Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 045
  • 986
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Сидеров трябва да го забранят със закон...ненормалник...как може да се съберат на протест срещу джамията...кои са те, че да решават какво може и какво не може в държава където си има закони...потресена съм просто  ooooh!

# 16
  • София

Любопитно ми е  " невинните" молещи се, от къде намериха камъни  да хвърлят по провокиращите ги Атакисти.
За протокола изключително дразнещо е , т.к. всеки петък ми се налага  да минавам от там, да минавам покрай на...и  и по чорапи мъжове , цвиленето от  високоговорителите не коментирам, щом го наричат молитва

Това пък не знам как да коментирам  Shocked
Та камъни има на всяка крачка - София прилича
на разораната целинА.
Дразнещо или не, такава е тяхната религия и ние трябва да я уважаваме.
Мен ми пречат много по-ненормални неща в държавата от
шепа хора, които спазват ритуалите на религията си.
Ако искате може да направите петиция да я сринат джамията -
колко му е. В разрушаването сме първи в света  Thinking

# 17
 Защо, Jorjeta, да не може да се съберат на протест пред джамията? Какво и е на джамията, че да не може да се протестира пред нея?

# 18
На вън ли се молят?
Да уважаваме да, ама това си е дразнещо наистина .Защо не го правят вътре ?

# 19
Тая подозрения, че на тия, определящи се като националисти, им плаща Алкайда, за да предизвикват сблъсъци и противопоставяне между два етноса в България. В противен случай за мен си остават завършени тъпунгери, без грам държавническа мисъл.

# 20
  • София
Защо, Jorjeta, да не може да се съберат на протест пред джамията? Какво и е на джамията, че да не може да се протестира пред нея?

Защото е забранено от закона с действията си да популяризираш расова или религиозна омраза и конфликти, най-общо казано.

Освен ако не са били пред джамията (случайно) на протест срещу намаляването на популацията на дивите гълъби. Нищо чудно и тъй да се окаже.

# 21
  • София
Интересно защо с другите  изповядващи различни от християнството религии нямаме проблеми. Не съм чула от синагогата да проповядват с тонколони в пикови часове

# 22
 Flip, значи протестът им е бил незаконен, така ли излиза? Всъщност наистина ми се ще да не се гневим тука, и да пишем празни приказки, а да напише някой някаква конкретна информация, доколкото такава има. Дали е бил законен протестът, срещу какво точно са протестирали, кой е започнал безредиците, дали Атака, или полицията, и т.н.

# 23

А този олигофрен Сидеров, с гнусните си действия, ще ме накара
да гласувам за ДПС.

Точно за това става въпрос. ДПС подгрява електората.
Ще ще се окаже вярно най-накрая, че Атака е продукт на ДПС.

# 24
Интересно защо с другите  изповядващи различни от християнството религии нямаме проблеми. Не съм чула от синагогата да проповядват с тонколони в пикови часове
Да разбирам ли, че ако надуват тонколоните в непикови часове, няма проблем?
И защо въобще трябва да ви дразни проява на чужда религия, в случай че не ви обиждат, не ви нападат, не ви причиняват неудобство някакво...

# 25
Не можах да видя как е започнало всичко?
Атакистите предизвикани ли са по някакъв начин?

Предизвикани са от факта, че петък е молитвен ден за мюсюлманите. За всяко, уважаващо себе си правителство, би било унижение, срам и позор да го подкрепя групировка като Атака. Вместо да чакат кретенът сидеров да излезе в опозиция, управляващите трябва да се разграничат от него и лумпените му и да вземат мерки за обуздаването им.

# 26
  • Варна
Атака е продукт на простотията...аз просто съм потресена, не искам да живея в такава държава...ако знаех на кого бих писала...ако знам, че ще има смисъл ще пишем повече  Mr. Green
Tea, те нали са казали, че се разграничават от него...трябва България  да се разграничи от него...абсолютен срам

# 27
Дразнещо или не, такава е тяхната религия и ние трябва да я уважаваме.

Да, ще я уважаваме, но не когато се натрапва по този начин  Stop Това си е жива провокация.
В коя мюсюлманска държава, всеки ден по високоговорител се пеят християнски песни и молитви newsm78
Но не одобрявам действията на Волен Сидеров Naughty Това трябва да се реши на друго ниво.

# 28
Атака е продукт на простотията...аз просто съм потресена, не искам да живея в такава държава...ако знаех на кого бих писала...ако знам, че ще има смисъл ще пишем повече  Mr. Green

Направи като мен тогава, изнеси се от България. Ех, като вземете да преигравате, и да се преправяте, от какво точно си потресена и засегната ти, не ми е ясно, ама въобще.

# 29
Видях насилие за него питам кой е започнал?
Посягат и на полицаите  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт