Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 028
  • 986
  •   1
Отговори
# 510
е важно какви идеи и начин на живот носи една религия , а ислямските не ми харесват , не съм видяла и на някого да харесват , защото те след като превземат една територия и я разчистят от инакомислещи , после я превръщат в ...не знам какво , и продължават да се местят на по-добри територии , които превръщат в ..не знам си какво ... ...
ooooh!
Пълно невежество, но затова пък ах, колко убедително Mr. Green

Вземи прочети нещо по въпроса за идеите и едва след това се изказвай.

Ти пък. Навремето са стигнали до Виена. Е, прогонили са ги. Сега превзеха света. Идеи?!  Дано не ги приемем.

# 511
Финансирането на разните там хард движения мюсюлмански не идва от Турция, а от разни фондации с произход Саудитска Арабия и други подобни страни.

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=720086 - ето тук също има истина.
Заиграването с етническия мир, който е наистина най-големият ни капитал, няма да е в ничия полза и ще ни донесе много, много неприятни изживявания.
Турците в България са местно население за разлика от турците в Германия, Холандия, Франция.
Това също тр. да се има предвид!

В БГ има достатъчно джамии! Повече не са ни нужни!

Нали нямало място в джамията и затова се мелели навън не е ли по добре да си имат джамия и да си се молят в нея?

# 512
  • Paradise
Точно на тази "струна" свири мюсюлманското настоятелство - няма място в джамията, тр. ни нова.
Мн. отдавна има план-проект за такава в Сф, на околовръстното.
Аре, нЕма нужда! Stop

# 513
  • Costa Rica

Ти пък. Навремето са стигнали до Виена. Е, прогонили са ги. Сега превзеха света. Идеи?!  Дано не ги приемем.
1.Обявяване на православието за официална и задължителна Бг религия

2. Разрушаване на всички неправославни храмове. Това мюсюлмани, адвентисти, йеховисти, мормони, ба'хаи, кришнари - да си ходят Twisted Evil Може да оставим една-две католически църкви и синагогата, за да убедим света колко сме толерантни.

3. Пълна забрана за практикуване на религията пред очите на редовите граждани. Тъй де, трябва да се грижим за естетическия им комфорт. Който иска да се моли - само в къщи, да не го гледат Децата Ни, да не би да прихванат нещо заразно.

4. Точка 3, разбира се, не важи за последователите на Единствената Истинска Църква Twisted Evil

Това е малък синтез на глупостите, които се изляха в темата. Вярвам, че ще ти хареса.

Аз пък ще продължа да вярвам, че въпреки заглавието на темата Хитлер си е жив и здрав в Бг.

# 514
 Айде бе, в София колко мюсюлмани има? В къде къде по-големи градове в Европа откъм брой на мюсюлманите нямат повече от една джамия, ако въобще и една имат. Молят се в нормални правоъгълни сгради с двор, и нито са джамии, нито имат минарета, нито тонколони и усилватели.

# 515
  • Paris, France
Точно на тази "струна" свири мюсюлманското настоятелство - няма място в джамията, тр. ни нова.
Мн. отдавна има план-проект за такава в Сф, на околовръстното.
Аре, нЕма нужда! Stop

Е, добре, какво ще пречи джамия на околовръстното? Наоколо няма жилищни сгради и няма да притесняват с високоговорителите никого.

Айде бе, в София колко мюсюлмани има? В къде къде по-големи градове в Европа откъм брой на мюсюлманите нямат повече от една джамия, ако въобще и една имат. Молят се в нормални правоъгълни сгради с двор, и нито са джамии, нито имат минарета, нито тонколони и усилватели.

Престани да лъжеш! Има джамии тук и са си с минарета и тонколони и усилватели и даже и видео пуснах. И в Лондон има. Разбирам, че имаш твоя гледна точка, но няма смисъл да се залъгваме.

# 516

2. Разрушаване на всички неправославни храмове. Това мюсюлмани, адвентисти, йеховисти, мормони, ба'хаи, кришнари - да си ходят Twisted Evil Може да оставим една-две католически църкви и синагогата, за да убедим света колко сме толерантни.

3. Пълна забрана за практикуване на религията пред очите на редовите граждани. Тъй де, трябва да се грижим за естетическия им комфорт. Който иска да се моли - само в къщи, да не го гледат Децата Ни, да не би да прихванат нещо заразно.

4. Точка 3, разбира се, не важи за последователите на Единствената Истинска Църква Twisted Evil

Това е малък синтез на глупостите, които се изляха в темата. Вярвам, че ще ти хареса.

Аз пък ще продължа да вярвам, че въпреки заглавието на темата Хитлер си е жив и здрав в Бг.

