Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Гледам, че на няколко от вас са им казали пола на бебчето. Не е ли прекалено рано, за да се види/ На доста майчета в предната ми отчетна още от 4-ти месец им казваха нещо и през седмица сменяха мнението. Тъкмо се настроиш за едно, после........а не, друго е.
 Аз чак в 20-та седмица ще разбера, тогава насрочват втория ехограф в Англия. 2 са за цялата бременност.  Peace

# 316
И аз преди феталната морфология в 20-та седмица, няма да се доверявам каквото и да ми кажат  Laughing

# 317
Гледам, че на няколко от вас са им казали пола на бебчето. Не е ли прекалено рано, за да се види/ На доста майчета в предната ми отчетна още от 4-ти месец им казваха нещо и през седмица сменяха мнението. Тъкмо се настроиш за едно, после........а не, друго е.
 Аз чак в 20-та седмица ще разбера, тогава насрочват втория ехограф в Англия. 2 са за цялата бременност.  Peace

Моя екограф се пада в края на 12тата седмица и много се нaдявам да ми кажат пола иначе и аз трябва да чакам до 20тата седмица. Чувала съм, че ако ти кажат че ще е момче вероятноста да са объркали е по-малка отколкото, ако са ти казали че ще е момиче. Като се замислиш има логика.

# 318
Увеличено вагинално течение

Жлезите в половите органи работят по-усилено, така че това е нормално. Необходима е консултация с гинеколога ти, ако това течение изведнъж се промени като цвят, мирис и количество, появи се парене и/или сърбеж.  

Абе.. Simple Smile Това са малко глупости на търкалета...  Laughing
Аз цъфнах с БВ, заради която трябва да имам и течение, и сърбеж, и парене, както и миризма на риба. Пък оплакванията са ми нулеви.  Joy Но микробиологията друго казва.

По време на бременността киселинността на влагалището се променя и е напълно нормално явление да лепнеш нещо.

Тъй че, при каквито и да е било оплаквания свързани с хмм "госпожата", беж към АГ-то. По-добре притеснения за нищо, отколкото проблеми, без своевременно лечение и после усложнения...

# 319

Моя екограф се пада в края на 12тата седмица и много се нaдявам да ми кажат пола иначе и аз трябва да чакам до 20тата седмица. Чувала съм, че ако ти кажат че ще е момче вероятноста да са объркали е по-малка отколкото, ако са ти казали че ще е момиче. Като се замислиш има логика.

На моята приятелка Томова и беше казала момче в 13-та седмица , а то си се указа момиче ... Шансът да се сбърка в толкова ранна седмица не е малък дори и за най-добрите ехографисти . Ще трябва да имаме търпение поне до 16-20 седмица ,когато този шанс значително намалява Wink

# 320
  • Beyond the Frontiers
Мазнейкова предният път в 15-16 седмица ми позна. Peace

Диването, посоченото от мен в червено е цитат от статия, а не моя приумица.  Peace Бремеността е нормален процес, а не болест. Прекаленната небрежност е лоша, но пък вманиачаването в търсене на симптоми и болести още по вредно. Peace

# 321
Здравейте!Аз от какато съм с отлепване нещо ми стана.Много съм притеснена постоянно,нон стоп се карам с мъжо.Спрях планирането на ремонта по детската и спалнята,мисленето на имена и всякви подобни.Единствено си почивам и се моля всичко да е наред.Не мога да се отпусна и това е.Откъде тази паника в мен,чак не мога да се позная.През първата бременност бях толкова спокойна.

# 322
Привет момичета, като ви четох се поуспокоих малко... И аз имах вчера такъв грандиозен скандал, че целия блок вдигнах във въздуха.
то бяха едни викове и крясъци.
После треперих цял ден, пулса ми скочи на 100, кръвното от ниско стана нормално
И днес още ме държи този бяс..  Grinning Но сега четох, че уж било от хормоните и имаше тема из нета:
Дали това влие на бебето? - ако сме нервни - и то ще  е такова и ревливо или обратното...
Вие как мислите

# 323
  • Варна
Пижо  Hug !
Сигурно е трудно да си спокойна, затова гледай да се разсейваш с други теми- чети книжки, списания, гледай филми и всичко ще си е наред!
Ех, да минават тия критични седмици  Confused, то не че натам пак няма какво да се случи, де, но нека сме позитивни за малките човечета!!!

den23, със сигурност всичко, което ние изживяваме го чувстват и малките същества, но според мен би имало трайни последици ако майката постоянно е нервна и изпитва неприятни емоции. Аз съма станала голям темерут  Rolling Eyes, супер спокойна, не позволявам на никой да ме изнервя и да ми вдига гири ( че в моята работа често се случва)

# 324
Здравейте момичета,време е и аз да се запиша.Лека и успешна бременност на всички.

# 325
Помогнете ми ,защо неуспявам да си сложа лентичка,яво някъде бъркам,кажете ми как става.

# 326
Здравейте момиче, днес ме изписаха от болницата . Чувствам се супер , бебочко е добре ...много съм щастлива ...връщам се да ви чета  Hug

# 327
Добре дошла! Hug Hug HugИ без повече болници Naughty

# 328
Помогнете ми ,защо неуспявам да си сложа лентичка,яво някъде бъркам,кажете ми как става.

Първо добре дошла! Simple Smile
А за лентичката... Като си я направиш, т.е. стигнеш до последната стъпка, ще я видиш как изглежда. Малко под нея има няколко линка - прочети кой от тях е подходящ за форуми, копирай го и си го сложи в подписа. Успех! Peace

# 329
Сега звънях в Марковс. Казаха ми след 10.06. да звъня пак за час в началото на август. Пиша понеже някои майки също чакаха да записват час при тях....

Общи условия

Активация на акаунт