Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 241
  • 986
  •   1
Отговори
# 135
Мен пък всяка събота и неделя ме будят камбаните на църквата до нас. Може ли да вляза да пребия някого?

Нали, и като почнат да обикалят по три пъти със свещички през нощта по Великден. Нищо лошо, ама тогава никой не смее да се оплаче от фанатиците.

# 136

Така е съгласна съм .
Но пък и натрапването на тези молитви ,навън с високоговорител не ми допада.
Е, има закони, наредби. Ако не е регламентирано в сега действащите, що не се напънаха да направят нещо по въпроса???? Парламентарно представена партия са.  Mr. Green  Във властта са.  Mr. Green  Как пък досега не ги притесниха тия тонколони и черджета?  
Аз просто се учудвам ,защото не съм от София.
Иначе си е ясно ,че Сидеров ,който беше някакси улегнал известно време /щот му е изнасяло/ се е сетил какво мотивира електората му да гласува за него.
След като е имало разрешен протест може би е трябвало да не разрешат тази молитва на открито .Би било по-разумно.
Мен пък всяка събота и неделя ме будят камбаните на църквата до нас. Може ли да вляза да пребия някого?

Нали, и като почнат да обикалят по три пъти със свещички през нощта по Великден. Нищо лошо, ама тогава никой не смее да се оплаче от фанатиците.
Сигурна ли си ,че примера е удачен или просто не можеш да изсмучеш нещо по-ефектно от пръстите си2

# 137
Примерът си е чудесен, но ти сигурно като истинска религиозничка се засегна. Wink

# 138
  • София
Темата, дори само дотук, дава кристално ясно обяснение на случилото се днес.
И Хитлер не е България, защото той е бил изрод, но е имал някаква цел, докато тъпотиите на мнозина в нашата страна са абсолютно безцелни.

# 139
Може би по-скоро усилията на Волен са такива, нека не гворим за цялата страна. Laughing Направо изпитвам страх от някои мнения тук. Гледай само да не си от подходящата религия и цял отбор ти се нахвърля.

# 140
Примерът си е чудесен, но ти сигурно като истинска религиозничка се засегна. Wink

Примерът ти си е откровено тъп.
Принципно, де.

# 141
Нахвърлят се тук.  Wink
Но ми е интересно ако се направи едно наистина прозрачно допитване какъв процент от българите биха подкрепили тази...изцепка на АТАКА.

# 142

На мен ми се стори доста остър.

# 143
Нахвърлят се тук.  Wink
Но ми е интересно ако се направи едно наистина прозрачно допитване какъв процент от българите биха подкрепили тази...изцепка на АТАКА.

Смятам, че доста голям процент биха я подкрепили.

# 144
Сериозно  newsm78 Всъщност въобще не съм религиозна ,всъщност съм ,но кой как нарича Бог не ме касае.
Просто Великден е веднъж годишно и никой не вие по мегафон .това явно се случва всеки петък .
Както казах ако се случваше по празниците им ,нещо лошо пък ако имаше и от мекиците им бих и наминала даже.
Насилие имаше и от двете страни.
Щом едните имат право да натрапват религиозните си виждания на обществени места както и да нарушават общественото спокойствие ,то и другите имат право да си протестират срещу това.

# 145
 Живяла съм в район с много помаци, сега пък с цигани и не одобрявам подобно изкуствено насаждане на конфликт!
Дано по-малко хора вярват, че това наистина не е нагласено, защото иначе жалко и страшно за държавата ни.
Сидеров явно цели нещо с постоянното си появяване на конфликтни точки - среща/ случайна/ с посланика на САЩ,  съсипа празника на батачани, сега пък уж случайно Атака са точно пък при джамията и става конфликт!
 #Cussing out

# 146
Нахвърлят се тук.  Wink

Смятам, че доста голям процент биха я подкрепили.
Аз се надявам да си в голяма грешка. А и съм виждала техен митинг. Спомням си и като изгряха на небосклона, кои изпадаха в телешки възторг от тях. Crazy

# 147
Какво като има джамия в центъра на София ?
Тази джамия е строена през 15-ти век и
е едно от първите произведения на великия архитект Синан.
Възмутена съм до дъното на душата си, че някакви шизофреници и
лумпени, са си позволили да нападнат хора и то по време на молитва  ooooh!
Така е, подкрепям напълно, освен в частта за гласуването за ДПС (макар да не знам вече за кого да гласувам)
Днес ме е срам, че съм българка.
Това е чувството , което изпитвам.
Патриотизъм НЕ означава национализъм. Признаването на друговерци НЕ означава дупедавщина. Не може да се дискутира изобщо за това дали някой си изповядва религиозните обичаи по такъв или онакъв начин, при условие, че толкова много е взаимодействал с теб като култура, независимо от обстоятелствата.
....
А точно това прави Волен Сидеров - плюе на традициите, на закона, на каноните на българското образование и възпитание на децата и подрастващите, като им пълни главите с какви ли не глупости. Тази гад ни позори и иска да съсипе всичко градено с векове, а група лумпени като него го допуснаха да се разхожда в Парламента и да се държи като господар.
 bouquet Peace
1. Някой е разрешил да се молят на тротоара....... Аз лично не съм минавала в петък в 13 часа оттам скоро, това е недомислица с молитвите на тротоара. Чиновническа грешка ли е, политическа игра ли?
2. Кой малоумник не направи сметката, че в 13 часа митинг на Атака пред джамията, точно в петък ще доведе до проблеми и разреши точно ттова място в това време ?
Отилия, дано си в грешка.

# 148
Предлагам в името на етническия мир и църквите да бъдат оборудвани с високоговорители и да се надпяваме и надсвирваме !  Grinning

# 149
Моля ви, нищо лошо за Хитлер! Той е бил поне изключително интелигентен човек и страхотен лидер.
Относно злополучния протест - не бих коментирала.
За мен и двете страни са по равно виновни.
Преди време ми бяха разказвали за една арабска държава (не помня вече коя), когато по време на техен празник, независимо, че си чужденец там - през деня нямаш право нито да ядеш, нито да пиеш вода на обществени места, защото ще бъдеш арестуван и т.н. На въпроса ми - защо е нужно, след като не изповядвам тяхната вяра, отговорът беше - защото се намираш в държава, в която официалната религия е друга и трябва да се съобразиш в този ден.
Та в този ред на мисли, глупаво е не, че има молитвени дни и джамии, по-глупаво е това със завземането на мястото около джамията за демонстративна молитва...

Пояснявам - на мен никой не ми пречи, даже молитвите им ми звучат много мистично...  Simple Smile

Предлагам в името на етническия мир и църквите да бъдат оборудвани с високоговорители и да се надпяваме и надсвирваме !  Grinning
Joy Joy
Това ме разсмя!

Общи условия

Активация на акаунт