Чакаме и последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 26

• 29 620
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
jenajena ,благодаря ти за отговора.Не помня дъщеря ми да е имала такива пъпчици.
Обадих се на педиатърката,днес след 18 часа ще дойде да го прегледа.

# 631
Хераааа, с глас се смях на описанието за вашето ежедневие - все едно аз съм го писала, много сте сладкииии с Боримечкатааа  Mr. Green Hug И мен ме подлагат на същата веселба  Mr. Green От 4 часа единственото, което чувам е "уаааааа- уаааааа", трима души на смени го разнасяме из къщата. Всички приличаме на мечки панда, с черни кръгове под очите  Mr. Green Мамите с опит - кога можем да очакваме затишие??? Защото като гледам как се развиват нещата, евентуално около абитуриентския му бал ще настъпи спокойствие.... ooooh! Laughing

Да не те отчайвам, ама я ни виж разликата в годините.Баткото плачеше до 4-5 год. и за това толкова късно се навихме за друго бебе.

# 632
  • София
Здравейте.Снощи Дани много плака,струва ми се че го почват коликите.Незнам дали не е рано.
Вас откога ви започнаха коликите.

# 633
Привет от нас Simple Smile

Честити бебенца на мамите на които им се изчака чаканката Simple Smile да са ви живи и здрави и много послушни Simple Smile ще са търпеливи и последователни щом толкова се забавиха Simple Smile

във вторник ходихме на детско партина братчеда, вчера бяхме месечинки  Hug  а днес сме на работа  Mr. Green въобще активен живот водим с Габчето Simple Smile

тези дни ще пробвам да пиша повече   bouquet

# 634
Правда  Hug, трудна работа това с Варна, аз даже мисля след седмица, още по-на юг да се премествам, освен Иве на едно плажче да я поканя да направим ЛЛЛ кафенце по маршрута Лозенец-Царево  Mr. Green.
споделете за тази Чиста Молитва- как, кога се прави, с предврително записване ли е, колко време трае, плаща ли се  Laughing. На голямата не съм правила  Thinking.

# 635
  • Варна
Здравейте, май-чета!

Гледам Елфи не се е разписвала днес още, дали не е родила? Стискам палци Laughing.

Ние днес бяхме на първата си детска консултация. Валентин е наддал 460 грама за 2 седмици откакто ни изписаха и е пораснал 2 см. Подозирах аз, че расте човекът, защото някои от дрешките взеха да му умаляват, но друго си е да се види черно на бяло Mr. Green.

Да питам останалите мами, вие давате ли витамин Д? Докторът ни го изписа и се чудя дали е нужно, предвид, че вече мерим улиците всеки ден и слънце има в изобилие newsm78.

# 636

Гледам Елфи не се е разписвала днес още, дали не е родила? Стискам палци Laughing.

Далееечна била работата на Елфи,далеечна  Laughing

Тъкмо се връщам от болницата,шийката била доста назад,нямало да е скоро  Laughing Можело и във всеки един момент да тръгне ,де,че нали ми е трето,но поне за момента нямаше никакви индикации  ooooh! Иначе тоновете били мнгоо добри.Ако до Понеделник не се е родило  в 19:00 вечерта пак на запис.
Усещам,че тогава ще ме и оставят  Thinking Тъкмо док бил нощно дежурство...ако имам някакво разкритие може пък да ми предизвикат,знам ли  Thinking

# 637
  • Den Haag
Ще се цитирам, ако може някой да ми даде съвет какво да правя  Praynig Praynig Praynig

към консултантите за кърменето имаме проблем пак: често се случва примерно 2-3 пъти в денонощието, когато слагам Габи на гърдата тя почва да суче, млякото слиза дърпа се от гърдата и аз изчаквам струята да спре малко или изцеждам малко и тя пак захапва гърдата но много скоро почва да се ядосва излиза и мляко от устата,пуска гърдата, давам и пак, но се ядосва не иска да я лапне или пък смукне пак дърпа се реве,става червена и пак е цялата в мляко в устата, гладна е а не може да се нахрани, та така слагам за малко на гърда тя смуква 2-3 пъти дърпа се аз я вдигам да се успокои и пак същото в рамките на 3часа, какво да правя сили нямам  Tired.
Проверих гърдата е мека, мислих че няма мляко,но като цеда има доста, излиза от няколко каналчета, дали не се отбива да и идва много млякото и да не иска да сучи  Thinking

[/quote]

# 638
  • София
 diana lobodova :Аз не съм консултант по кърмене, но от моя опит бих ти казала, че явно имаш много кърма и тя се дави. Аз на твое място първо бих поизцеждала гърдата изрестно време и като намалее струята бих и дала гърдата.За да тръгне да се отбива би трябвало да си и давала много често да яде с биберон- ако не е така, значи просто се дави. Успех ти желая с кърменето!
 Мамчета- запичат ли се вашите деца от капките за колики?

# 639
Мамчета- запичат ли се вашите деца от капките за колики?
Не, Филип няма подобен проблем.  Капките са със Симетикон, мисля че са същите и в България. Но аз ги давам само вечер.

# 640
  • София
elissee, относно шевовете - мен още си ме болят!  Laughing В момента вече е доста по-добре положението, де, но все още сядам на една страна (само отдясно са ми шевовете) върху възглавница...  Laughing
А 10 дена след раждането направо се гърчех от болки... Мажеш ли ги с нещо?

А да се похваля - вчера ни падна пъпчето.  Grinning

# 641
diana lobodova ,първо честит рожден ден на Виктор!Да ти е жив и здрав!Щастливо детство .  bouquet nbirthday

Лазар също се дави понякога.Както е писала jenajena,пробвай преди кърмене да изцедиш малко гърдата.

# 642
menyanthe да ти отговоря аз за шевовете Mr. Green
 ЦИКАТРИДИНА спрей е спасението.Струва 16-17 лева обаче си заслужава.Много бързо ми зараснаха и си сядам на д-то спокойно.Изписа ми го лекарката още в болницата.Ако искаш се консултирай с лекар,но не мисля че ще има проблем  bouquet
 На Ралица също й падна пъпчето на втория ден от изписването и след два три дни спря да отделя секрет и го намокрихме,но после пак взе да сълзи и спрях да го мокря.Дано няма проблем с това Praynig

# 643
  • До морето :)
Здравейте от нас! Ние вече сме вкъщи! Благодаря на всички за пожеланията.  Hug Ние сме добре, храним се, спим и ревем  Grinning

# 644
  • София
На нас ни падна пъпчето на 7-я ден.
Аз също ползвам цикатрадина за шевове

Общи условия

Активация на акаунт