Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 533
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • New Zealand
Днес ми е криво и си позволих да си остана вкъщи. Скрих се от всичко и всички. Поплаках си, сега се теша с незаменимото бяло вино и така...Утре- нов късмет!

# 436
Ели, започнах я многодневната. Вчера позалитнах вечерта, че бяхме канени на един рожден ден, ама каквото било- било. Хич  не се впрягам, шляпам нататък. Мама се е запалила повече и от мен, мята тенджери- тигани, готви   chef  Много е мотивирана, искрено се надявам на успехи и при двете ни. На мен режимът ми допада до тук- все пак се ядат разнообразни неща. За килограми ще докладвам като има по- приличен напредък  Mr. Green
Щъки, това изглежда удобно, със здраве да си го носиш. Само дето на мен ми навява твърде много асоциации за шалварите, които носят възрастните туркини в близките села и по никой начин не бих го обула. Винаги ми е било чудно- минавала съм през чисто турски села посред лято- аз по потник, нещо късо и от мен се лее пот слитрите... А покрай пътя насядали баби, ама навлечени- шалвари, блузи с дълги ръкави, елечета  Crazy, че и с някоя пребрадка / забрадка/ шамия... както там им казват. Как не умират от жега тия женици, не знам  newsm78
Умувам над въпроса дали да не се метна на един семинар на Албена от утре... До края на деня трабва да съм го изумувала. Слънчев и усмихнат ден на всички ви!  Hug

# 437
Айче,   да бре, последна четвърт е днес, вече е почнала ЛУната, има тема, мернах я...ако сега не сколасаш, другата седмица е Пълнолунието,тогава 3 дни ще изкарам аз ..миналият път ми се отрази страхотно...на плодове го карах. Ако още не си намуала филиите, а си само на черешки, давай смело... Joy / майтапя се за филиите, аз пак съм гладна, ама ще лягам, че ...ох.../
 ooooh!  Мц ми свърши, ама аз пак гладна...до следващият цикъл... Joy, и после пак той виновен..как само си го измислих,а?  
Каш,   пращам ти още нещо за в куфара за моренцето....http://oleksi.ru/wp-content/vyazanoe-platie-auga-bendita.jpg   /върви с телцето.... Laughing

# 438
  • София
Добро утро момичета-кокичета   bouquet

Идвам на бърз отчет, че съм назад със задачите поради потопност на обживявания район  Crazy

Вчера съм бил относитлно режимен, макар и малко солен - това е резултат от все още свития ми стомах, ама гледам поне да го докарам на принципа всяко зло за добро  Mr. Green

Та закуска - корни
обяд - овчарска салата
верея - копърка в дом сос + домат+ печена чушка с извара и яйце

Направо си е малко, ама гарнирано с литър бира  Mr. Green

Айче и на мен ми е мъреливо, дай да мързелуваме а  Peace и хващай череши с друго, щот само на череши не се живее.

Елия
, аз ако съм на теб нямаше да мъдрувам за Албена, ама там големия минус се казва all inclusive, така е опичай си акълЯ  Peace и чакам да споделиш резултати от 90-дневната

Пинкооооо Hug Hug Hug

Авентурке, ще мине и това нали знаеш, няма начин

Ели, не ме мисли душо. То мойто е шашава работа - аз проблеми нямам, само дразнители - принципа е - кофти работа ма ще мине, така че всичко е ок. То пък живот разнообразен, не мож го предвиди, хубавото се редува с лошото, после пак идва хубавото, важното е да се нахилим и да му викаме ела,ела,ела  Crazy

Росе няма какво да му мислиш връз промените на организЪма, остави го да си се променя и си го обичай  Hug

Жането да каже как е новата работа?

Хайде изчезвам, че ме викат, извинете ако изпуснах някой  Hug Hug Hug Hug Hug

Целув ви и до скив  Wink

# 439
Провет банда.  Hug
При нас се сипе дъжд и ми разваля плановете  Sad Дребка дивее тук, въпреки опитите ми да я накарам да гледа Телетъбис. Хили се истерично, като ги види и започва да щурее.
Качила съм два килограма и ще трябва да се взвимам в ръце. Като мине МЦ-то може би (аз още го чакам де  Whistling).
Снощи Дидо ме е уморил от смях. Вика ми "Мамо искам печена филийка, но с всички плодове - салам, кашкавал, масло ..."  Joy За такива ми ти плодове си мечтае детето.
Гушки и наздраве на Авентура и  много Hug на всчики.
Къде ни е Зетката?  newsm78
Честито на Асса и всичко най-най.  Hug

# 440
aventura  'що плачеш мила, то е хубаво да се оттегли за ден-два човек от ежедневието, но пък вино и сълзи в 9 сутринта... навъртай се тук

Айя
ама как си нагоре след плодов ден! Нали трябва да действа наобратно  Rolling Eyes
мариет това кафе изглежда прекрасно, мммм, но най е хубаво за женска компания, да седим, да си пийваме и да си водим лежерни разговори, кеф!
и да, jd, денят е прекрасен, по свой си начин без особена причина. Най ми е хубаво да ми е хубаво без особена причина.
Снощи ходих на "джаз и поезия" на живо в Студио 5 в НДК с двама приятели. Откога ми се ходи на джаз на живо! Толкова ми беше весело, така хубаво го изживях, виното, поезията на поетесата, тромпета, свещите, толкова смях... и днес съмс кило и триста грама надолу. Почти съм 79. И сутринта имаше буря та преди да се разработя четох книжле на гръмотевичен фон. Все малки неща, но зареждащи...
блога за скорпионката - http://sharenasol.blogspot.com/

# 441
  • ГОре на черешата...
Де го дъждО? Тук не се диша - такъв задух е, едва допъплих по баиря Tired.
Мързеливо ми е, нищо не ми се прави и май ще полегна с книжката Rolling Eyes...

# 442
Ле-ле, едва съм дошла на работа, няма такъв дъжд!
Едва-едва е, отвсякъде вали,даже стана някакво наводнение на едната тераса!
Иначе съм горе-долу!

# 443
[Пуки, до къде го докара? Чудя се , едно гадже масажист дали няма да пооправи нещата ?  Wink   Да знаеш,че те мисля, имам една дружка с дископатия и знам ,че е голям ужас и болки.. Hug Бързо да се оправяш миличка!

Пинки в момента съм толкова кисела, че най - много да го уплаша това гадже.
Днес съм по добре, е не съм тръгнала да скачам, но поне не куцам.
Не си взех болнични и цялата седмица се крепя някак си защото имаше работа, сега си чакам тиквеният медал. Wink

Ходих вчера вечерта до басейна - бях се позаблудила как едва ли не там ще се раздвижа.
Пълна глупост, добре, че излезнах бързо.
Принципно правя по 2 - 3 км без да спирам, сега на всяка дължина спирах - направих 10 и цялата треперех.
Прибрах се, едвам  си налях чаша вода и легнах след това - нито вечеря, нито душ.
Тази сутрин се приведох във вид и си казах, че може би след месец ще открием плувният сезон.

Мариетка какво се случва с теб вече толкова време ?!
Съчуствам и на теб и на мен ... ама май от съчуствие полза никаква.
Трябва да се усмихнем и да си повярваме, че винаги има шанс всичко да се размине.

# 444
  • ГОре на черешата...
Пуки, нищо особено не се случва, просто кофти период. Ще отмине. Сигурна съм. В събота яхваме мотора. Това най-ме лекува Peace.

# 445
Пуки, ще стигнеш ли до Берлин за сватбата?

# 446
Привет, благодаря за пожеланията Simple Smile Да ви се връщат   bouquet
Добре съм. Не намалявам, но не страдам, щото нямам време за това  Mr. Green
Гуш ви  Hug

# 447
Облаците се разсеяха при мен.  Mr. Green Може и да ме огрее следобедния пазар. По този повод въпрос към момичешките мами - 3 годишните момичета вълнуват ли се от кукли Барби или да се насоча към нещо друго?
Рая току що изсипа солницата на пода  Crazy ooooh!
Обядвах нережимно, сега ме чака нережимен десерт.
Сол, Авентура е в друга чаосава зона и виното и е по часовник. Браво за вечерта, отивам да чета за Тоскана  Party , а после да поработвам малко.
Мариетка  Hug , книжката да е хубава и лека.
Кокон де се затри? Не изпробвахте ли новото фото, прати някоя друга снимка да видим как е?  Hug
Милла ми липсва много. Какво стана с диетата на нейния РМ. Ако не се появи скоро, ще ходя да я издирвам.
Май забравих да кажа колко се радвам на появата на Рачето, както и на редовните постове на Корсата и Айчето.  Hug

# 448
Ха, Ена, имах вече 3 годишна госпожица, но никак не помня.
Ние май тогава колички с дистанционно купувахме  Mr. Green До
госпожица си е...

# 449
  • нейде там, където ....
Добре е новата работа. Меко казано, няма от какво да се оплача. На светлинни години е от старата, за каквото и да се сетя. Това - от първата седмица. За после - ще казвам после  Laughing

Ена, до госпожица си е. И аз съм била от тези, дето обичат  колите. Даже на някакво тържество в градината, съм ходила да връщам подарената ми кукла.

По темата:
......
Добре съм. Не намалявам, но не страдам, щото нямам време за това  Mr. Green
Гуш ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт