Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 533
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ей ме пак  Mr. Green от пороя няма и следа освен изсъхващите ми дънки, ма верно беше страховито, особено на околоМръстното.

Пак поради този порой не успях да сикупя закуска, та преди около час смотах половин пакет солети. Сега имам обяд ама пък не ми се яде  Crazy Мога само да съм благодарна на дразнителя свил душата ми, така добреми сви и стомаха, че направо ми е кеф  Crazy

Жане, завидеФ ти благородно, пупу и все така да е  Peace

Енче, ако питаш мен в никоя възраст барито не е подходящо, та ако можеш да го избегнеш нищо не ти пречи  Peace Май подарък ще търсиш да купуваш - играчка да е, все ще се хареса - някоя цветна топка, гарнирана със също толкова весела шапка и голям шоколад - няма по добра лятна комбинация си мисля аз - ама това на прима виста де  Sunglasses

Пуки, хич и не се опитвай да плуваш с тоя кръст, кротувай сега да се успокои и после, да не те плаша ама няма оправия тая работа без операция, особено при две хернии. За раздвижване просто забрави, че да не влошиш нещата. И честно казано хвани си полегни три-четири дена, щото на работа и столоседене само си усложняваш живота  Peace

Оф отивам да го ям, че ще ме бият вече ... пък ще дойде и Пилето и като ми види калориите и ще ме взриви  Mr. Green

# 451
Корсе, прати го тоя дразнител и при мене, че няма свиване за моя корем

преди 15 минути: такъв глад за сладко ме налегна, мъка ви казвам - бях извадила вече дъската за рязане, нали от нас работя понякога, точно за едни мъфини с кайсии да забъркам и да си ги изям, което ще е пълен провал за диетата ми днес. И почнах да размишлявам и да разсъждавам като междувременно си хапвах пресни кайсии. "сега за какво ми е да си го причинявам това, докога ще си ги причинявам тия "малки" стъпки встрани, докога ще се саботирам" и тн мисли в тоя дух. Вече се бях нагласила как ще тъпея после от действията си сега. И взе че не ми се ядеше вече чааак толкова. А и нали има политика в нас да не се държат сладки неща и ако искам да ям нещо джънк трябва специално да ходя од магазина за това.
И лека-полека се разкандърдисах. Що ми е да си причинявам такива мъки на тялото като д ми е тежко на корема? Навън е толкова хубаво, птички пеят, свежо е, а аз да съм намусена и наядена.

И дойдох да ви пиша тук и то взе че ми мина съвсем мерака да ям сладко (е, изядох и кайсиите за мъфините, ама това е бял кахър.) Спаси ме и форума значи. За човек с такъв огромен апетит като моя да се озаптя си е чудо. Искам хапче дето като го изпиеш и да не ти се яде, ма хич.

довечера съм намислила с другарчето да кино евентуално с пуканки за вечеря/ не е най добрия вариант, но е вариант

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 15:08 от Шарена Сол

# 452
  • София
Солче, браво   bouquet щом си се справила без дразнители, повярвай ми моя дразнител хич не ти трябва  Peace поздравявам те за удържането на фронта и правилната мислА   bouquet

За пък го изядох миш-маша - толко обичам пък и той не ми се ядеше. Ма ей на, гледам да се възползвам максимално. Навремето като си отиде дедо Ангел от тоя свят, аз се оказах три кила надолу покрай грижи за него. Именно тогава, както по-старите рицарки знаят ми се преобърна житието-битието и резултата в крайна сметка беше по-щастлива, по-самоуверена и най-вече с 20 кг по-слаба Корса  Mr. Green Та сега съм си заспомняла тоя момент и гледам да се възползвам и сега максимално - е нямам амбиции за 20 кг - щото нали ... 39 е идеала, ама ха да не го доближаваме  Joy Планирам дразнителя да го превърна в килограмосваляне, целулитопремахване и все такива красоти  Sunglasses

