Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 999
  • 986
  •   1
Отговори
# 525
1600 джамии са построени в периода след`89-та до 2009-та, ако може да се вярва на Атака.

# 526
 Моето мнение е,че с техните мюсюлмански ритуали не трябва да излизат извън границите на джамията нито като звук, нито като килимчета и молещи се. Все пак България просто не е мюсюлманска държава, и е редно да се съобразяват с това. Джамията не ми пречи, но цялата врява около нея, молещите се на тротоара и усилвателите лично аз не одобрявам, а и много други хора също не ги одобряват. Това не значи, че искам джамията да се разруши, или че други религии не трябва да има. Нека ги има, но да не провокират с излишна показност, защото за мен това е просто показност.
 Това го пиша за котката, която май отново не е разбрала какво се пише тук.

# 527
  • сред маслини и портокалов цвят
В мюсюлманската държава, в която живея, само в моя квартал има 2 църкви и няколко параклиса(квартала не е християнски държа да подчертая, смесен е). В града пък са няколко десетки.
Не съм чула някой да се е оплаквал, че с нещо го дразнят. А сериозни камбани имат иначе, в неделя ми звънтят прозорците. По празник пък шумотевицата е страшна, щото там имат обичай карнавали да правят със всички екстри-музика, тъпани, фойерверки и т.н.  
Тука големи драми заради едно минаре. Живея в района, не го чувам даже , камбаните на католическата катедрала вдигат повече шум, ама и те не ми пречат.

# 528
  • Paradise
Турците в България са местно население за разлика от турците в Германия, Холандия, Франция.
Не съм съгласен с това. Всички знаем че са дошли от района на Мала Азия

излагаш се, по тази логика и българите трябва да се върнем в подножието на Памир (примерно)

# 529
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Турците в България са местно население за разлика от турците в Германия, Холандия, Франция.

излагаш се, по тази логика и българите трябва да се върнем в подножието на Памир (примерно)
Е да, но за разлика от тях не сме тръгнали да завойуваме с кръв нови територии.

# 530

Е, да, да ние винаги сме се славели с дипломацията си.  Mr. Green

Тази дълбокомислена мисъл, излязла от дълбините на на ума Ви, ще си я туря у колекцията! Заслужава си! Благодаря!

# 531
  • Linz
Нямам идея за какво е тоя спор вече 35 страници, но прочетох за джамия на Околовръстното... ужас! Ако цъфне такава близо до нас, ще се местя. Джамиите не ми пречат, но озвучаването от тях ме докарва до лудост.

В заглавието името на Хитлер замества това на Сидеров ли? Тури поне едни кавички, така е объркващо.

# 532
  • по пътеката
може ли някой да запише "виенето" на имама?и да го пусне по фб или на  ютуба- искам да  го 4уя,интересно ми е да послушам  как се пее на арабски, децибелите да измеря така да се каже на око! пардон ухо!
за тези,които мислят,4е може кротко да си се събират ,не става! от както се е появил ислямът ,се привиква за молитва,за да не забравят или както някои са залисани по работа да имат време за да си  изпълнят задължението! ако сте гледали филма за мохамед, привикването си е в традицията! но понеже джамиите са наблизко ,всеки квартал си имат по една или няколко -няма нужда от високоговорител! ето ,то4но докато пиша и се  провикнаха да отиват за магреб! мда, приятно е, не ми пре4и! на обяд е най-приятна като музикалност!
като говорихте за триъгълник на религиите в софия, за толератност и тем подобни, имам приятни примери за загриженост на мюслимите към храмовете на нашите религии били  то синагоги, руски храмове, гръцка църква ,няколко католи4ески катедрали и разли4ни параклиси! пазят се, дори свещи се дават без пари, отварят ми като се наканя да посетя гръцката църква!
невенке, ти с тая слабост към магребци, ще си докараш някой скандал в медиите!
атака ми е равносилно на терористи, пак промиване на мозъци в името на нам си какво и всякакви бойни действия!

# 533

Сигурен ли си? Значи, мирно и кротко от Памир стигаме до Дунава, и мирно и кротко се настаняваме отатък Дунава, и от там на сетне, мирно и кротко се разширяваме и стигаме като държава до Три морета .
       Между другото турците са наследници на печенегите, които са племена от Южноруските степи и се появяват на територията на Балканският полуостров, има няма около 4 века след прабългарите на Полуострова /някъде около 1020 година/.  Мисълта ми беше, че хич не са от Мала Азия.

# 534
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Е, да, да ние винаги сме се славели с дипломацията си.  Mr. Green

Тази дълбокомислена мисъл, излязла от дълбините на на ума Ви, ще си я туря у колекцията! Заслужава си! Благодаря!
Като чета поста ти се чудя да се смея или да плача. Mr. Green Правилно казват хората че това което сам си причиниш никой друг не може. Сама оплюваш народа си. И ако мислиш че си ме засегнала-много се лъжеш. Naughty

# 535
Държа да ви напомня, че в София от поне 5 години има мюсюлманско училище, висше, което мен лично ми е по плашещо от сто джамии. В квартал Левски ( или Враждебна май, не съм сигурна), като се движи човек по Ботевградско към центъра- вдясно.
Интересно за него защо никой не протестира. Изобщо ако се търси сериозно замисъл или конспирация, словещи планове, определено не бих ги търсила в молитвени домове и храмове, а на други места.

# 536
Доган иска помощ от НАТО и Европейския съюз

“За да не се допусне това, е необходима намеса от Европейския съюз и от НАТО, ако трябва”, добави той. Според него за бъдещи държавни успехи трябва да бъдат привлечен инвестиции, които по време на управлението на Тройната коалиция били 25 млрд. евро. “Сега се получава обратен ефект – изтичане на капитали от България”, смята Доган.

турчолята полудяха , сега и помощ искат , все едно не са ставали някакви сбивания навсякъде в Европа ...

# 537
и аз не намирам смисъл в казаното от Делфина , ама щом й е ден да ръси глупости

Делфина , България е светска държава и винаги е била такава - още преди турско ,
светска означава , че църквата никога не е седяла над държавата и главата й

Глупостите май ти ги ръсиш.

# 538
  • София
Ми не им харесва на хората да ги завземат мюсюлмани и това е:
http://www.ekipnews.com/news/world/evropa/protesti_v_shveciq_za_ … a_dzhamiq/108055/

# 539
Държа да ви напомня, че в София от поне 5 години има мюсюлманско училище, висше, което мен лично ми е по плашещо от сто джамии. В квартал Левски ( или Враждебна май, не съм сигурна), като се движи човек по Ботевградско към центъра- вдясно.
Интересно за него защо никой не протестира. Изобщо ако се търси сериозно замисъл или конспирация, словещи планове, определено не бих ги търсила в молитвени домове и храмове, а на други места.

Мюсюлманското училище в София е бял кахър. То е за замазване на очите. Виж, саудитските възпитаници са страшни.

Общи условия

Активация на акаунт