Таблата, плажният спорт на българите

• 4 239
  • 59
  •   1
Отговори
Таблата, плажният спорт на българите.

Догодина ще издиря място, на което сънародниците ми да са минимум. Какво е това забавление да отидеш на плаж и да мяташ зарове и местиш пулове. Освен българи, други нации с подобно забавление на плажа, не съм виждала да се разтоварват.
Тези хора книги не могат ли да четат, или шах да играят, само табла, табла.........
Германците от всички възрасти, са се организирали и ритат футбол, руснаците са на волейболната мрежа, а нашите табла, табла и пак табла......да не коментирам страхотния шум който се чува от метнатите зарове и преместването на пулове със замах.....
Буквално през шезлонг тази година се играе табла.....Това ли е плажният спорт на нацията ни?

# 1
Досега не съм виждала на плажа да се играе табла, честно казано.

# 2
Божеее, цяла тема за една табла?  Thinking Че и "страхотен шум"  Joy  Ще рече човек, че бомби падат  Joy
Аз пък не съм забелязала чак толкова да се играе табла на плажа  Rolling Eyes Да не кажа никак....  Rolling Eyes
За протокола - обичам да играя табла и играя табла винаги, когато има с кого  bowuu
ММ за съжаление не е табладжия и не иска и да се учи....

П.П. Имаше тема "Какво може да ви подразни през отпуската"  - за там сте, там са дразнещите се от всичко ....  Whistling

# 3
По омразни са картите- викове, псуване.
Какво й е на таблата- малко шум от зарчетата, евентуално. hahaha
 Mr. Green

# 4
Аз пък предимно картоиграчи съм виждала.На мен не ми пречи играта на табла,даже бих поиграла  Mr. Green Като цяло на мен ми е много скучно само да лежа на плажа,затова бих играла всичко там,което разбира се не би нарушило спокойствието на околните Peace

# 5
  • София
Всъщност темата за какво е? За омразата към играта или относно хората, които я практикуват?Останалите нации си имат едни забавления, а ние си имаме табла.Не виждам нищо лошо, но ми се струва, че някой си има сериозен проблем с нервите #Crazy!

# 6
  • София
Що бе, какво ти пречат хората!?  newsm78
Ей, много се е изнервил тоя народ напоследък  Thinking

# 7
  • Galaxy 13197853088
Смени плажа.

# 8
Никога не съм виждала някой да играе табла на плажа!  Shocked

# 9
  • Sunshine state
Явно проблемът е в теб-прекалено си изнервена. Направо другата година недей да плажуваш тук,а заминавай другаде на почивка,че да не те дразним.  Wink

# 10
От тази тема как ми се приигра табла, направо не е истина!  Blush
Нищо, че не съм на плажа  Joy

# 11
  • София
само кажи и почваме  Peace

# 12
  И на мен Mr. Green А никой покрай мен не играе Cry

# 13
  • Пловдив
Аз пък не съм виждала никога в БГ някой да играе, сега в Гърция до нас гръцки баба и дядо играеха, а внуците щъкаха покрай тях, но ми се стори много сладко занимание.

# 14
Аз играя табла на плажа  Mr. Green. Никога не ми е хрумвало, че това може да е проблем за околните, никога! Представям си колко силно се чуват зарчетата на фона на музиката от заведенията, говорещите си хора, викащите деца, шума на вълните  Crazy. Някои хора наистина имат сериозни проблеми с нервите.

Общи условия

Активация на акаунт