Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 102
  • 986
  •   1
Отговори
# 210
Илиана,  тълкуваш мненията както дяволът си чете евангелието. Примерът си е адекватен.
Сидеров Е отишъл В джамията,за да ЗАГЛУШАВА  петъчната молитва.
Кое е адекватно това ,че давали папата по ТВ е еднозначно с това ,че всеки петък от софийска джамия се вие и тротоара е обсебен от молещи се мюсюлмани  newsm78
След като протестира с/у високоговорителите казах естествено е да отиде по време на тяхното действие.Правоимащите е трябвало да не разрешат протеста и да забранят външната молитва за да не се случат тези неща.

jullianna не знам от какво толкова се дивиш мен чалга не ме облъчва ежедневно както и 13-14 годишните около мен не ме потрисат с чалгаджийско поведение .Да се извинявам ли за това ?

# 211
Като стана въпрос за чалга, на бас се хващам ,че защитничките на Сидеров яко  гледат турски сериали. Joy

# 212
не е нужно да се заголват задници, но тези хора, също са българи - просто проповядват друга религия. Те имат право на това, както и християните в България.
Някои политици действат на принципа " разделяй и владей"

# 213

Пените се, но не е ясно защо. Убедена съм, че в темата няма ни един, който да живее около джамията или да работи там, но ви пречи като за последно.
Аз работех на 500 метра от там- не се чува, поне не и в работно време. Сутрин рано или нощем не знам как е било.

# 214
Къде слушаш папата   newsm78 а по телевизията ,ами можеш просто да не я включваш .
Поредния неадекватен пример .

Ми и Клонка може да заобиколи човека с килимчето (макар че като я слушаш, ще речеш, че той тича след нея и настоява тя да го гледа докато се моли) и да си пусне една музика докато трае повика за молитва, в случай, че е в района. Ако въобще е в района и не ми говори тука за човешките си права по принцип.

Рокси отскоро било така ,казаха го самите турци там.Гледа ли репортажа ,чуваше ли го ?
Стига де ,сега сравняваш телевизора си и възможността да го включваш и изключваш с правото на хората да се движат,живеят,работят около джамията.
minie mouse тракането наистина не е като смисленото писане.Права си.

# 215
Спрете да вадите  изрязан цитат от нечий постинг и да го изплясквате с ликуващо допълнение-ха,видиш ли,простотия е. Осмислете цялото написано мнение.
И е ,меко казано, смешно твърдението,че се натрапва звука от джамията.

(За турските сериали  веднага се сетих, но рекох да не навивам кабела  от Босфора, да вземе да  даде на късо и да не се излъчи 258 еп.)

# 216
  • София
Къде слушаш папата   newsm78 а по телевизията ,ами можеш просто да не я включваш .
Поредния неадекватен пример .

Ми и Клонка може да заобиколи човека с килимчето (макар че като я слушаш, ще речеш, че той тича след нея и настоява тя да го гледа докато се моли) и да си пусне една музика докато трае повика за молитва, в случай, че е в района. Ако въобще е в района и не ми говори тука за човешките си права по принцип.
Абсолютно съм "по принцип". Mr. Green
Но съм минавала оттам и даже в колата на музика чувах. И детето много се впечатли, само ме разпитваше, досадно ми беше да обяснявам, даже се изнервих по едно време. Вътре в джамията ще са си по-добре. Не искам да ги гледам и слушам как се молят. България е светска държава.

# 217
Като стана въпрос за чалга, на бас се хващам ,че защитничките на Сидеров яко  гледат турски сериали. Joy
Нито съм защитничка на Сидеров/пази Боже/ не го харесвам ,а турски сериали не гледам ,не защото са турски ,а защото не са ми по вкуса .Всъщност гледах един .Предполагам обаче ,че лудите привърженици на Сидеров наистина не гледат.

# 218
  • София

Пените се, но не е ясно защо. Убедена съм, че в темата няма ни един, който да живее около джамията или да работи там, но ви пречи като за последно.
Аз работех на 500 метра от там- не се чува, поне не и в работно време. Сутрин рано или нощем не знам как е било.
Е, хайде стига, това е несериозно Stopчува се и още как, а по празници не може и с кола да се мине, защото опъват чергите и по шосето

# 219
не е нужно да се заголват задници, но тези хора, също са българи - просто проповядват друга религия. Те имат право на това, както и християните в България.
Някои политици действат на принципа " разделяй и владей"

Piny , казала съм го във връзка, че Турция може да ни затрие ако иска, затова да си кютаме Stop
Никой не отрича правото на различна религия.
Омръзна ми да обяснявам едно и също.

# 220
Илияна, разбрах те, че не си от тия. Wink Поуспокой се малко.

# 221
 Не знам какво толкова защитавате неприятния шум от джамията чудейки се на "нетолерантността" на критикуващите го. След като се молят публично е нормално да има негативни реакции.

# 222
Izma , надявам се България да се справи сама с проблема си - все пак става въпрос за проблем между две български групи. Турция няма какво да се меси в случая

# 223
За какво е цялата тая пяна, ще ми обясните ли?
 Според някои от пишещите една част от българските граждани няма право да изповядва религията си явно. "К.р" и "ку.ва" са лирично обръщение вероятно.   И тия злобари взеха, че наскачаха след поздравите....   Grinning
И на когото му пречат децибелите от джамията да пусне оплакване до Общината.
 Да светне и Волен по въпроса, че явно той не е в час с процедурите.... Mr. Green

# 224
Izma , надявам се България да се справи сама с проблема си - все пак става въпрос за проблем между две български групи. Турция няма какво да се меси в случая

прочете ли поста на Джулиана, която цитирах newsm78, репликата беше към нея

Общи условия

Активация на акаунт