Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 537
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте момичета-кокичета   bouquet

Сольо
мен ме успокоява да ти чета блога  Mr. Green и някои други неща, но напоследък успокоение май търся дълбоко в себе си и у приятелите, които слава богу са достатъчно много и достатъчно верни ... и най-вече още ме търпят  Crazy и на които не спирам да благодаря за това  Peace

Санитке, ти си знаеш  Peace

Щъки беееее, ама много ме зареждаш с хубаво настроение и ти е много блага поезията  Hug Hug Hug Е, за панталоните съм от мъжовата ти партия ... ма на теб е важно да си ти харесват  Wink Sunglasses

Ассе, честито за повода и повода да ти е на хаирлия  Hug  bouquet И нали знаеш ... онова в главата се контролира лесно, онова в сърцето дава дефектите ... ама да са живи и здрави хората, които ни обичат  Peace

Енче, вземи за себе си най-правилното решение, пък човека ще не ще трябва да го приеме  Peace Стискам палци и вярвам в теб  Hug

Аз продлжавам почти да не ям, но вече ми се гади по-малко ... ама всяко зло за добро де - 2 к ги няма  Wink А колкото до снощи - вечерях литър бира (Росе .... нали  Wink)

Пинки Hug

Хайде да топим телесата и да лекуваме душата, пък другото само ще дойде ... и то със сигурност ще е страхотно  Peace

Прекрасен ден рицарки   bouquet

П.П. Ела Айчееееее с черешитееее, че много добре ми действаш  bowuu  ruporuu

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 14:32 от Червената Корса :)

# 421
Корса колко е приятно да те чете и тук човек:)
санитка, ако от едното кебапче, кюфте и два зарзавата си преяла... вероятно нямаш нужда от отслабване

# 422
Привет и от мене!
Горе-долу е добре, няма прегрешения!
Готвила съм тиквички и пица и имам още тесто и ме карат да правя милинки, тези неща не ме изкушават и ще почвам милинките като е зор!
Пуки, много те мисля, бързо оздравяване, аз от тия климатици лявото ухо си ме боли цяло лято!

# 423
Добро утро милички. Килата , добре, ама можеше и да са по-добре. Хапнах за закуска  Канелени рулца..2 !  Ами да, трябваше ми по енергичен старт за днес...Чакам да стане 9,00 и тръгвам по работа и магазини след това, а и да си пазарувам диетични неща... Не спах добре, защото вчера с едни приятелки изпих 100 кафета и то как да спя после? Та , по някое време ще си полегна...Времето е студено, но от утре ще е добре и ще си топкам г *зеца на басейна...Хайде ,пак ще намина... Hug

# 424
   Щък, много сладурски гащите Hug със здраве да си ги носиш.

Пинки, нищо не съм стегнала душа. Радвам се че си по-добре Hug

Честито на Ассето Hug  bouquet

Корсе, скоро да ти е много щастливо и усмихнато Hug

Санитка, важното е че успяваш да намериш сили да продължиш напред. Това е важна стъпка Hug

Енче, ти си знаеш мила кое е най-добре Hug

Солчице, всичко дето си написала се отнася и за мен Laughing

Пуф, сега да кажа мрън..радвам се утре иде малкия петък Joy изморена съм. След това Велики Петък Heart Eyes и почивка.

Хубава ви вечер!  И Мариетка де е? Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 20:49 от Кашарел

# 425
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Добър вечер Дами   bouquet
Гледам Корсето прописала Wink , та рекох да се обознача и да ви кажа , че ви чета всеки ден ! С вас съм , с радостите и болките ви , стискам палци , когато трябва  Peace Praynig
На Асето днес да и честито това, за което черпи   bouquet
Щък е невероятна !
Айчето ми пълни душата  Heart Eyes
Липсва ми Камъчето , но се надявам и тя да се появи
Ели си я мисля , но тя си знае
На Умма съм и пожелала мислено да гледа и с моите очи
Енче , ти си прецени кое е по-добро за теб ! И не се претоварвай
На Евича и Пинки се възхищавам
Пилето ми липсва с кратките , но казани на място думички
Надявам се на Каш мъника да се е оправил вече
На Сол блога и аз чета с удоволствие
Кокон, Ванчето , Мариетка и всички неспоменати - да си знаете че ви мисля

По темата на темата Simple Smile - опитвам се намеря причина за нЕкои промени в моя организъм , та сега си слушам вътрешния глас  Laughing
Бягам , че моториста се върна и ще вечеряме

# 426
  • ГОре на черешата...
 Tired

Времето ми го няма - който го намери, моля да ми го върне.
Не, да го изхвърли, че не беше хубаво, ще си намеря друго, по-качествено...

# 427
 wavey

Рачеееее Hug Heart Eyes...не ме мисли, мило - добре съм! Аз пък теб те мисля и добре, че се обади! Hug
Ассе, прекрасна почерпка, радвам се, че имаш повод да ни я поднесеш!  bouquet
Мариетка, липсваш ми Hug...виждам, че нямаш време и ти стискам палци да е за добро и всичко да ти е наред! Peace
Пинки, айде, скачай в басейна Crazy...
Кашарелко, малко остана до моренцето Wink...
Пуки, честити обувки! И дано си по-добре вече! Peace

Корсе, кавто да кажа...съжалявам, че имаш неприятности, които те натъжават Hug. Много е сухо казано така, но и моята муза да се изразявам писмено, нещо ме е напуснала Rolling Eyes...Във всеки случай - мисля те, много и все с добро! Heart Eyes Hug

Солче, де го този твой блог newsm78, дай линк, моля....ако искаш тук, ако искаш на лична, ама аз съм скорпион и любопитството ще ме довърши Crazy...
Пилето и на мен ми липсва, Камъчето също, както и Прокли, и Мила, и....! Rolling Eyes

По темата - режимна та дрънкам чак! bowuu Сваленото (горе-долу) е надлежно отразено в лентичката, но не е съвсем сигурно, защото взех да порозовявам (МЦ), та следващата седмица се надявам на още по-удовлетворяващ резултат. Страхотно ми се отразява този път многодневната! Peace Елия, ти започна ли?

Хубава вечер на всички!  bouquet Невинаги пиша, но ежедневно ви чета....просто понякога нямам какво да кажа Wink...

# 428
Ох, забравих да кажа на Асето, за каквото чшрпи, да е жива и здрава и да и е на късмет!  Hug
Днес свърших много работа...дори и си поспах, успокоила съм за сега топката, Утре гледам някаква Луна има, да взема да се пробвам...малко да разтоваря снагата, че напоследък взех да си похапвам...уж с мярка, ама много калорично ми идва,което не трябва да се допуска...Хайде отивам да правя нещо ,ама и аз не знам какво...
Мариеткина, идва за теб най-хубавото време, да знаеш!  Онова го мащай, забравяй, ей го иде...слънчево и изпълнено с много хубави емоции.. Hug
Каш,  да ни надонесеш мидички и много снимки ,да не забравиш!  Ако не си си купила бански, давай без бански, кой ти гледа в този калабълък../ох,така ли се пише тази дума всеобхватна?/
На всички други много муц,  Hug,  и гледайте на живота по несериозно, така е по-лесно.

# 429
  • ГОре на черешата...
Да взема да пльосна по едно кафе, щото не се знае пак кога ще заимам тази възможност...

Пинки, кога викаш да го чакам хубавото Rolling Eyes? Отворила съм де що има прозорци и врати, да види, че е поканено, пък да вземе да влезе...ти ако от Хамериканско го пращаш, турни му едно "Пар авион", че белким по-бързичко дойде Laughing...

На Ассето - да е честито това, за дето черпи  bouquet!

# 430
  Ех, как ми липсваше Мариеткиното кафе Heart Eyes така денят ми започва хубаво Hug Мариетка , идва миличка! Повярвай и ще дойде Hug

Пинки, бански не съм купила че си имам. Снимки ще има обещавам Hug

Отивам на работа..довечера багажи ще стягам. Ще се включа пак Hug

# 431

Добро Ни утро   wavey

Вчера нямаше череши , Юле
   Още по тъмно хукнах да ми източат малко кръв за едни изследвания , та се разминах и с физзарядката и със закуската.

Днес програмата е пълна .
   Подхванала съм я. Laughing
   Само дето късничко тръгнах , ама то защото чаках дружката да се събуди , та да ми каже , че няма да идва с мен.
   Та така.
   Ще си чистя къщата .
   Ще си копам градината.
   Ще готвя нещо , че от три дни храня татито с остатъци.
   Взе да гледа тъжно.  Mr. Green

И последно.
   Върнала съм си половин кило.
   Ама то се и очакваше след , след плодовия ден.

Хайде , гуш ви  Heart Eyes
  Ще ви наглеждам.

ooooh! и книжка имам за четене.

# 432
  • нейде там, където ....
Денят е прекрасен, нали?  Hug

Мерси за кафето, Мариетке! Не съм го намерила твоето време, но следващите дни ще са много много хубави!

Ассе, лИбоФ, здраве и късметец повечко да ти носи, туй, за което черпиш.

И аз искам в басейна, дори седя и си мисля нещо по темата ... ама май напоследък само седя  Laughing

Хубаво време и чудесно изкарване на всички, дето ще си почиват тези дни.

Щъки, хубаво стихче вчера сабахлян, ама за гащите мисля като Корсето. А нея също я чета. И Солчицата, и Рачето, и Айчето (заредила съм и аз едни череши в нас ..  Whistling), и Ели, и ...  Hug Heart Eyes Hug

# 433
Мариетка, със свръхзвуков самальот съм го пратила, казаха ша доди бързо !  Hug  Ти сега да не вземеш да настинеш как си разтворила всичко?  Joy  Прави дихателни упражнения ,карай колелото, не съм те чула скоро да си го яхала! Гледай повече да си навън, време да минава, главата да се развява от мисли и глупотевици,  дето  всички ни заобикалят!  Hug
Каш, не показа хубавият маникюр, новичкият, морският...виж как нищо не забравям.. Laughing
Пуки, до къде го докара? Чудя се , едно гадже масажист дали няма да пооправи нещата ?  Wink   Да знаеш,че те мисля, имам една дружка с дископатия и знам ,че е голям ужас и болки.. Hug Бързо да се оправяш миличка!
Къде сте другите бря?  И на вас  Hug  !!!!
Щъкче, забравих да ти кажа, че това панталонче изглежда много удобно...Аз обаче съм с големичък прасец и няма да ми седи изобщо такова моделче...То пък какво ли ще ми седи добре ,докато не поотслабна още? Утре съм планирала плодове и кисело мляко..аз само планирам, ама нещо не ми се получава и почвам да се притеснявам, трябва веднага да влизам в ритъм,че... Sick, да не ривЪ после..

# 434

Пинки , де я видя таз луна Душо  Rolling Eyes
   Да взема да карам на череши пак днес  newsm78
   Само да не е кьорфишек , че да се мина нещо , не за друго  Joy

А колко ми е мързеливооооо  ooooh!
   Нищо не ми се подхваща  Tired

Общи условия

Активация на акаунт