SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 30 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Май се получи нещо като счупен телефон, или аз не чета правилно.
Розето, е съгласна, че Лиса трябваше да продължи, ... че с премахването и от живота на Дийн (сериала) той и съответно брат му ще страдат. Че Дийн макар и "женкар" има нужда от някой който да го обича и чака ... Правилно ли съм разбрала или не  newsm78
А иначе съм напълкно съгласна с Галето и Дейна .. той не е мъж за такава жена. И аз бих предпочела да си загуби ума по Джо (която също не харесах) или по Бела или демонката с червения потник ...
Това с противоположностите за мен е много относително. Примерно , в случая Дийн, не мога да си го представя (макар да го показаха, беше много изкуствено) да стой на едно място. Той е човек на движението, авантюрата и рисковете. По го виждам с жена до него която споделя неговото "хоби" и начин на живот, жена която да подклажда огъня в него (с две думи ... умирах си да го видя с Бела, отговаряше перфектно на неговата личност)
За Дийн мисля, че ловуването и странстването са като наркотик, хем искаш да го оставиш защото виждаш че ти вреди (в случая е сам, без жена до него, уморен, и не вижда края), хем не можеш защото знаеш че ще изпиташ нужда от още "малко"., от още само едно ... и "край".

П.С. Добро утро  Hug Лили сладкишите са перфектни както винаги.
От мен кафето

Гледайки си подписа (не е намек гледайте го  Mr. Green) със Сам, мадамата която го съблазнява не е ли тази от последната серия???? Много ми прилича на нея  newsm78

# 136
Бичи, това е жената в бяло от пилотния епизод, Sarah Shahi се казва.

Мацката от последния епизод е Erica Cerra:

# 137
Здравейте!
Стигнах да се запиша чак на 10та страница. Изгледах последните два епизода и много ми харесаха, особено това с многото Самита. Частта с лошия Кас също я одобрявам - ако не беше станало така какво щяха да правят в следващия сезон. Така положиха основите на главната сюжетна линия за 7 сезон.

Аз още от самото начало си я харесвам Лиса и мисля, че с нея и Бен успяха да ни покажат една от мечтите на Дийн, за съжаление неосъществима. Иначе бая страдание изстрада покрай тях, но пък аз обичам да го гледам как мъжествено преглъща гушки и само една единствена мъжка сълза бавно се стича по старана му.

# 138
Стичинце мерси   bouquet, как ги омешах само ... ама и двете са просто  Blush Blush Blush

# 139
Е, Би, как няма да ги омешаш при положение, че си гледаш подписа. Аз влязох да кажа нещо, но зяпам в твоя пост и след доволно количество сърцебиене, забравих какво исках да кажа Grinning

# 140
Добър ден.  :lol
Вижте какво отмъкнах от Инчето (с нейно разрешение, де  Laughing)
Сити-то - сигурна ли си? Може да стои прав и не придремва от умора newsm78 . Освен да си го отмъкнала 'преди', което е особено нечестно Laughing . А историята с разрешението съвсем не ми се връзва.

Лиса не я мразех, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че я харесвах Laughing – по-скоро не ми пречеше. Тя беше жената, с която Дийн избра да бъде в (опита за) ‘нормалния’, неловджийски живот. И през едната година, колкото трая този опит, тя е била до него, подкрепяла го е, понасяла е депресията и пиянството му (мисля, че имаше изказване на Дийн в този смисъл, но не помня в кой епизод беше). Когато Сам се завърна тя беше наясно, че нещата ще се променят, че този съвместен живот е приключил и не прави драми на Дийн, за което я уважавам, независимо от мотивите й. В епизода с богинята на истината Дийн си даде сметка, че винаги ще бъде ловец/убиец и нормалния живот не е за него и никога няма да бъде – всъщност винаги го е знаел, но поне опита. Защо са му още любими хора, за които да се притеснява, понеже ще са изложени на опасност – това отряза и варианта с пристана (“Прибирай се вкъщи, когато можеш”). Затова и реши да помоли Кас да изтрие спомените на Лиса и Бен за него. Единственото недомислено нещо е, че те ще забравят Дийн, но враговете му – няма, но пък използването им отново срещу него вече ще бъде тъпо и излишно.
PS. Освен това Лиса никога не се е качвала в мен, дори не е припарвала до мен, което си е твърде разумно и предвидливо поведение Mr. Green Mr. Green Mr. Green . 'Щото Импала може да стои кротко под "чаршафа", но ако я отвиеш рязко формите, блясъкът и ароматът й, плюс спомена за всичко преживяно заедно правят една от най-великите сцени в сериала. Оо, яаа bowuu .

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:06 от Impala

# 141
  • КиТ
Не се пише толкова много в темата,не поради факта,че свърши сериала и няма кво да са каже,напротив,ето възникват дискусии Mr. Green

И за мен Дийн не е човек от типа който да се задоми и да се кротне,макар в това отношение да не беше го преживял преди края на 5 сезон,той винаги като погледнеше Бен жадуваше за това..след края на 5 сезон имаше този шанс,но видяхте,че макар идеален,той пак беше прибягнал до старите трикове за пазене на дома от демони и други същества,след появата на Сам си беше ясно,че ще продължи,няма как това му е заложено може би генетично от татко Джон..та така!

А от края му насам какво? Болка, мъка, страдание, тъга, загуби, невъзможни ситуации и избори. 'Създай герои, които всички да обикнат, и после ги мъчи, мъчи' - хубаво, де, ама аман вече!

Така е само ни цедят,но драмата е нещо полезно,се пак трябва да ги покажат в различна светлина,и как се радват на нещо толкова,малко  и незначително за някой,но за тях е нещо огромно,ето това продължава да ни държи в затаен дъх Grinning

# 142
Здравейте, дами Grinning
Минавам да се отчета и аз с впечатленията си от финалните епизоди. Като ме знаете каква съм некритична, то е ясно, че са ми харесали Laughing Особено трите Сами-та, нямаше как да не ме грабнат. Това, че Кас стана лош, не ми пречи, мен досега леко ме притесняваше, че Кас го играеше вълшебната пръчица - закучат се нещата, притвори очи Дийн, викне Кас и хоп! всичко се оправило, не съм доволна от това развитие.
Друго обаче ме притесни - реакцията и поведението на Дийн спрямо Кас. Извинявам се предварително, но за шест сезона така и не можах да свикна с праволинейното отношение на Дийн към хората. Всичко в Кас крещеше за помощ, Дийн просто го отхвърли, не му подаде ръка, не му помогна и не можа да надмогне себе си. По същия начин, както направи със Сам в края на четвърти сезон. Тогава можеше да си преодолее ината и да отиде със Сам, да се опита да бъде до него и да се опита да му помогне по някакъв начин, ако може. Но той просто поставя своите условия и като не ги изпълни човека срещу него, му обръща гръб. И още нещо - Дийн каза на Кас - ти си ми като брат, когато ти кажа да не правиш нещо, не го правиш. Дотук ок. Обаче в четвърти сезон, ако приложим тази максима, когато Сам го помоли просто да му повярва и му каза да направи нещо, Дийн защо му отказа?

За семейния живот на мен пък ми хареса идеята, първо, защото не ни занимаваха особено много с него, не е като да сме гледали един сезон семеен Дийн. И второ защото някак си Дийн винаги ми е бил много по-приемлив като човек, който може да се стреми към семейство, да иска това. За Сам, след смъртта на Джесика и след като той осъзна каква е мисията им, ми се струва абсолютно невъзможно, някак си той зачеркна тази възможност тогава и все едно стана отшелник, ама в смисъла на просто спасяващ хората, без да търси и да се надява на семейство. Та в този смисъл ми е някак си в унисон с характерите им или по-скоро с промените, които претърпяха.

Казах. Хау! Joy
Хубав ден на всички ви  bouquet

# 143
Момичета, днес денят ми стана особено щастлив, направо ще се пукна. Току що изядох половин щоколад и тъй като не мога да не ви почерпя, ви поздравявам с една любима моя песен и още по-добре, че я открих в клип с любимия ми Джаред Heart Eyes

Галчето пак ще пита на кои снимки е законен и на кои не  Grinning

И, да, Аморе, отмъкна ми го "преди", набързо попита може ли, аз докато разбера какво да може и ми го върна в следния вид... Никак не пожела нищо...

# 144
  • Buffyworld
Съгласна съм с Fairy  и Импала  Hug

Най- накрая днес изгледах 21 серия. Срам , не срам - да си призная- За първи път  плаках , докато гледам този филм. Накрая на серията, когато Бен и Лиса попитаха Дийн " Кой си ти ? " , не можах да се сдържа. Беше толкова покъртително  Cry. Защо му трябваше да си го причинява ? И затова съм съгласна с Импала, че ако демоните отново тръгнат след Бен и Лиса, те просто няма да знаят за Дийн, за Боби, за Сам, няма да знаят към кого да се обърнат за помощ. Нито пък Дийн ще знае дали Бен е добре и дали има нужда от него.  newsm78

Относно становището на демона за бащинството на Дийн - аз го разбрах така :  ......." Кой знае кой е бил баща ти ? Майка ти беше уличница ......." . Тоест, демонката също не уточни дали Дийн е баща му. Според мен този въпрос си остава  засега  неизяснен . В смисъл , не е казала категорично, че той НЕ Е неговият баща. Още повече , че от предишните сезони знаем, че демоните обичат да лъжат , за да манипулират хората.  

Другото , което ме подразни е това, че Дийн няма право да се бърка в спомените на хората . Кой е той, та да решава какаво един човек ще помни и какво не ? Хич не го одобрявам този " Mind control " . / Дана, още една прилика със  сезон 6 на Бъфи, когато в епизода " Tabula Rasa " Уилоу изтри спомените на всички /    

И аз също смятам, че Кас имаше нужда от помощ. Дори каза на Дийн , че го обича, че му е като семейство. Дийн не трябваше да му обръща гръб.  Беше ми много жал за Кас.  Cry

Можете да ми завиждате, защото все още ми предстои да гледам последната серия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изгледх само интрото и музиката направо ме изкърти от вълнение  Mr. Green

# 145
Галчето пак ще пита на кои снимки е законен и на кои не  Grinning
Да й имам проблемите: щом се дава - взимаш, ако не се дава - пак взимаш, но малко по-трудно Sunglasses . Който го е страх от Импали, да не ходи навън.

# 146
  • гр. София
Мога ли да помоля някой да продължи форумния епизод? Моля  Praynig
 Hug Hug Hug

# 147
 Hug Hug Hug

Розе мила, вярваш или не .... точно на там се бях запътила  Laughing

# 148
  • гр. София
 Hug Hug Hug

Розе мила, вярваш или не .... точно на там се бях запътила  Laughing

Вярвам, вярвам  Hug
И чакам с нетърпение  Grinning

# 149

...
Брат му се смръщи.
- Не знам дали искам да го правим. Още ме е яд на Хербьорг…
- Нали вече съм добре. Това се случи с нейна помощ. Аз не се сърдя. Дай да помогнем с каквото можем. – Покрай тях минаха четири момичета и очите му лакомо се стрелнаха по стройните им тела. – Пък и не сме опознали още европейките, Сами. Това би било истински пропуск!
Сам помисли за миг и след това отвърна:
- Добре. Ще помогнем за копието.

Нощта бе прохладна. Небето бе обсипано със звезди, а луната изглеждаше огромна. Сам имаше чувството, че ако се протегне ще я докосне. Тя огряваше толкова силно и осветяваше всяко кътче.
Сети се за преди време, как след една такава нощ и след бурни страсти, трябваше да вземе най трудното решение в живота си и да изпълни най тежката задача. Разтърси глава за да отпрати спомените и отпи от бирата си. Чу звънкия смях на момиче, който идваше от към стаята на Дийн и се усмихна. Брат му не можеше да изневери на природата си, а и сега като бе "прероден" искаше да се наслади максимално на живота и Европа.
"Защо не!!!" си помисли Сам ... "Ще е хубаво ако може да съчетаем работата и удоволствието. Да попътуваме ... Германия ... Франция ... защо не и към Балканите". Подсмихна се и това сякаш му оправи малко настроението. Чу смеха на момичето по силно и тогава пред него изникна образа на Хербьорг. Изморена, изтормозена, но очите и блестяха. Сети се за първата им среща и за това колко ослепителна бе тогава. Радваше се че утре ще я види, макар и по работа, но се надяваше след като всичко това свърши да може да я покани на вечеря.
Влезна в стаята си и отвори лаптопа. Нямаше кой знае каква информация относно копието, освен историята. Но кой и защо го бе откраднал?
Следвайки митологията, единствения който би имал полза от него е Локи. Но как да разберат дали е така? Луташе се между уеб страниците и накрая затвори компютъра и си легна.
ХербьОрг се наведе и го целуна. Той отвори очи от изненада и хвана главата й между ръцете. Махна фуркетите една по една, докато златистия водопад от косата й не се разпръсна по гърба й и зарови пръстите си в него. Целуваше я жадно, ... силно, ... наслаждаваше се на вкуса й. С мъка се отдели от нея и когато отвори очи се отдръпна от изненада и погнуса. Пред него стоеше джудже и му се хилеше нагло. Сам се огледа и видя, че се намира в малка работилница ... Побягна към врата, отвория и се помъчи да излезе, но сякаш нещо го дърпаше назад. Падна на земята и пълзейки, с мъка успя да излезе на улицата където слънцето го заслепи. Присви очи докато привикне към светлината и видя малката пътечка която водеше към гора, гъста и тъмна. Почувства полъха в тила си, студен и миришещ на мърша. Усети крилата които докоснаха раменете му и накараха слънцето да се скрие. Изведнъж всичко потъна в тъмнина. Хукна да бяга в посока към гората, но краката му бяха като заковани. Незнайно от къде се появи Хербьорг, а с нея водеше и двама мъже. Изглеждаха като пребити, а тя бе по величествена от всякога.
- За теб ще се върна по късно скъпи, сега отивам при шефа, нали разбираш ... - каза тя и посочи с досада към двамата си спътници.
Сам усети нечия ръка на рамото си силно да го разтърсва. Стресна се, отвори очи и видя Дийн. Въздъхна силно и се успокой, че всичко е било сън.
Взе си душ, които му се отрази повече от добре. Облече се набързо и тръгна към кафенето където го чакаше Дийн ... самичък.
- Къде ти е партньорката? - Сам се огледа да види момичето, но кафенето бе почти празно
- Сам, ... та ние почти не разговаряхме. Само с езика на тялото, нали ме разбираш.- Дий се ухили доволно.- Европейките .... като тях няма Сам. Трябва сам да се убедиш.
- Ъъъъ, добре, както кажеш- Сам побърза да смени темата. - Снощи докато ти намотаваше чаршафите се опитах да открия нещо относно копието, но за жалост стигам само до един извод ... Локи ... скандинавски бог на злото и огъня. Смъртен враг на Один, както и на други богове.
- Е, Херби, като валкирия, би трябвало да знае повече за него, нали ...
- Предполагам ... затова сега ще отидем при Херби ... какви ги говориш. Хербьорг, казва се Херьорг ... - Сам присви вежди и кръстоса ръце.
- И? Сигурно и казват Херби на кратко, Сами.- Дийн отпи звучно от кафето си и преглътна звучно.-
- Да добре, става ме ли? - изправи се без да дочака отговор и се приближи към бара за да плати.
15 мин. по късно влизаха вече в музея. Приближиха се до кабинета на Хербьорг, но възрастна жена ги засече точно когато Сам хващаше бравата.
- Damen er ikke ennå. Tilbake i 30 minutter.
Сам и Дийн се спогледаха. Сам бръкна в джоба си за да изкара разговорника и затърси думата ...
- Helga, jeg er her, trenger ikke bekymre deg. Jeg vil delta - изчуролика Хербьорг.
Приближи се към тях с елегантна стъпка. Тясната пола която обгръщаше стройното и тяло, очертаваше изящно формите й. Ризата леко разкопчана, откриваше леко деколтето й и оставяше много на фантазията.
Сам видимо преглътна на сухо и отстъпи крачка назад, за да и позволи да отвори вратата.
- Заповядайте господа.- покани ги младата жена.
- Дийн, първо искам да ти се извиня за това което бях принудена да ти причиня. Надявам се Сам ти е обяснил, защо, затова няма да се повтарям. - гласът и бе искрен.
- Не се притеснявай, сега съм като нов, което по важно. - каза Дийн вяло. Бе с гръб към нея и разглеждаше колекция от малки фигурки изобразяващи скандинавските богове.
- Кой от тях е шефа ти? - попита Дийн посочвайки ги.
- Извини брат ми, мисля, че "прераждането" му се отрази прекалено силно.- Сам седна на стола срещу нея и се наведе напред.
- Какво можеш да ми кажеш за Локи?
- Ако се съмняваш в него за копието, не е той и в това можеш да бъдеш 100% сигурен. - Хербьорг извъртя глава и се изчерви.

Общи условия

Активация на акаунт