Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 217
  • 986
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Изтрябвало им е на Турция да ги приемат в ЕС.
Те и без него са 100 пъти по-европейска държава
от нашата цигания.
защо ли тогава масово се товарят нелегално в колите за Германия ...
в голямо заблуждение си иначе , Турция не е туристическата част на Константинопол ...

Нелегално се товарим ние.
И изобщо не е само туристическата част на Истанбул.
Направила съм си труда да изчета и изгледам доста
за Турция в наши дни. Видях и с очите си за какво става въпрос.
Само можем да си мечтаем.
И интересно защо все повече българи предпочитат да летуват там,
а не на нашето отвратително черноморие.
Странно защо ?

# 316
Някъде из темата имаше мнение, че това е предизборно. Може би има доза истина в това. В началото на никой не му пукаше за Сидеров, но когато започна да се държи като "луд" и "шизофреник" веднага привлече внимание, а от там започнаха да се увеличават и привържениците му. Не случайно е в парламента. Но многото заведени дела срещу него от Хелзинския комитет, а и предполагам ПР-ите, които работят с него, го накараха да смекчи тона до там, че неговите привърженици започнаха да се питат дали всичко това което е правил и казвал не е било просто едно показно поведение. Дори започнаха да го наричат "подлогата" на Борисов. Много от съпартийците му се отдръпнаха от него и отидоха в други националистически формирования. Усеща, че губи позиции и хора и сигурно е решил да приложи старата формула, която го изкачи. Скандалното поведение. За мен той си е един нормален човек, който има големи политически амбиции. А в политиката всеки оцелява както може.
За няколко часа в темата са се изписали стотици коментари.  Mr. Green

# 317
Изписахме...Защото като всяка  тема   и тази се разля извън коритото.
Но никой  от "нетолерантните" не написа  в кратце- одобрява или не атаката от днес на Сидеров.

# 318
# 319
  • София
Отилия а ако теб някой не те харесва какво ще има право да ти направи?

Ще има право да ми го каже, както и аз заявявам, че не харесвам мюсюлманите.
Е, значи няма да има право да те бие? Иначе е ясно, че не може всички да харесваме всички и всичко. Ето, затова не разбирам защо да воюваме за правото да ограничаваме някого, не защото ни пречи,  а защото не го харесваме. В противен случай ще трябва да пусна анонимка в общината/ данъчните/ МВР срещу съседа по произволен повод, защото е расист, а аз не харесвам расистите?

# 320
Ох, отворих линка и добре че утре идва края на света  Joy

# 321
Може би, хората,които ще ти го кажат, няма  да имат предвид религиозната ти  принадлежност. А ти конкретизираш точно определена  религиозна група,без фактологически щети върху теб, което е  нещо друго, не просто  нехаресване.

# 322
  • София
Културата и религията на всеки народ трябва да се уважават от гостите на страната!
Аз не предизвиквам никого нито с поведението, нито с облеклото си на съответните места, защото идеята ми е не да демонстрирам своята различност, а да усетя духа на мястото и да съм в хармония с неговите естествени обитатели.
Това, че те са различни от мен, не означава, че аз трябва да им го натъртвам.
Лумпени има навсякъде, впрочем.
И тук някой идиот може да нападне забрадена жена, и там някой - незабрадена.
И знаете ли какво..... мисля си, че сега мюсюлманите имат стабилни доводи да изискат разрешително за построяването на още няколко джамии. И понеже, не е като да няма кой да ги финансирра, след месеци ще са факт. честито!
Какви доводи получиха след днешната случка?
Може би освен джамии е редно да поискат и постоянна охрана?
Нали и след построяването на тези джамии, пак ще има високоговорители, а протестът е бил САМО срещу тях?

Джулиана, Турция е една красива държава, но...действително в по-голямата си част не е Истанбул, нито туристическа Анталия. Там има ужасна мизерия, места, които са застинали във времето, с порядки, обичаи и живот, които са от средновековието сякаш и нямат нищо общо със съвремения европейски модел. Но това е друга тема. Grinning

# 323
  • София
Културата и религията на всеки народ трябва да се уважават от гостите на страната!
Мюсюлманите не са гости на страната ни. Тук са от 600 години. Wink И са 12- 15 % от населението.

# 324
Отилия а ако теб някой не те харесва какво ще има право да ти направи?

Е, значи няма да има право да те бие? Иначе е ясно, че не може всички да харесваме всички и всичко. Ето, затова не разбирам защо да воюваме за правото да ограничаваме някого, не защото ни пречи,  а защото не го харесваме. В противен случай ще трябва да пусна анонимка в общината/ данъчните/ МВР срещу съседа по произволен повод, защото е расист, а аз не харесвам расистите?

Бояна, аз също никого никога не бия. Служа си с думи, на митинги, демонстраци и протести никога в живота си не съм била, няма и да ида. Въпрос на личен избор, избрала съм пристрастрията си да не показвам, като ставам част от стадото. Също така не гласувам. Но не ми пречи да харесвам или да не харесвам нещо или някого. Но по принцип не съм против, когато други хора изразяват позицията си, като се включват в организирани протести, щом намират този начин на изява за правилния за тях.

# 325
  • Paris, France
Nevena Virolan, сега и закон ли трябва да ти цитирам за това, че религията на българите е православното християнство. Моля ви, всички вас, не ставайте комични, не се правете на луди, на тъпи, при положение, че не сте. Излишно кокетирате, правите се на интересни, на неразбиращи, на възмутени, на озадачени.

Не се правя на интересна. Просто помолих за източник. Ти пишеш, че е християнска държава, Хеар агейн, че е светска. Зная за Гърция, че е християнска по закон а за България, че е светска, но законът може би е променен наскоро и затова помолих за линк. От това, което зная:

По Констуция, вероизповеданията в България са отделени от държавата (чл. 13 ал. 2). Законът за вероизповеданията поставя същото изискване (чл. 4 ал. 1).
Законът за народната просвета (ЗНП) определя образованието в България като "светско" (чл. 5).

Вместо да ме хокаш можеше да ме ограмотиш  Mr. Green. Науката е слънце  Grinning.

Изтрябвало им е на Турция да ги приемат в ЕС.
Те и без него са 100 пъти по-европейска държава
от нашата цигания.
защо ли тогава масово се товарят нелегално в колите за Германия ...
в голямо заблуждение си иначе , Турция не е туристическата част на Константинопол ...

Причината е икономическа и политическа. Много българи все още напускат България, което не значи, че тя не е европейска държава.

Силно се надявам да не е Волен на снимката. Смяяяяяяях!

# 326
  • Шумен
jullianna ти помисли малко Турция драпа за ЕС .
Бoяна всеки на който не му е приятно това трябва да си смени местоработата и местоживеенето и да не припарва там ?Що за глупости пишете  ooooh!
vi_ki сменя  си работата или си трай.как може да си нетолерантна?
Нали Simple Smile. Ще сменя, ще сменя, ама не мога и да я сменя. Става все по-трудно да си намериш  работа тук, защото в общината, НОИ, ... работят предимно турци. В обявите за работа все по-често пишат, че искат хора с турски език.  :arms:

# 327
  • София
Ох, отворих линка и добре че утре идва края на света  Joy
Утре ли беше?
 Shocked
Аз що готвих???
Мюсюлманите не са гости на страната ни. Тук са от 600 години. Wink И са 12- 15 % от населението.
Аз това го писах по повод изказване за разходки по потник и шорти из арабския свят, че било нормално.
А иначе...много ясно, че не са ни на гости. Ако питаш тях, ние сме. Mr. Green И това е поправимо, вярват те. Grinning

# 328
  • София
Клонка, а нима в България не е така ?
Ходила ли си скоро към Лом, Монтана ... шок и ужас.
А из Родопите ? И България не е само София, Пловдив и
Варна, ама някои не искат да го разберат.

Кейс, нещо ти е грешно инфото.
Края на света е обявен за 21.12.2012
и понеже имам имен ден, сигурно ще оцелея  Mr. Green

# 329
И интересно защо все повече българи предпочитат да летуват там,
а не на нашето отвратително черноморие.
Странно защо ?
щото е евтинко , не знаеш ли ...
странно защо като е толкова зле в България и толкова хубаво там , защо стискат българските паспорти , а живеещите там идват да гласуват с автобусите ...

Общи условия

Активация на акаунт