(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 44 503
  • 998
  •   1
Отговори
# 930
Аз не искам да ставам нахална, но понеже не получих отговор, да запитам отново:

Пижамите без щампа на ЛЛЛ ли са предвидени или само моята се оказва такава?!? Thinking

Благодаря!  Peace

Anik_bg , не е само твоята, всички са без щампи. Трябваше да имат специални етикетчета с ЛЛЛ логото, но защо не са зашити .... нямам идея  Rolling Eyes

# 931
Шаманче, страхотна си!  newsm51
Много благодаря.  Hug Hug Hug
Пиша на лс за потник М2  Wink

# 932
Потникът с ръкавите и кърмаческата блузка са страхотни. Като материя, като кройка, абе всичко. И пижамката е много хубава. Искам да питам ако има от кърмаческите блузки и потник останали размер Л да ме имате предвид. Шаманче прекрасни са нещата.

# 933
  • Пловдив
Потникът с ръкавите и кърмаческата блузка са страхотни. Като материя, като кройка, абе всичко.
Присъединявам се с 2 ръце  Peace Потникът с надпис също. Още отсега се записвам за зимната колекция  Mr. Green

# 934
Ето я табличката на останалите и допълнителните неща Надявам се скоро те да бъдат поверени на Вероники. Моля да не я тормозите и да я щадите, тя помага доброволно и не е длъжна да ходи някъде. Който не си е взел нещата от мен, може да ги търси при нея, малко са, знаете се кои сте  Wink

# 935
  • Пловдив
Шамане, страхотни са нещата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес за консултацията се наджиджах с роклята и педито много я хареса, че даже питаше от къде съм си я купила hahaha
Като си изнамеря кабела от куфарите, ще покажа и аз снимки на малкия звЕр Mr. Green
Чакаме зимната колекция с трепет   bouquet

Гледам, че има една мъжка тениска "I play with..."  и размера и е XL - ще се почудя малко, но най-вероятно ще я взема... Паричките пак по същата схема ли?

edit: някой може ли да даде линк на табличката с мъжките размери, че не мога да я открия...

# 936
  • Ямбол
Взех си вчера и аз нещата! Очарована съм, ама многоооо! Потникът с ръкавите е страхотен /много се харесах в него/, обещавам да се снимам и да се покажа!
Девойката май ще си поноси повече време бодитата, струват ми се малко големи.
Така че и аз с трепет очаквам зимната колекция!

# 937
  • София
 Прекрасните Шамански одежди са у мен и вече има изчерпани неща - потник с ръкави, а също така пижама и блуза с къс ръкав XL. В настоящата таблица не мога да правя корекции, затова при първа възможност ще направя нова, в която да отбелязвам каво е останало

Ето актуална табличка

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 00:35 от veroniki

# 938
  • София
Шамане, благодаря! Hug Красиви са нещата, поне добре стоят на слабичките кърмачки-мачки  Mr. Green

За съжаление и аз съм в групата на iv4i и рошл@ - дето ще ни трябват явно специални кройки за многото ни килца и бюстове от бустана с дините Mr. Green, но все пак ще се опитам да си понося туниката и роклята, туниката малко късичка ми се струва, но явно е такъв модела ))) Роклята ми е широка леко, но както при другите "гърдести" мацки не пасва много много на бюста...
Най-много ми е криво за потника с бара  Mr. Green - много е тесен за ХХЛ  newsm78 явно и на тия потници им е такъв модела  Laughing много е прилепнал, а пък не са "на мода" ренесансовите ми форми  Laughing Съвсем умишлено си поръчах 2ХЛ като си мислех, че ще са по-широчки, но уви  Blush

Нищо де, все пак това е още един повод да поотслабнем малко  Grinning, ама докато кърмя нещо не ми се получава  newsm78 то и бомбите едва ли ще намалеят много, най-много да увиснат и да трябва " да си ги угащваме в коланя"  hahaha ...
Iv4i и Рошл@ - съчуствам ви и ви влизам в положение  Joy hahaha

# 939
Прекрасните Шамански одежди са у мен и вече има изчерпани неща - потник с ръкави, а също така пижама и блуза с къс ръкав XL. В настоящата таблица не мога да правя корекции, затова при първа възможност ще направя нова, в която да отбелязвам каво е останало

Ето актуална табличка
Вероники, искам останалата Д5, 92 размер, ще те затрудни ли да я метнеш до Пловдив? Simple Smile

# 940
  • София
Мисля си, че за да не отнесем нещичко от модератор, може да е по-добре "търговията" да се попрехвърли тук: Кърмачески дрехи за размяна и продажба http://www.facebook.com/groups/201533349905332/

# 941
  • София
Много правилна забележка, приемам я  Peace
Изпратих молба във фейса да се присъединя към групата и после пускам там  Peace

# 942
  • Пловдив
Вчера си получих и аз дрешките - за мое щастие съм си оцелила размера и стоят добре въпреки лошото състояние на фигурата ми след раждането  Laughing Чакането си струваше  Peace
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ШАМАНКАТА ЗА ТРУДА, ОЧАРОВАНА СЪМ ОТ РЕЗУЛТАТА!!! newsm51
Чакам с нетърпение темата за зимната колекция  Whistling

# 943
Много моля, някоя мама да премери детска тениска р-р 80 или 86, при гърдичките колко е широка  Praynig.

Вероники, искам Д2, възможно ли ще е да видя и двата размера? Blush
Ако някой не си заплюе единия преди мен...така ще ми реши дилемата.  hahaha

marvina, и на мен ми се струват посмалени размерите на дамските потници, поне за другото лято ще знам.  Grinning

# 944
  • Варна
Много моля, някоя мама да премери детска тениска р-р 80 или 86, при гърдичките колко е широка  Praynig.

Ние не сме с тениска ,с боди 80 р-р,но все пак ще напиша  :
ширината около гърдичките-26 см,
дължина-42 см Peace

Общи условия

Активация на акаунт