цитат
 Да хващаме този на Лакме и Малика от "Лакме" и без това е много актуален сега ,а и е точно за нашите гласове  

Супер, започвам да го уча, но първо ще издиря ноти Peace
Момичета- 9.8 е супер размер за глава, не гледайте килограмите, те може да са от дебелички меки части,важно е главата да може да мине Hug
Нелка: Чакаме хубави вести Peace
За лохиите- поне месец им трябва,да не кажа 40 дни-ама то е хубаво като текат,защото ми намалява корема и ставам по-красива  Laughing Ако можеше от тях да намалява и дупето...Joy
 Момичета- някоя от родилите имала ли е изпускане по малка нужда? newsm78 На мен сега за пръв път ми се случи и много се притесних да не се случи някъде навън? Sad

# 459
И аз да се отчета след преглед, няма разкритие, високо горе бебе, супер тонове. И ще чакаме, можело и 14 дни да се чака, не искам да чакам до Петровден #2gunfire Утре съм при доктора от ЖК и ще го питам дали не иска да ме приеме.
Нелка и ти ни изоставяш в списъка  Simple Smile

# 460
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА РАЯ!

За лохиите - все още си ми текат,но и при мен са на моменти,къде повече,къде по-малко,къде никакви ги няма и точно си викам-айде оттървах се,но уви...те са си още тук Mr. Green За месец със сигурност не са ми спрели,за 40 дни-също се съмнявам,че ще стане Twisted Evil То докато се отърва от тях ще ми дойде цикъла и тези превръзки вече ще ми се срастнат с г.... Mr. Green А за това,че корема намалявал от тях-де да беше Mr. Green

За килограмите-в болницата оставих 9,за месец свалих още 2,остават ми още 7-8 ако искам да си бъда фина като преди Mr. Green

Ние все още се мъчим с гадните колики,много сме криви,постоянно ревем,мрънкаме и се сърдим и вече незнам какво да правя ooooh! Тези капки Еспумизан-а вече ги напукахме(те може и да са спрели да ни действат вече),освен това пием чая от копър(силно казано пием) и давам и капсули Бифидус на Аква сорс и нищо Twisted Evil И като ми кажат,че при момченцата продължавали повече време и съвсем ме отчайват ooooh!

Нелка,айде де,всеки ден влизам в темата с мисълта,че си родила,ти вечно си на линия и бичиш айляк hahaha Успех ако утре е твоя ден Hug

# 461
  • Варна
Здравейте май-чета!

Честито бебенце на Рая!

Tony_St, благодаря ти за отговора! Дано успея да намаля теглото, естествено, нямам амбиции да стане веднага и няма да прилагам драстични режими, и по 1-2 кг на месец да свалям, все е нещо.

Относно лохиите - и моите продължават, съвсем оскъдни са, но ги има, но аз и не очаквам скоро да престанат, имам познати родили със секцио, на които им е текло 50 дни Rolling Eyes. Е, надявам се аз да не съм такава "късметлийка", така ми се прави кекс, че не е истина Embarassed.

a_val, аз не мисля да нося колан, смятам, че коремът ми ще се прибере и без него /и с малко моя помощ/.

uniqueless, стискам ти палци за утре!

Нелка, девойката май си е типичен близнак, не може да реши навън ли иска или вътре Laughing. Стискам палци днес да е вашият ден, хубава дата е.

# 462
Ей ме на,моя доктор от ЖК го нямаше и така и никой не ме погледна за разкритие,ама корема вече постоянно си ме боли ниско долу,ама не минава към кръста,както казват,и стягания на корема имам,ама все още не ме боли съществено.Надявам се да се позасилят нещата:)
Айде Нелка,аз викам нощеска да раждаме вече,че срамота.Твойте болки къде са?Боли ли те и целия корем...?
Диди и аз искам да се ражда,ама нъц,диването не му се излиза...иначе ходя да мятам крачоли по цял ден,та дано се роди,и сега ще изляза за втори път,може да засиля болките.
Другата майка от Хиподрума май беше Милиш...да пише на лични един телефон,като се появи:)

# 463
  • До морето :)
Още съм тука. И едва ли ще изтрая до утре сутринта  Crazy ММ упорито се опитва да избяга от вкъщи  hahaha Ама аз не му давам  Joy Да види хубаво ли е лошото  Joy И най-забавното е - спряха водата и ако трябва да тръгвам за болницата не знам какво ще правя  Crazy Че и от прегледа прецапвам леко, не е работа  ooooh! Иначе Ленчето, че е тръгнала, тръгнала е, важното е майка й до кога ще търпи на болка. Сега контракциите са на около 5 минути и вече виждам планетки и пиленца, както казва Елис. Направо не знам после какво ще е Crazy

# 464
Момичета, приятелка съм на Miss Monk...моля за стиснати палчета за нея, че е в болницата вече...като разбера повече ще ви пиша...успех на всички...

Общи условия

Активация на акаунт