# 453
аз от сутринта съм на метлата

хиляда неща преправям това най-мразя

вече изтрещях, след като сто пъти обяснявах , кое как да се направи, пак не сме разбрали
още не мога смогна да ям
сега чак

# 454
Хей Солчице - браво на теб Simple Smile)) Като хапваш плодчета не ти ли помага ?
Корси :*

Аз се събудих болна. Е не точно но малко гърло ме боли, нос леко тече и едно такова на трахеята ми е тежко та пия чайчета с мед, кафенце и водичка - течности да разнсеат този секрет малко

Напоследък имам едно основно ядене за деня и след това го карам на зеленчуци и кисело мляко.
Днес основното ядене беше голяма пилешка пържола с половин домат и малко варени картофи. Наистина пържолата беше панирана, но това имаше в стола, а и друго ядене за деня нямам. Може би довечера пак малко моркови. Малко ми е виновно, че беше панирана тая пържола, ама не бях яла месо от много време и ми се дояде. След малко ще походя пешачката Simple Smile

Стабилно ходя пеша, гледам да пия вода с лимонов сок и така.

# 455
Сега ставам, малко ягодки и кафенце за отскок....Пикла ме ядоса, ама аз ще се правя на луда...не е сериозно нещо, не успяла да си научи за днес...заспа вчера, аз я будих, тя не си спомня....ей такива тиин истории, то краяа на годината дойде, за кога да се ядосвам... Ще готвя мусака, не за мен де....и салата, ама това -следобед, сутринта ще видим.. още е студено, а аз чакам да ходя на басейн... Crazy

# 456
санит, не помагат на мен плодовете - не особено, даже след тях повече ми се прияжда понякога, ама воля и желание трябва, няма как! да си стягаме дупетата и да вярваме в плана си.
и онази техника дето ви казах помогна - като мн ти се дояде нещо извън режима, да престанете да правите каквото правите в момента и да смените дейността напълно.

# 457
Изядох едно парченце руло.Скарайте ми се,докато не съм отървала пак работата.
За друго... утре е РД-то на баткото и работя по организацията.Засега се движа по план,дано времето е милостиво.Целувки  Hug

# 458
Аз май ще си седя на бача!
Много ме е яд - съкратиха хората, сега по един на две работни места - непрекъснато се местя ту на единия комп, ту на другия, като от време на време притичвам до съседите като ме викнат . че не излиза нещо, а ти говорят за още съкращение, толко съм се отчаяла, че няма накъде!

# 459
  • в резерват
Кокон де се затри? Не изпробвахте ли новото фото, прати някоя друга снимка да видим как е?  Hug

пробвахме го  Grinning , върши работа  Peace

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 07:43 от Арбанашка кокона

# 460
  • в резерват
happysmile (+ 3 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема - здрасти  wavey

# 461
  • New Zealand
Момичета, благодаря ви! Hug При мен вече е нов ден и нещата са си почти по местата Simple Smile

# 462
еййй Кокон много яки цветя и деца Simple Smile))))

# 463
Кокон, страхотни са цветята, особенно цикламеното..а и маргаритките са ми любими..ама защо аз дечица не видях?  Rolling Eyes  Къде си ги скрила?   Hug
Бяха на басейна, разгеле... Hugще допълват водата тази нощ... Joy  не ме беше много срам...но имам да си отслабвам още много....сега се прибрах, свежарка съ, готвя на Пикла мусака....за мене- трънки...т.е не знам какво ще вечерям. Отивам да глътна 87 мото кафе, и да видя какво ще правя...

# 464
Добро утро!

Снощи се прибрах много късно от бача, лошо спах и съм станала от сума ти време!

Дани, благодаря много за снимките - и дечицата и цветята са супер, а и фотото!
Пак да пратиш!
Аз съм пак в душевно неравновесие, заради бача, ама сега като направя един як физ щеси оправя!

С яденето е зле, защото целия ден почти не ядох и после вечерта - бух, следващия път на бача просто спирам и не ме интересува тоя, оня, ям си като човек и тогава!

На всички лек и режимен ден!

Общи условия

Активация на акаунт