Против акне/пъпки по лицето 2

• 214 040
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Знаех си,че го има и тук! PeaceКато прочетох за оцветяването се сетих,че на мен са ми изписвали това:

Но аз така и не го пробвах...
Аууу,това трябва да го сложим в червено:
Акутан - таблетки за вътрешен прием, най-най-най последната стъпка в борбата с акне, предписвана само при тежки форми. ИЗвършва се под лекарски контрол с редовни чернодробни тестове, защото действието му се описва като 'химиотерапия за черния дроб'.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 07:12 от Магика

# 661
# 662

Не знам за акнето как действа, но за мен това беше най - добрия крем, който съм ползвала за дъщеря ми докато беше бебе.

# 663

Аз се мажех с това преди една година. Много ми помогна. Дерматолошката ми го препоръча.

# 664
  • Варна
Привет записваме се при вас със тинейджър и първи пъпчици.Приемам съвети за това с какво да започнем да ги третираме  Rolling Eyes и отивам да изчета какво сте писали.

# 665
  • София / Перник
Здравейте,
темата доста ме вълнува и се записвам да ви чета, тъй като имам проблемна кожа  Tired
За сега съм доволна от този крем:
http://apteka.framar.bg/30019820/%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BB% … -%D0%BC%D0%BB-svr

# 666
  • София
Здравейте!Лекувам безуспешно дъщеря ми,която е на 14г.От една година акнето не се повлиява от нищо(антибиотик Далацин,кортикостероиден крем,антибиотичен крем,правена маска с която спа месец,Триакнеал,Даверцин...и какво ли още не...)Пробвах Шуслерови соли 9(най-мощните за пъпки+Шуслеров крем 12) и нищо и нищо...Започнах да чета в "алтернативния" подфорум и попаднах на "Петко-аптеки Хера" и съответно заведох дъщерята.За тези,които не са чували за него-той е хомеопат,който преглежда в аптеката,поставя точната диагноза и дава правилното хомеопатично лекарство...и така изписа:
Eugenia jambosa 9CH 5 гранули сутрин
Kalium bromatum 15CH 5 гранули вечер преди сън
Освен това Амрита лосион за акне към него Далацин капсули(2,42лв. са на касовата бележка,незная колко са разтворили).
След месец сме на контролен преглед и това наистина ми е последната надежда...
Трала-лала-ли...пу-пу дали имаме подобрение или си въобразяваме... newsm44 smile3501

# 667
Здравейте момичета,

и аз имам същия проблем.. по гърба единични болезнени и твърди подутини - ужасна болка, по ръцете едни ситни.. гадория. Мажа със спирт - изсъхват, а най-интересното е, че се появяват пролетта и през зимата. 
По лицето нямам много, тук таме някоя черна точка ама е сравнително чисто... та сега имам един огрооомен проблем. Аз си правя кола на триъгълника (около 6м.) - сама имам апарат за течна кола и става супер. Подкожни по принцип нямам - появиха ми се по бикини зоната преди около 2-3г. когато ходих при една нескопосана козметичка и така ме накъса.... няма отърване.
Днес си купих акне аут акнивен лосион и се намазах. Надявам се да има ефект, пише, че става и за подкожни. Някой ползвал ли го е и до колко време дава резултат?

# 668
Здравейте момичета,

и аз имам същия проблем.. по гърба единични болезнени и твърди подутини - ужасна болка, по ръцете едни ситни.. гадория. Мажа със спирт - изсъхват, а най-интересното е, че се появяват пролетта и през зимата. 
По лицето нямам много, тук таме някоя черна точка ама е сравнително чисто... та сега имам един огрооомен проблем. Аз си правя кола на триъгълника (около 6м.) - сама имам апарат за течна кола и става супер. Подкожни по принцип нямам - появиха ми се по бикини зоната преди около 2-3г. когато ходих при една нескопосана козметичка и така ме накъса.... няма отърване.
Днес си купих акне аут акнивен лосион и се намазах. Надявам се да има ефект, пише, че става и за подкожни. Някой ползвал ли го е и до колко време дава резултат?
На мен ми помага термална вода след епилация Peace

# 669
Ето,снимах на прима виста активното вещество в ляво - Effaclar K(салицилова к-на 1,5%),в дясно - Effaclar Duo(бензоил пероксид с 5,5% + 0,4% LHA).
Дуо лекува,а ефаклар к е като превантивна грижа против кожни несъвършенства.

Скрит текст:

При мен история кой знае каква няма,от тийн ми излизат пъпки по линията на челюстта,особено покрай цикъл.На хормонална основа са,и мисля,че противозачатъчните още повече ме объркаха.
Не е точно така. Ефаклар дуо може да се използва сутрин и/или вечер, а Ефаклар К не се препоръчва да се използва върху цялото лице(освен ако не е тежко акне, пъпка до пъпка). Ефаклар К се изписва по-скоро като активен крем за локално третиране. Същото се отнася и за Uriage Hyseac K Wink.

# 670
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кое от казаното "не е точно така"?

Втора съставка - минерално олио,четвърта съставка - парафин Stop Категорично ще пропусна.

# 671

Трала-лала-ли...пу-пу дали имаме подобрение или си въобразяваме... newsm44 smile3501

Страхтни новини  bouquet Май ви е нацелил хомеопатичното лекарство пу-пу, супер Party

# 672
  • Sofia
Втора съставка - минерално олио,четвърта съставка - парафин Stop Категорично ще пропусна.

Този крем е за подсичане на бебета, ползвала съм го и с двамата и наистина е чудесен за подсичане, но не виждам какво общо има с акнето, че да си го мажа на лицето. Peace

# 673
Има, има общо - цинка! Simple Smile Аз съм ползвала Бочко поради същата причина, отразяваше ми се доста добре Simple Smile

# 674
Бебешките кремове по принцип доста помагат за раздразнена кожа. И това на коя част ти е и от какво е раздразнението няма чак такова значение.

Общи условия

Активация на акаунт