Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 549
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • ГОре на черешата...
Тук съм.
 Благодаря за палците - резултатите - в петък.

# 406
Пуки,  Hug  дано намериш добър специалист. Това, че си предприела действия, преди да е необходимо според лекарите, ми говори за ранна диагностика (освен за лекарска некомпетентност). Надявам се да е в твоя полза и проблемът ти се разреши. Прегръки.  Hug
Мариети, мислех те. В петък пак, сега горе главата.  Hug
Корсе  Hug и на теб.
Благодаря на Сол за блога, чета си го.  Mr. Green
Пинки, гони бързо лошите мисли.  Hug
Айя, браво.  Hug Да живеят черешите!  Laughing

Аз дълго време исках надомна работа, сега не мога да й смогна. Мисля да откажа да работя за единият човек, че много ми идва. Да видим ще излезе ли коректен след, като разбере.  newsm78
За ядене няма да говоря.  ooooh!

# 407
По скоро лекарско безразличие.

# 408
Днес съм в по-добро настроение...поне така станах сутринта де.. Имам намаление на кантара,което определено ме изненада, след вчерашното ми плюскане ....  но се радвам де... Сега ще видя как да планирам нещата  за днес. 
Пуки, бързо да се възстановяваш, ако е дискова херния, то много боли...на някои им предлагат операция, дано при теб да не е така!  Hug
Мариети,  споко, всичко е ОК ! 
Каш,  стегна ли куфарите ?  Laughing
Елиа... ами аз на  моменти си ги имам тези настроения, никога не позволявам да са за дълго, ама..случва се.  Хайде изчезвам ...

# 409
Няма нещо, което чифт нови обувки не могат да оправят или поне да прогонят от съзнанието.  Mr. Green

# 410
  • София
Има Пукииии има ... просто чукай на дърво, че такива неща не ти се случват и ти пожелавам да не ти се случват   bouquet И честити обувки  Peace

На мен в момента и камион нови обувки, нито нови дрехи, нито нищо ново не би ми помогнало ... добре, че имам прекрасно дете и верни приятели - все повече си мисля, че именно това ме държи да не потъвам и да не се давам. В тази връзка нали знаете колко ви обичам  Hug

Режимна съм, по-скоро не ям, ама то не ми се и яде... чак ми се повръща, ама и това ще мине ... хората са казали всяко зло за добро - поне ще отслабна  Joy Боже божеееее да си имам простотиите дето ме мъчат начиииииии  ooooh! ooooh! ooooh!

Я всички да се стягаме и да се усмихнем - живота си е наш и само то нас зависи как ще го изживеем и дали ще губим дните си в самосъжаление или ще ги осмислим, макар и с нещо дребно. Моят осмислен ден днес е свързан прегръдката на щерка ми, която вече ми докарва болки в ребрата от лИбофффф. Денят ми е осмислен с тежка философия, която ума приема и поставя на пиедестал, ама пуста емоционалност човешка не вдява и не вдява  ooooh!

Хайде идвайте на отчет - аз няма да казвам кво съм яла, че бях на дегустация, ноколичествата са ми толкова нищожни, че Пилето може да ме набие по хашиСмотската глава, че са ми малко калориите  Crazy

Рапорт - даден, рапорт - приет

# 411
Има Пукииии има ... просто чукай на дърво, че такива неща не ти се случват и ти пожелавам да не ти се случват   bouquet И честити обувки  Peace

Всеки има своите драми, но както вече каза по надолу трябва да се опитваме да живеем живота такъв какъвто ни е даден.
И така - днес след като разбрах, че имам не една, а две хернии и повече никога няма да съм сигурна точно в кой момент ще съм добре и кой не, дали ще мога да ходя нормално отново и т.н.
Се вдигнах за пореден път след тежка новина относно моето здраве и отидох да си купя първите ниски обувки.
В момента съм натъпкана до козирката с обезболяващи, за да мога да поспя поне една нощ.
Въпреки всичко твърдя , че тези обувки не са просто обувки и ми носят таково удовлетворение и сила каквата не можеш да си представиш.
Цял живот се справям с проблемите като Феникс - първо падам, после ставам още по силна.  Wink
Това, че тук не съм описала цялото си ежедневие не значи, че нямам за какво да седна да роня сълзи, просто не искам. Crazy

# 412
Puki,  вярвай,че ще се оправиш , прави каквото трябва и наистина ще  стане!  Hug 
Аз  съм добре, чакам слънчице за да ходя на басейна. Килата са добре, не ми е нервозно вече,  кроя планове разни...ей така ми  мина денят. Утре пак...