Никъде в темата не виждам подобни предложения.Викаш да внесеш малко емоция пък по да разберем позицията ти  Grinning

# 517

Престани да лъжеш! Има джамии тук и са си с минарета и тонколони и усилватели и даже и видео пуснах. И в Лондон има. Разбирам, че имаш твоя гледна точка, но няма смисъл да се залъгваме.

Не съм в Лондон, не съм в Париж. В милионния град, до който съм, и в който има около 100 хиляди турци, няма джамия. Има такава в строеж, но още не е готова.
 Става въпрос за Германия. С Франция нямам никакви допирни точки и не изказвам мнение за там .
 И не ми слагай ! , успокой страстите.

# 518
  • Costa Rica

Ти пък. Навремето са стигнали до Виена. Е, прогонили са ги. Сега превзеха света. Идеи?!  Дано не ги приемем.

Никъде в темата не виждам подобни предложения.Викаш да внесеш малко емоция пък по да разберем позицията ти  Grinning

Разбира се. Заповядай:

Това за мен означава, че протестът на Атака е бил състоятелен, правилен и адекватен.
Зиг хайл Mr. Green
Но съм минавала оттам и даже в колата на музика чувах. И детето много се впечатли, само ме разпитваше, досадно ми беше да обяснявам, даже се изнервих по едно време. Вътре в джамията ще са си по-добре. Не искам да ги гледам и слушам как се молят. България е светска държава.

Проблемът, Бояна, е принципен. България е християнска държава, в която официален език е българския, а официална религия е православното християнство. Хубаво би било поне по тези въпроси да сме единни, и да не се "правим на луди" , не мислиш ли? И те имат право да изповядват своето си там вероизповедание, но трябва все пак да се съобразяват, и да го правят по начин, който не засяга православните българи. Защото босата молитва на килимче на улицата и виенето на джамията в самия център на европейска столица, която е столица на християнска държава, не са нещо, което се разбира от само себе си.
Цитат
Какво като има джамия в центъра на София ?
Тази джамия е строена през 15-ти век и
е едно от първите произведения на великия архитект Синан.

Често да ти кажа ,ако ще произведение на изкуството да е , ако сега би трябвало да дам вот къде да се построи няма да я сложа баш там  . Лични предпочитания ,но все пак уважавам правата на всички.

Не бих казала, че това за мен е България, но и силните ви реакции не си ги обяснявам. Много удивителни, много възмущение, какво толкова е станало в крайна сметка? Запалили са чергата на джамията, голяма работа.
... има ранена протестираща, ранени полицаи няколко, запалена черга...честно, не виждам нещо чак толкова страшно драматично.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 20:54 от Делфина фон Ю.

# 519
Делфина фон Ю. няма нужда чела съм това .
Няма нищо общо с написаното от теб .
Не одобрението на това ,че се заема обществено пространство и се оглася района с виенето на имама/не знам дали така се казва/ не е като
-да разрушим всички неправославни храмове
- да се въведе пълна забрана на  за практикуване на религията пред очите на редовите граждани.

# 520
А как да се противодейства и нужно ли е изобщо да се противодейства? Има ли реална заплаха от прекомерно навлизане на исляма у нас? И всъщност до къде е стигнал той?

# 521
  • Costa Rica
Делфина фон Ю. няма нужда чела съм това .
Няма нищо общо с написаното от теб .
Не одобрението на това ,че се заема обществено пространство и се оглася района с виенето на имама/не знам дали така се казва/ не е като
-да разрушим всички неправославни храмове
- да се въведе пълна забрана на  за практикуване на религията пред очите на редовите граждани.

Дали? newsm78

# 522
  • Paradise
Мераците за втора джамия в Сф са си чиста спекулация.
Мюсюлманската общност е разположена в центъра (около Женски пазар), пак там се намира и Мюсюлманският център (настоятелство).
Желанието за строеж на джамия на Околовръстното няма нищо общо с броя на мюсюлманите в Сф, съвсем други са целите.
България не е нито Франция, нито Германия, не правете паралели, сравнения и прочие, най-малкото е нелепо, а вие претендирате да сте умни жени.

# 523
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Турците в България са местно население за разлика от турците в Германия, Холандия, Франция.
Не съм съгласен с това. Всички знаем че са дошли от района на Мала Азия
В БГ има достатъчно джамии! Повече не са ни нужни!
Така е  Peace Дори в много райони на България са в излишък-Добруджа, Руенско, Родопите.

# 524
и аз не намирам смисъл в казаното от Делфина , ама щом й е ден да ръси глупости

Делфина , България е светска държава и винаги е била такава - още преди турско ,
светска означава , че църквата никога не е седяла над държавата и главата й , никога патриарсите не са сваляли някой цар , докато папите са имали власт да свалят някой крал и са взимали дейно участие в политиката  .

защо не се разследва кой е хвърлил камък в лицето на депутатката ,
има и човек с нож  :

Общи условия

Активация на акаунт