Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 113
  • 986
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Хайде стига глупости дънела чалга .От къде ви дъни по мегафон не знам .Ако не си пусна чалга канал и не отида на кръчма ,чалга не чувам.

Хайде, по- кротко. Давам пример. Ти кога я чуваш тази джамия? Воленовите крясъци до президенството поне аз съм ги чувала далеч по- често и не знам хората в района как живеят и дали все още са акъла си.
Пените се, но не е ясно защо. Убедена съм, че в темата няма ни един, който да живее около джамията или да работи там, но ви пречи като за последно.

# 197
[ но и Сидеров е българин. Явно неговото виждане за нещата е друго от твоето, и е предприел стъпки да си изрази мнението и позицията, а и последователи достатъчно е намерил. Не виждам какво толкова се впрягате, в крайна сметка нищо чак толкова ужасно не е станало.  Peace
Последователите  са трудни за описване-всякак. Демонстрациите  с рязането на фесове и палене на килимчета бяха гарнирани с такава наслада от извършителите, че  да се чуди човек  на "светлото" мислене на национализма.

# 198

НЕ ми нарушават спокойствието в часовете за почивка, нарушават ми правото да не желая да слушам религиозни проповеди. Това е агресия и нарушаване на човешките ми права.

Аре стига бе, излагате се страшно. По Великден слушаме папата 5 часа по телевизията, след това още три часа служба от Копривщица, след това още една служба за канонизирането на еди кой си, а тя тука ми се затръшкала за човешките й права, заради едното повикване за молитва от единствената джамия в София, което се чува само в един квартал.

Не искала да слуша "проповеди." Каква проповед? Ти дори не разбираш какво се пее.  Joy
Къде слушаш папата   newsm78 а по телевизията ,ами можеш просто да не я включваш .
Поредния неадекватен пример .

# 199

НЕ ми нарушават спокойствието в часовете за почивка, нарушават ми правото да не желая да слушам религиозни проповеди. Това е агресия и нарушаване на човешките ми права.

Аре стига бе, излагате се страшно. По Великден слушаме папата 5 часа по телевизията, след това още три часа служба от Копривщица, след това още една служба за канонизирането на еди кой си, а тя тука ми се затръшкала за човешките й права, заради едното повикване за молитва от единствената джамия в София, което се чува само в един квартал.

Не искала да слуша "проповеди." Каква проповед? Ти дори не разбираш какво се пее.  Joy

На жената й призлява от всякакви религиозни проповеди. Независимо християнски или мюсюлмански.

# 200
  • София

Папата мога да го изключа. При това е веднъж годишно, не всеки ден.
Разбирам, че се пее нещо, което нито ми харесва, нито искам да го слушам.
НА теб приятно ли ще ти е всеки ден да слушаш Андреа как пее, щото и тя е религия и чалга икона?

# 201
Хайде стига глупости дънела чалга .От къде ви дъни по мегафон не знам .Ако не си пусна чалга канал и не отида на кръчма ,чалга не чувам.

Хайде, по- кротко. Давам пример. Ти кога я чуваш тази джамия? Воленовите крясъци до президенството поне аз съм ги чувала далеч по- често и не знам хората в района как живеят и дали все още са акъла си.
Пените се, но не е ясно защо. Убедена съм, че в темата няма ни един, който да живее около джамията или да работи там, но ви пречи като за последно.
Ми не я чувам от Русе съм .Викаш понеже ние не я чуваме нямаме право на мнение .
Пък ти не отговори от къде ти дъни тази чалга ?

# 202
  • София
Илияна, гледам какво пишеш и се дивя ... честно !
Първо, тези високоговорители са разрешени от Общината - СТОЛИЧНА ОБЩИНА
и тя е тази, която може да ги забрани. Защо тогава Сидеров виси пред джамията,
говори простотии и провокира, а не отиде да провокира кмета ???
Второ - да, не знам къде живееш, но от всякъде ме облъчват с чалга.
Гадна, долна и гнусна чалга религия, която е повсеместна.
В потрес съм от децата на 13-14 години.
От всякъде звучи чалга, на където се обърнеш виждаш чалга културата.
Това е в пъти по-страшно !
А Отилия ти видя ли се какво написа ???
Не е станало нищо ужасно ли според теб ???
10 души в Пирогов, нагнетяване на етническа омраза ... това малко ли е ???
Сега толкова, а утре жертвите може да са стотици, а след време
ако поиска Турция ще ни изтрие от лицето на земята - това разбираш ли го ?

# 203
  • София
Доколкото разбрах идеята им бе да заглушат воя от джамията с българския химн и кой има право да ги съди?!?

Аз. Аз съм българка и не искам да ходят да пречат на хората да се молят. Просто се търсели конфликт и смятам, че вината е АБСОЛЮТНО И САМО НА АТАКА.

Много е гнусно да видиш как майките на бъдещето на България се връзват на фльонга да оправдаят тълпа неонацисти. Браво!
Изказах лични впечатления, нали не е забранено или греша, защото изказът ти на друго ме навежда???

# 204
Илиана,  тълкуваш мненията както дяволът си чете евангелието. Примерът си е адекватен.
Сидеров Е отишъл В джамията,за да ЗАГЛУШАВА  петъчната молитва.

# 205
  • София

Ми не я чувам от Русе съм .Викаш понеже ние не я чуваме нямаме право на мнение .
Пък ти не отговори от къде ти дъни тази чалга ?
Имаш право на мнение, но не виждам с какво ти пречи нещо, което не чуваш. Че и ме питаш къде слушам чалга. И мен като теб ми е неприятно съществуването на такова жалко подобие на музика, но какво да се прави. Разбираш ли сега примера за чалгата в каква връзка беше?

# 206
Джулиана, тракането  в   дадена тема не е като  писането на мнение,нали знаеш. Wink
(няма да те разберат,ако ще да повториш десетократно)

# 207
Честно казано, предпочитам хиляди пъти звука от джамията, отколкото новините на турски по националната телевизия... Има разлика. Казвала съм и в друга тема защо - защото по тази логика нека има и новини на арменски, иврит, китайски и т.н. също в национален ефир.
Иначе нямам против турския - даже ми е интересен.
А що се отнася до религия - няма нито една религия в света, която да проповядва насилие, така че не разбирам защо толкова скачате в крайна сметка срещу самата джамия, религия, църква и т.н.

# 208
, а след време
ако поиска Турция ще ни изтрие от лицето на земята - това разбираш ли го ?

jullianna , що за простотия Stop дай да наведем глави и да заголим задници, че да сме добрички и да не ни затрият.

# 209
Къде слушаш папата   newsm78 а по телевизията ,ами можеш просто да не я включваш .
Поредния неадекватен пример .

Ми и Клонка може да заобиколи човека с килимчето (макар че като я слушаш, ще речеш, че той тича след нея и настоява тя да го гледа докато се моли) и да си пусне една музика докато трае повика за молитва, в случай, че е в района. Ако въобще е в района и не ми говори тука за човешките си права по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт