Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичаите по време на празника Шавуот и какво представлява той?
Как се приготвят печени патладжани?
Какви са цените на имотите в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичаите по време на празника Шавуот и какво представлява той?
Шавуот е празник на млякото и меда, който се провежда предимно по мошавите. Той е свързан с празнуването на Тората и се отбелязва с традиционни ястия, включително млечни и мед продукти. Обичаите по време на празника Шавуот включват консумацията на млечни и сладки продукти, както и празнувайки Тората. Той е свързан с радостта и благодарността на евреите.
-
Как се приготвят печени патладжани?
-
Какви са цените на имотите в Израел?
-
Какво представлява Шавуот за евреите?
-
Какъв е младежкият лагер в България?

не се получава веднага. женените правят точно същите документи каквито правих аз за съвместно съжителство . всичко документи са 1:1 само че техните са + документите за брака , и докато при тях отнема 3 години , при неженените 7 , за да получиш теудат зеут . а когато имаш син уж отнема 3 , но имам позната 2ка на която им отне 1
не е като да е възможно да се избегнат спринцовките. проблема е ,че попаднахме на сестра психопатка
а защо не? знаете ли,че процента на бащи в света ,които отглеждат чужди деца без да знаят е огромен
затова и израел" не вярва на сълзи "

може аз нещо да не съм разбрала. а илка за съжаление ти винаги се съмняваш в това ,което казвам , както и много други тук, само защото те имат различен от моя опит

добре казано!
)?
.