Каква раница за първокласник?

• 122 684
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
 Да, доколкото чета виждам, че цените са подобни, но моят лимит е 120-30лв. най-много! Бих се прежалила и повече, но има ли смисъл, след като догодина детето 100 на 100 ще иска нова раница?! Харесах една на Converse, тук в Москва, но струваше 140 евро-абсурд! Маринова, тези ''Ташев'' ги намерих, но не са ли туристически раници...?

# 271
  • Пловдив
На мен за 130 лв ми излезе всички с доставката от немския амазон. С несесер пълен и 1 празен и един малък сак за физическо.

# 272
  • Варна
Това е учиническата раница на Ташев http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=58. Има я и в "мъжки" вариант.
Ако раницата е без проблеми, не е задължително да се сменя всяка година. Rolling Eyes

# 273
 Ванюша, това всичко ново ли? Хвана ми вниманието, веднага ще се разровя... аntonia, не съм ги видяла. Харесва ми и няма много картинки, точно както аз ги харесвам...

# 274
Днес разгледах тази раница на Херлиц. Много ми хареса - има два големи джоба. В предния има разделител мрежичка и място за химикали, тефтерче, телефон и закачалка за ключове.В задния пак има твърд разделител. Много лека и с мекички презрамки. И за да не звуча като реклама - недостатъка е, че няма отстрани джобчета за бутилка.

А блок №4 събира ли се в нея? Много е важно да провериш, защото ми се струва малка.

Ми то цената на тези на Ташев е почти колкото на немските... Не виждам смисъл, но всеки си знае.

# 275
  • Варна
Да, Алекс, влиза. Наистина изглежда доста прибрана, но има място за всичко. Peace

# 276
  • София
Тези на Херлиц са здрави и подходящи за малки деца. Само раницата струва около 70-80 до 90 лв., зависи от къде ще се вземе.

Специално за Херлиц това са цените на базовите модели.Не съдържат несесери,торби за спорт и т.н.Не казвам,че са необходими,а че не ги съдържат.От там нататък тръгват цените и на останалите модели  и пак зависи дали съдържат аксесоари или не.
За раниците на Ташев и аз съм чувала,че са много здрави,подходящи за туризъм,но външно не ми допадат за 1 клас.Иначе не мога да кажа,че цените им са като на Херлиц.

# 277
А блок №4 събира ли се в нея? Много е важно да провериш, защото ми се струва малка.

Аз така се подлъгах миналата година. Казаха ми да гледам да е голяма да може да побере блокче. Обаче се оказа, че имат шкафчета в стаята и носим и прибираме само основните неща. Всичко друго стоеше там. Първо взех на Габол (45лв) модел уж по-голяма. Хареса ми раницата, но след месец взех по-малка, нямаше смисъл да мъкне голямата. Втората, по-мъничка, беше на Дисни с тинкърбел - 40лв.
И от двете съм много доволна.

# 278
Не знам дали е пускан този сайт http://himikalka.com/
Цените ми се виждат високи, но поне може да се ориентирате в модели.

# 279
 мими.ива, за добро или лошо, току-що поръчах ето този модел: http://himikalka.com/uchenicheska-ranica-converse-all-stars Харесва ми, гледах подобна тук, малко по-различен модел и съм супер щастлива, че е на Converse. Много им харесвам стоките! Сега само очаквам да се обадят на майка ми, защото не съм оставила номер на адреса... Mr. Green Де да знам, стори ми се малко съмнително, ама оставих телефон иначе! Mr. Green Благодаря ти много!  bouquet

# 280
  • Пловдив
Ванюша, това всичко ново ли? Хвана ми вниманието, веднага ще се разровя... аntonia, не съм ги видяла. Харесва ми и няма много картинки, точно както аз ги харесвам...

Да, разбира се, чисто ново, с етикетите, опаковано. Беше голяма радост при получаването и разопаковането. И аз се радвах заедно с щерката. 

# 281
  • Карлово
Момичета, къде в Пловдив могат да се намерят раници на Херлитц или на Габол? Освен в Метро. В тази или в темата за първокласниците бях прочела преди време за книжарницата под 101 балона, но там са на Есприт и някакви италиански. Не че не ми харесаха, но ми се иска да видя и още нещо "на живо" преди да реша да купя.

# 282
  • sofia
http://www.facebook.com/MercariBG - ето от тези магазини "Меркари" вчера купих раница на Лего, имаше и Скаут за 60 лв. Легото имат вътре несесер, шише и торба за физическо, Скаут-а несесер портмоне и торба за физическо. Разбира се бяха стари модели и не мога да ви покажа картинка от нет-а Ето като това, но без кутията и с друга картинка
Като кликнете на информация в профила им във фейса излизат адресите на магазините.
Имат и в Пловдив

# 283
  • Варна
А в Метро във Варна раниците на Херлиц са само в брошурите - пардон има 3-4 смачкани мостри. Несесери техни има само от 1вид.

# 284
  • най-шареното място
Тепърва ще получвават, но те с амного тежки, 900 грамови модели имат....
Ако очкавате детето да носи само раницата си, обмислете идеята да пропуснете тежкия и ненужен несесер.
Има чудни моиливи в кръгли кутии. За начало са предостатъчни. После ще добавите лек с хумикали и моливи.

Общи условия

Активация на акаунт