# 413
Добро утро
В този слънчев ден
едно добро пожелание от мен.
С усмивка на лице
и шепа ягодки в ръце
ви пращам много мисли позитивни
изгонете несгодите противни!
Рицарки сме и се поддържаме
от пререкния да се въздържаме.
Аз чепик не купих,
но пък в потури се нахлузих.
Мъжът като ме видя
се хвана за глава.
Ау жена какво ти сторих,
че навряла си се в туй.
Гангалка на село
ей с такива гащи ходи.
Аз пък го отрязох,
че от мода не разбира
и се фръцнах с финес,
погледнах към детето,
а то окуражително ми каза
"Аз пък те харесвам"
Прилагам снимка  Mr. Green нещо такова са и мойте,само,че друг цвят
Пуснах тото вчера,за сефте от половин година насам,та мисълта определя формата,ако не знаете и сега повам усилено да мисля за да дойде формата  Joy
Целувам ви   bouquet

# 414

Черпя Hug  Повода няма да спомена, но за мен е важен, много важен  Hug

Привет, надявам се проблемите да ви заобикалят, да сте добре и все
по-добре да става  Praynig

Корсе, всичко е в главата ... и в сърцето.  Hug Няма значение дали
става дума за режим или нещо значително по-важно. Добре си се за-
върнала.

Пуки, оздравявай  Hug

Нося си достойно плюсовете. Нищо не мога да измисля в момента, то
и може би няма и защо да мисля. Ако е речено, ще паднат, ако ли не-
ще се учим да живеем заедно. Проблем е пак гардеробът, че ми по-
отесняха работите... Ако погледна положително - ето ти повод за
смяна на гардероба  Joy

# 415
Ех Асса  Hug
Много трудно да се пише с една ръка по клавиатурата.Сега като си четох глупостите от сутринта,ами че аз не си разбирам какво съм написала,пък какво ли ще разбере някой друг.Изяла съм суматии букви.
Изпих си кафето,направих си интервалното кардио,душ,супата е наполовина,довечера останалата част и основното.Дятито докато се събуди маникюр и здравейте улици идват щъклите  Wink

# 416
ох Пуки, милата, това е кофти новина за двете хернии, но поне сега знаеш какво е положението.
Трябва да ида до 15ти на скенер да ме гледат и мене, поне при мен не е тръгнало по крака да ми лази проблема с кръста.

е, Корсе, амбициозен подпис с 8 +. Дано да стане, и да е трайно  bowuu

и о, чудо, изкарах 1 режимен ден вчера  Mr. Green и днес съм се нахъсала да продължа...
за първи август, рд-то ми, съм заплюла 4 кила надолу от сега

# 417
Пуки,
за времето, в което пиша в този форум и чета, си ми правила много впечатления, но едно от тях е на силен и упорит човек. Човек който приема реалността и не я окайва, а просто я изживява. Ти си много силна и ти желая тази сила винаги да бъде в теб въпреки всичко !

Асса - каквото и да е нека се сбъдне по най-добрия за теб начин !

Аз лека по лека влизам в релси. Изживях едно сътресение, което за някого може да е нищо, но мен ме поразтърси доста. Малко по малко успявам да намеря отново спокойствието у себе си. Преди седмица предприех драстични мерки за килограмите и всички видяха резултат и ме подкрепят. Тази седмица трудно устоявам на не ядене и започнах да вкарвам малко храна предимно зеленчук, кисело мляко, леки храни и се мъча да вървя пеша. Надявам се до 29 да успея да смъкна още някое килце, понеже съм абсолвентка Simple Smile

Солчице - много се радвам за теб :*
И така момичета пожелавам на всички ви прекрасен ден !

# 418
sanitka точно така, лека полека, да влезеш в релси. Понякога ни трябва пълно рестартиране, за да можем да започнем наново.

От статия която ми попадна:
"когато ни дойде да се натъпчем, да не поемаме първата хапка. Изядем ли я оттам нататък става 10 пъти по трудно да се спрем.
и - когато ни дойде мисълта за пируването, да спрем да правим това което сме правили в момента в който ни се е прияло, да сменим напълно дейноста. Да си създадем чувството което ни носи храната или поне близко до него - за удобство, сигурност, уют"
На мен добре ми действа горещия душ, да попиша и почета тук, да си попиша в блога, ново списание, разходка, шопинг, среща с някоя дружка на кафе (а не на сладкарница:)), ароматна лампа с етерични масла, масаж, такива работи... когато успея да имам не повече от 1-2 пъти месечно дни на тъпченето ще съм постигнала целите си, т.е. промяна на навиците, не само отслабване. От 2 месеца не съм особено режимна и имам тъпчещи моменти 2-3-4 пъти седмично

на вас какво ви действа успокояващо?

# 419
Ами аз никога не съм се тъпчела. По-скоро съм хапвала някои не здравословни храни - като пържени картофи, сладолед, вафличка, но никога не е било ежедневие. Дори не помня от кога не съм преяждала, както правех някога - до степен че да ми се догади. ( а преди 5-6 години не ставах от масата без да ми е тежко и пренаситено) Напоследък постоянно чувствам стомаха си празен или полу пълен и това ми носи усещане на лекота и ми е приятно. Но онзи ден много исках да се наям - ама да усетя че съм яла. Бяхме на село, нарязах си домат и краставица със сол и изядох едно кебабче и едно кюфте на скара. Е|хааа бая се наядох, обаче хич не ми беше приятно след това Simple Smile  Laughing сега като ми се прияде и си припомням как се чувствах тогава. Стомаха ми се свива и се задоволява с количества, които преди не ми бяха достатъчни. Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт