Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 167
  • 986
  •   1
Отговори
# 300
те там цялата църква взривяват с все християните в нея , но това не е проблем ...

# 301
  • София
Проблемът, Бояна, е принципен. България е християнска държава, в която официален език е българския, а официална религия е православното християнство. Хубаво би било поне по тези въпроси да сме единни, и да не се "правим на луди" , не мислиш ли? И те имат право да изповядват своето си там вероизповедание, но трябва все пак да се съобразяват, и да го правят по начин, който не засяга православните българи. Защото босата молитва на килимче на улицата и виенето на джамията в самия център на европейска столица, която е столица на християнска държава, не са нещо, което се разбира от само себе си.

От Уикипедия: Според преброяването от 2001 общият брой на мюсюлманите в страната е 966 978 души или 12% от населението. По етническа група те се разделят на:

турци - 713 000
българи - 131 000
цигани - 103 000
други - 20 000

1 милион души у нас са мюсюлмани, на каква база останалите могат да им забраняват да се молят в петък? и не знам, Отилия, в какви християнски държави си била и си в момента, но в повечето, в които съм била аз си имат и джамии, и синагоги и тн, и си се молят. Във Франция забраниха с фередже да се ходи на училище, но за да го забраняват явно някой го е правил. Представи си тук някой да отиде с фередже на училище. Дали ще се прибере?

На 500 метра от джамията, на ул. Солунска има църква на Евангелистите, на Адвентистите от седмия ден и тн. Те не са никакъв процент от населението, но се събират, задръстват тротоара, камбаните им бият и тн. Не знам защо, но тяхното присъствие, особено това на адвентистите ме притеснява повече. да не забравяме, че компаниите да тренинги на друга секта, сциентолозите, бяха наети от предишното правителство да обучават държавната администрация. А са забранени като секта у нас, и в доста други държави. Но не, на нас ни пречи джамията.

# 302
те там цялата църква взривяват с все християните в нея , но това не е проблем ...
Къде е това там? Като няма достатъчно разумни доводи за да живеем мирно в нашата си държава, какво още ще наизвадите и откъде?

# 303
  • Paris, France
И в  арабска държава църквите са до джамиите. И никой не ме набил,че се кръстя,  паля свещи и купувам икони.
знаех си , че си ислямизирана , а слагаш ли забрадка и ходиш ли свободно по къси панталони ?

Аз не съм ислямизирана. И да, ходила съм свободно по къси панталонки и потник за което съм си имала проблеми със собствената майка. Така ходеха и много арабки. Но това не става навсякъде, разбира се. В много арабски държави с християнско население съседите мюсюлмани понасят гръмките шествия по Великден и други празници и камбаните на църквите без да се оплакват.

България официално християнска държава ли е?

Да, колкото и невероятно да звучи това.

Може ли линк със закона? Обърках се. Едните пишат, че е светска, другите, че е християнска.

Кои те и къде там?

Някой може ли да пусне линк с видео от събитието?

# 304
Правят го, факт. Именно споменатият от мен египтянин-мюсюлманин е публикувал в страницата си във фейсбук ужасяващи картини и десетки призиви погромът над християнски храмове да спре. Подкрепят го много други млади египтяни-мюсюлмани.
Все пак те там са диваци, нали? Ние сме цивилизованите, европейците! Нека дадем пример!

# 305
  • София
преди време имаше една тема за Турция в ЕС и там имаше такива върли защитнички на Турция ,
от тях ако зависеше - нас ще изхвърлят , но тях да приемат ,
само месец по-късно стана ясно , че няма да ги приемат - нещо , което се знаеше от всеки трезвомислещ ,
та и сега така - някак си на всички трезвомислещи им е ясно за какво става въпрос ,
като изключим една група , която прави ли се или си е такава ...

Изтрябвало им е на Турция да ги приемат в ЕС.
Те и без него са 100 пъти по-европейска държава
от нашата цигания.
Миналата година за първи път я посетих и смело мога
да кажа, че срещу тях да тичаме, няма да ги стигнем - никога !
Да не говорим за какво отношение спрямо нас става въпрос.
Едно е ясно - ако този лумпен днес не беше там, нямаше
да стане подобна простотия.
Относно Доган, вие идея си нямате този човек каква власт има
и да, плаши ме, защото не искам България да се превърне
във второ Косово, а ако продължават подобни шизофренични елементи
да всяват смут и размирици, този момент няма да е много далеч във времето.

# 306
  • София
Солунска има църква на Евангелистите, на Адвентистите от седмия ден и тн. Те не са никакъв процент от населението, но се събират, задръстват тротоара, камбаните им бият и тн. Не знам защо, но тяхното присъствие, особено това на адвентистите ме притеснява повече. да не забравяме, че компаниите да тренинги на друга секта, сциентолозите, бяха наети от предишното правителство да обучават държавната администрация. А са забранени като секта у нас, и в доста други държави. .
Тези пък хич не ги харесвам. Изобщо. Даже толернтна не съм. Това не е религия. Това са паразитни секти.

Аз пък не схващам що трябва да се правя, че нещо ми харесва, че да изглеждам "цивилизована" и "толерантна".
Не съм длъжна да ги харесвам.
Чудя се защо подобно нещо се очаква от мен изобщо?
Че кой иска такова нещо от теб? И аз не казвам, че харесвам това, но не ме и засяга. Не е до толератност, а до разбиране, че и другите имат същите права като мен. Имам право да си слушам камбаните на Св. неделя, те имат право да си слушат тяхното, толкова. Джамията не дъни по цял ден, камбаните също. Къде е проблемът, обяснете ми, наистина не схващам.
Ами в това е проблемът - че се очаква да го харесвам, иначе съм някакъв ренегат. А аз не го харесвам. И не смятам това за осъдително.

# 307
Изтрябвало им е на Турция да ги приемат в ЕС.
Те и без него са 100 пъти по-европейска държава
от нашата цигания.
защо ли тогава масово се товарят нелегално в колите за Германия ...
в голямо заблуждение си иначе , Турция не е туристическата част на Константинопол ...

# 308
[

знаех си , че си ислямизирана , а слагаш ли забрадка и ходиш ли свободно по къси панталони ?

Ти сериозно ли ми задаваш този въпрос?  Звучи сякаш  ти се е отворило трето око и бързаш да се похвалиш с "прозрението" си Laughing.  Малко съм объркана дали да ти отговарям,все пак ти знаеш. Laughing Но  да кажа-ходя си по къси панталонки,  тесни дрешки, общо взето това,което си нося в куфара от България Flutter. Също така се гримирам, фризирам,ще те учудя-ама и на плаж ходя- по бански, неислямизиран.

# 309
 Nevena Virolan, сега и закон ли трябва да ти цитирам за това, че религията на българите е православното християнство. Моля ви, всички вас, не ставайте комични, не се правете на луди, на тъпи, при положение, че не сте. Излишно кокетирате, правите се на интересни, на неразбиращи, на възмутени, на озадачени. Защо просто не приемете, че има хора, които са толерантни, и не им пука от нищо, и такива, които не са толерантни, и не изпитват нито капка срам от това. И да, никак не съм толерантна, предпочитам да ми шуми улицата, трамвая и звънът на камбаните, отколкото минарето. Не съм толерантна, не харесвам джамиите и посетителите им, и го признавам без срам и угризения никакви.

# 310
Ами в това е проблемът - че се очаква да го харесвам, иначе съм някакъв ренегат. А аз не го харесвам. И не смятам това за осъдително.
И аз не ги харесвам. И много други неща не харесвам, ама няма начин.  newsm78

# 311
тя , ислямизацията на Европа , чука на вратата , на всички ни ,
във Финландия нац.партия за 4 години събра от 4 % на 19 % гласове и никой не се възмущава ,
евреинът Ларс фон Триер каза , че е наци , изгониха го , но никой не се възмути толкова май ...

# 312
  • София
Е, кой очаква да го харесваш? Поне аз не намирам за осъдително харесването и не харесването на каквото и да е. Просто не приемам, че някой има право да ми забранява да правя нещо, което не му пречи само, защото не му харесва.

Отилия а ако теб някой не те харесва какво ще има право да ти направи?

# 313
  • Paris, France
Току що изгледах видеото. Беше си чисто нападение над хора, отишли мирно и кротко да се молят. Полицията реагира адекватно. И вой на мюезин не чух. чух воя на лумпените от Атака и сега, като ги видях в действие още повече се отвратих от тях. Това не е национализъм или патриотизъм а грубо незачитане на правото на свободен избор на вероизповедание.

И знаете ли какво..... мисля си, че сега мюсюлманите имат стабилни доводи да изискат разрешително за построяването на още няколко джамии. И понеже, не е като да няма кой да ги финансирра, след месеци ще са факт. честито!

# 314
Отилия а ако теб някой не те харесва какво ще има право да ти направи?

Ще има право да ми го каже, както и аз заявявам, че не харесвам мюсюлманите.

Общи условия

Активация на акаунт