Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 971
  • 986
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Абе кой знае какъв ни го подготвят..... Tired

# 541
Наистина ли мислите, че конспирациите трябва да стават видно - дали с училище, дали с храмове?!
Ако някога въобще има подобни неща - завземане на света (едва ли не) от ислямисти, мюсюлмани, то не е нужно да е показно, даже напротив...
Така че - дали училище, дали джамия, все ми е тая...
Лично аз никога няма да разбера какво е в главите на хората, които се занимават с подобни идеи...
Но виждам, че голяма част от народа ни е на ясно...  Mr. Green

# 542
Ми не им харесва на хората да ги завземат мюсюлмани и това е:
http://www.ekipnews.com/news/world/evropa/protesti_v_shveciq_za_ … a_dzhamiq/108055/

На кои хора не им харесва? Ето на тези:

"Противниците на джамията са чисто и просто нацисти".

# 543
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Преди малко по БТВ Новините даваха за масов протест срещу джамия в Гьотеборг (Швеция) А ето воя на ходжата какво причинява в центъра на София:

И още нещо по темата: Швейцарците изненадващо се обявиха против минарета на джамиите
В неделя (29 ноември) в Швейцария се проведе референдум относно строежа на минарета на джамиите. Изненадващо обществото гласува за забраната на минаретата, предаде АР. Мюсюлмански групи, живеещи в страната, определиха вота като предубеден и антиислямистки, а бизнес-групите в страната се опасяват, че забраната ще навреди на имиджа на страната и ще отблъсне богатите инвеститори, които често посещават страната.
Референдумът беше организиран от националистическата Швейцарска народна партия, с мотива, че минаретата са символ на растящата политическа сила на исляма и опасността един ден Швейцария да се окаже мюсюлманска държава. 57,5% от гласувалите около 2,67 млн. швейцарци подкрепиха искането за забраната. Само в четири от 26-те швейцарски кантона забраната за строеж на минарета не получи одобрение.
Мюсюлманите представляват около 6% от населението на алпийската държава. Голяма част от тях са емигранти от бивша Югославия. В Швейцария живеят около 7,5 млн. души.
Правителството на Швейцария се обяви против подобни инициативи, но заяви, че уважава вота на гражданите и забрана за строеж на минарета ще бъде незабавно наложена в страната.
Вотът на швейцарците всъщност не е единствената проява на европейците в подобна насока - планове за строеж на джамии в Швеция, Франция, Италия, Гърция, Германия и Словения са били посрещани с протести. Има и редица забрани - например Франция забрани жените да носят бурки, а в Германия - не могат да ходят в обществени училища с покрити лица.

http://www.econ.bg/news86028/article171638/shveycarcite_iznenadv … areta_na_djamiite
Ми не им харесва на хората да ги завземат мюсюлмани и това е:
http://www.ekipnews.com/news/world/evropa/protesti_v_shveciq_za_ … a_dzhamiq/108055/

На кои хора не им харесва? Ето на тези:

"Противниците на джамията са чисто и просто нацисти".

Швейцарците със сигурност са нацисти Mr. Green

# 544
Мии, те и в Турция не могат да ходят /т.е не е позволено/  в училищата и университетите забулени... Thinking

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 22:40 от inna-bubulina

# 545
  • София
Теа, всички са нацисти, да, всеки протест срещу джамии и минарета трябва да бъде потушен още в зародиш. Всеки един такъв протест може да бъде само и единствено от нацисти....Няма що.... ooooh!

# 546
Теа, всички са нацисти, да, всеки протест срещу джамии и минарета трябва да бъде потушен още в зародиш. Всеки един такъв протест може да бъде само и единствено от нацисти....Няма що.... ooooh!

Цитатът е от линка, който ти си постнала.

# 547
  • Paris, France
Няма лошо да има мирни протести. Начинът на действие в този случай беше ужасен. Личи си ясно кой кого напада. Ако беше направена подписка от живеещи наблизо, например, срещу шума, щеше да има много по-добър ефект. С тези актове на нападение над мирни хора, палежи на килимите им и късане на фесове Атака станаха антипатични и на хора които ги подкрепяха доскоро. А каква услуга свършиха на Доган, не е истина!

В Швейцария и Швеция положението е различно. Не е по-розово по ред причини. И там има джамии. И там строят джамии. Защо например в България не се проведе референдум? Съвсем сериозно го пиша. Тогава поне конституцията може да се промени.

# 548
Nевена, ти започна да мечтаеш. Laughing

# 549
Няма лошо да има мирни протести. Начинът на действие в този случай беше ужасен. Личи си ясно кой кого напада. Ако беше направена подписка от живеещи наблизо, например, срещу шума, щеше да има много по-добър ефект. С тези актове на нападение над мирни хора, палежи на килимите им и късане на фесове Атака станаха антипатични и на хора които ги подкрепяха доскоро. А каква услуга свършиха на Доган, не е истина!

В Швейцария и Швеция положението е различно. Не е по-розово по ред причини. И там има джамии. И там строят джамии. Защо например в България не се проведе референдум? Съвсем сериозно го пиша. Тогава поне конституцията може да се промени.
Невена, явно не прочете предния ми пост. Швейцария забранни минаретата.

# 550

Защо например в България не се проведе референдум? Съвсем сериозно го пиша. Тогава поне конституцията може да се промени.

За какво да се проведе референдум? Аз съм против референдумите. Повече от ясно е, че важни решения не могат да се вземат по волята на мнозинството, което е некомпетентно, манипулируемо и заблудено.

# 551
  • Paradise
emokey, какво завладяване с кръв през 21 век?!
Тук много отдавна се действа на принципа "со кротце, со благо", кьотекът е оставен за друго време/други битки.

Аз не съм против джамиите, против съм разполагането на молитвени килимчета извън джамията - един вид, "видите ли, ние сме тоолкова много, че храмът не ни побира, трябва ни нов" Stop
Против съм високоговорителите, от които се лее реч, непонятна за мен, спокойно мога да реша, че те призовават към насилие (примерно), защото мюезинът не пее на български.

Да, Швейцария и Швеция не можем да ги сравняваме с България.
Пак казвам, в България турците са местно население, докато в Зап. Европа те са имигранти (както и всички араби).

Какъв референдум да се проведе в България при условие, че българи и турци си живеят в мир и разбирателство много отдавна? София не е България, време е много от вас да прогледнат!

# 552

За какво да се проведе референдум? Аз съм против референдумите. Повече от ясно е, че важни решения не могат да се вземат по волята на мнозинството, което е некомпетентно, манипулируемо и заблудено.

А по волята на кой трябва да се взимат важните решения?

# 553
Повече от ясно е, че важни решения не могат да се вземат по волята на мнозинството, което е некомпетентно, манипулируемо и заблудено.
Кое е некомпетентно, мнението на народа ли? Или мнението на няколко богопомазани дебелогъзи нещасници които се разпореждат със "важните" неща в страната? Е извинявай, но вземи пример от Швейцария където всички важни неща се решават на референдуми.

# 554
Май не схванахте - в Швейцария, народът не може да бъде манипулиран, разсъждават наистина като Народ.
    Сложете ръка на сърцето си и кажете, че в България наистина е възможен Неманипулиран референдум.

Общи условия

Активация на акаунт