Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 227
  • 986
  •   1
Отговори
# 150
Моля ви, нищо лошо за Хитлер! Той е бил поне изключително интелигентен човек и страхотен лидер.
Sick

# 151
  • София
Моля ви, нищо лошо за Хитлер! Той е бил поне изключително интелигентен човек и страхотен лидер.
Относно злополучния протест - не бих коментирала.
За мен и двете страни са по равно виновни.

Страхотен лидер, казваш...

Да се радваме поне, че Волен не може да му стъпи на малкия пръст...

# 152
Предлагам в името на етническия мир и църквите да бъдат оборудвани с високоговорители и да се надпяваме и надсвирваме !  Grinning
Че те църквите са оборудвани с ел.камбани. Въпрос на късмет е дали живеете близо до църква или до джамия, и двете се чуват. Май само евреите не вдигат шум. Ама на някой може да му пречат дрехите и бакенбардите..

пп. уточнете се какво сеи ма предвид под 'страхотен', щото наистина е повел милиони след себе си. Друг е въпросът накъде.

# 153

ако си позволиш подобна изцепка в Австрия, може да си навлечеш сериозен проблем. ( дори и в интернет пространството!)

# 154
Предлагам в името на етническия мир и църквите да бъдат оборудвани с високоговорители и да се надпяваме и надсвирваме !  Grinning
Че те църквите са оборудвани с ел.камбани. Въпрос на късмет е дали живеете близо до църква или до джамия, и двете се чуват. Май само евреите не вдигат шум. Ама на някой може да му пречат дрехите и бакенбардите..

пп. уточнете се какво сеи ма предвид под 'страхотен', щото наистина е повел милиони след себе си. Друг е въпросът накъде.
Повтаряш се .Няма нужда да се преповтарям ,че камбанния звън няма нищо общо с молитва  по високоговорител и обсебване на обществено място с чергички за молитви.
Брр страхотен сигурно страховит е имала предвид .
И доган е "страхотен" лидер.

# 155
  • София
Хич не се вълнувам от Волен и компания. Всяка страна си има разни от този калибър, щом са в парламента, значи някой си ги харесват, даже са партньор на ГЕРБ.

Обаче фактът, че съм безкрайно толерантна към религията на всеки човек, когато не е агресивна, не значи, че намирам огласянето на центъра на София от мюезин всекидневно за нещо нормално.

В този смисъл, идеята да си се молят тихо и кротко в джамията, а не на килимчета по тротоара и в съпровод на високоговорители, ми допада.

# 156

ако си позволиш подобна изцепка в Австрия, може да си навлечеш сериозен проблем. ( дори и в интернет пространството!)

Добре, че пише в бг форум, където хората са толерантни, много толерантни, и няма да си навлече проблем. След като сме толерантна нация с джамия, църква и синагога една до друга, нека бъдем и толерантни към чуждото мнение.

# 157
Аз пет години работя на метри от джамията, килимчета отвън не съм видяла, но да кажем всичко е възможно. Може в последната година да са ги извадили.

За мен лично шумът си е шум, дали ще са камбани или джамия ми е горе долу еднакво, атеист съм.
Скоро писах в подобна тема, че дори традиционните католически разпятия когато са прекалено големи ми действат негативно и винаги сядам с гръб към тях.

# 158

Повтаряш се .Няма нужда да се преповтарям ,че камбанния звън няма нищо общо с молитва  по високоговорител и обсебване на обществено място с чергички за молитви.
Брр страхотен сигурно страховит е имала предвид .
И доган е "страхотен" лидер.

Точно !

# 159
Провокациите на Атака според мен бяха за да се печелят активи за следващите избори. Лично аз Волен Сидеров бих го държала в психиатрична клиника до края на живота му.  #2gunfire
Учудва ме колко хора се връзват на истеричните му крясъци и на простотиите, които говори.
Възмутена съм от това, което се случи днес. Свободата на вероизповеданията е гарантирана от българската конституция и не бива да се позволяват такива провокации срещу хора, които упражняват правото си да изповядват религията си.  

# 160

А какво ще кажете за изцепката та фон Триер  ooooh!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3830211

# 161
Много от  мненията тук не само ме плашат, ами ме карат да мисля,че ние-българите не само  не се образоваме,ами напротив-измисляме си  или подочуваме нещо и го пресъздаваме( имам предвид Корана, вица за арести из арабските страни по време на Рамадан Laughing...Аз  лично съм си яла през деня в този период,много бяха любезни в заведенията дори)
Но да не се отклонявам. Днешното "събитие" няма да се хареса никак извън милата ни родина( вижте чуждите заглавия). Атака съвсем целенасочено си избират деня за молитва-петък. А ако някой намери смисъл в  лудото бръщолевене на Сидеров-моля да го цитира и да даде анализ Laughing.

# 162
Хич не се вълнувам от Волен и компания. Всяка страна си има разни от този калибър, щом са в парламента, значи някой си ги харесват, даже са партньор на ГЕРБ.

Обаче фактът, че съм безкрайно толерантна към религията на всеки човек, когато не е агресивна, не значи, че намирам огласянето на центъра на София от мюезин всекидневно за нещо нормално.

В този смисъл, идеята да си се молят тихо и кротко в джамията, а не на килимчета по тротоара и в съпровод на високоговорители, ми допада.

newsm10

# 163
Представяте ли си колко проблеми бихме си спестили, ако всички религии бъдат премахнати- изобщо всякакв сдружения с религиозна цел- то не бяха войни, то не бяха инквизиции, то не бяха джихади, та дори и жертвоприношенията от древността са с религиозна цел

# 164
  • София
Свободата на вероизповеданията е гарантирана от българската конституция и не бива да се позволяват такива провокации срещу хора, които упражняват правото си да изповядват религията си.  
Доколкото схващам, никой не иска да им отнеме правата да си изповядват религията, искането е на другите да не им се отнема правото да не желаят да съпреживяват това изповядване ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт