Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 110
  • 986
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Пените се, но не е ясно защо. Убедена съм, че в темата няма ни един, който да живее около джамията или да работи там, но ви пречи като за последно.
Аз работех на 500 метра от там- не се чува, поне не и в работно време. Сутрин рано или нощем не знам как е било.
Е, хайде стига, това е несериозно Stopчува се и още как, а по празници не може и с кола да се мине, защото опъват чергите и по шосето
Е, къде се чува по- точно. на 500 метра от там не се чува абсолютно нищо, никога, но камбаните на Света Неделя се чуват.
А около чалгаджийниците също не може да се мине нощем, защото чалгарите заемат всички ленти с колите си, че се и бият като им стане скучно вътре.

Толкова ли сме цъфнали, че имаме сили да воюваме за някакви щуротии? Честно. Премиера дрънка глупост след глупост и никой няма нищо против, но дойде ли ред да имаме мнение за нещо, което не ни касае по никакъв начин сме първи.

# 226
Аз погледнах постингите във Ви бокс-а след клиповете от днес. Ужасена съм. Слабата надежда,че  може да са   подрастващи и да се осъзнаят, ме кара да  не обобщавам какъв народ сме.

# 227
Репортажът не съм го гледала, не знам дали са усилили звука в последната година. Колкото до постилането, искрено се съмнявам да е баш на пътя. За несфиянците- от едната страна е улица с трамваи, от другата- локално за една кола, изключително натоварено. Последно и ремонти имаше заради метрото, там ако някой затлачи движението, още втория шофьор е слязъл и му е отвъртял два шамара, за маршрутките да не говорим.

# 228
На МЕН пък основно ми пречат паркиралите коли по тротоарите, защото не мога да минавам с количката, каквото право имам като бял човек и гражданин на този град. Ама никой не съм видяла да протестира за това. Confused

# 229
Кое е адекватно това ,че давали папата по ТВ е еднозначно с това ,че всеки петък от софийска джамия се вие и тротоара е обсебен от молещи се мюсюлмани  newsm78

Папата беше просто пример, че от телевизията се лее християнство на вълни. Ако не е папата, са други литургии и прочие. Ако не е телевизията, е някакво друго обществено пространсто. Аз например не можах да си купя едно лекарство от кварталната аптека на Гергьовден, защото беше затворена. Просто много по-трудно е да избегнеш празнуващи християни, отколкото празнуващи мюсюлмани.

Правото на хората да се движат и да живеят около джамията е нарушено толкова, колкото е нарушено моето право да живея до Свети Георги, където камбаната бие няколко пъти на ден и разни сватби и погребения ми пречат да се разхождам свободно всеки ден. Кат се наводни от разни сватбари градинката, минаване никакво. Трябва да заобиколя. Горката аз.

ПП. България ще е светска държава, когато националата телевизия спре да предава литургии.

# 230
И на когото му пречат децибелите от джамията да пусне оплакване до Общината.
 Да светне и Волен по въпроса, че явно той не е в час с процедурите.... Mr. Green
Разгеле Laughing.Един да каже какъв е  реда. Столична община имат и приемна , и  на ел.адрес отговарят. Laughing

ПП.Аз  искам само България да Е държава,  светска няма да  я видя в моя кратък живот.

# 231
На МЕН пък основно ми пречат паркиралите коли по тротоарите, защото не мога да минавам с количката, каквото право имам като бял човек и гражданин на този град. Ама никой не съм видяла да протестира за това. Confused

А защо newsm78 Протестирайте Peace

# 232
И на когото му пречат децибелите от джамията да пусне оплакване до Общината.
 Да светне и Волен по въпроса, че явно той не е в час с процедурите.... Mr. Green
Разгеле Laughing.Един да каже какъв е  реда. Столична община имат и приемна , и  на ел.адрес отговарят. Laughing
Отговарят. Факт. Пуснала съм 5 писма с оплаквания за разбити улици и паркирали автомобили в моят квартал. Отговарят ми, хората, с препоръчано писмо в седмичен срок!  Mr. Green

А защо newsm78 Протестирайте Peace
Протестирам. Звъня по телефони и пиша жалби. Но си права, че ако монтирам на количката високоговорител, от който дъни Пърпъл и се въоръжа с остър шиш за пукане на гуми, ще имам по-голям успех.  Peace

# 233
Izma , надявам се България да се справи сама с проблема си - все пак става въпрос за проблем между две български групи. Турция няма какво да се меси в случая

прочете ли поста на Джулиана, която цитирах newsm78, репликата беше към нея
прочетох го,
от реакцията на България зависи дали това ще се реши като национален проблем или ще се разрастне като международен проблем.
Ако тези хора се чувстват пренебрегнати в собствената си страна, ако България не им окаже подкрепата, която им дължи, те към кого според теб ще се обърнат за помощ?

# 234
Добре де ,защо не си построят още джамии ?
щот и българските висши там духовници дали са мююсюлмани или християни все еднакви ,все големи делби и разкол.
Волен Сидеров дали пък не е подава оплакване ?
Я пуснете една анкета чува ли или не ,опъват ли чергечки всеки петък или не ,да знам правилна ли е позицията ми или не.
minie mouse според мен са си платени тези младите .
Рокси за улицата не знам видя се трамвай наистина ,но целия тротоар беше зает и продължиха с постилането на чергите.И се нахвърлиха първи срещу атакистите.
И двата "лагера" са имали разрешение да са там .Едните за молитвата си другите за протеста си .
Въпроса е защо това не е предотвратено?

# 235
Ако тези хора се чувстват пренебрегнати в собствената си страна, ако България не им окаже подкрепата, която им дължи, те към кого според теб ще се обърнат за помощ?

Към Хелзинкския комитет.

# 236
  • София

Идват избори, затова. ББ и предишните спечели единствено по антитурска линия.

# 237
И двата "лагера" са имали разрешение да са там .Едните за молитвата си другите за протеста си .
Аз затова казах, че и двете страни имат вина.
 Peace

# 238
Добре де ,защо не си построят още джамии ?

Искаха да построят още една в Манастирски ливади, ама скокнаха разни организации и им забраниха. Имаше тема и във форума, скъсаха се да плюят форумките. Сакън, две джамии в София, абсурд!  Grinning
Само дето не знаят, че са били поне 40 по време на освобождението и ако не беше един човечец на име Алабин, щяхме сега да плуваме в море от минарета в центъра на европейската си столица.  Wink

# 239

Към Турция да ни нападне Shocked, хайде стига дивотии Naughty

Общи условия

Активация на акаунт