Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
И според мен е много рано да се каже пола толкова рано , за сега само предположения...Видях , че някой ми е сложил синьо щъркелче на главната страница и много се разсмях  Joy Бях споменала , само че докторката каза може би ще е момче , защото беше хиперактивно по време на прегледа и се пошегува , че от сега се очертавало да е футболист  newsm62 Ноо така или иначе всички около мен искат момче , и във форума като ме заклеймихте с момче - така да е , примирявам се , колкото и да исках една малка принцеска  Laughing Лично аз не бързам да узная пола , така или иначе боядисахме вече стаята в бледо синьо , и момиче да е , ще е в синя стая милото...  Rolling Eyes

# 331
  • Beyond the Frontiers
marinamihailova, аз съм виновникът.  Embarassed Явно ще го давам врачка, нищо де. Предполагам, че тепърва ще ги сменяме цветовете отпред. Laughing
Иначе, полът е абсолютно ясен след 12 седмица, въпрос на апаратура и опит и правилна позиция на бебока е да се види Peace

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:25 от Galactic Voyager

# 332
  • София
Добър ден!

Цял ден обикалям и сега седнах да ви прочета писанията. Не си говорите са хубави работи   Naughty Болести, анемии, течения... тц тц тц! Още малко старост - нерадост ще запеете! Я горе главата, да не ви  #2gunfire. И моя хемоглобин е 116 при долна граница 115, и на мен ми тече нещо (сега не ме питайте като мъжа ми "ОТ КЪДЕ?"), ама както вика един гинеколог дет се опъва за болничните ми, бременната не е болна. МЪкЪр, че като се замисля, 4 часа правя и вече не издържам на болките в кръста.
Та..

Викам да се почерпим по следобедно му

и да си поговорим какво ще сготвим за вечеря Stuck Out Tongue

# 333
  • Beyond the Frontiers
Ох....

# 334
Някой преди ден два каза леща и от тогава я мисля GrinningVery Happy:D . Предната бременност не бях пощелива ама хич , сега каквото видя и ми се забива в главата . За това нашето меню довечера ще е леща със зелена салата и двете пребогати на фолиева киселина  Mr. Green

# 335
  • София
Някой преди ден два каза леща и от тогава я мисля GrinningVery Happy:D . Предната бременност не бях пощелива ама хич , сега каквото видя и ми се забива в главата . За това нашето меню довечера ще е леща със зелена салата и двете пребогати на фолиева киселина  Mr. Green

Аз бях. И я сготвих. И я изядохме. И уникална питка със сирене ( по рецепта на някоя мама тук от форума). Съседите си облизаха пръстите (за питката де, то лещата не е кой знае какво предизвикателство).

Ама това не ми помага за таз вечерната вечеря  newsm78

# 336
Хайде кажи я тая питка сега , на мен ми помага идеално Mr. Green ....

Насочи ни малко - месце ли ти се хапва или нещо по-лятно Wink

# 337
Привет.Аз сега се връщам от комисията за втория болничен. Толкова грозно са ми написали ЕГН-то, че сама не можах да си го разчета  ooooh!. Дано попадне в НОИ на някой с добро зрение и шесто чувство  Praynig

# 338
Даааа,питка е добра идея. Малее явно съм гладна  Mr. Green всичко ми се яде в момента. Laughing

# 339

Викам да се почерпим по следобедно му...

Ще ме уморите с тези снимки  ooooh! , толкова отдавна ми се яде някаква тортичка. Спрях сладкото заради кандидозата, а и тук няма такива сладкарници като в Бг. Можеш да си купиш от магазина ама смятай докато се прибереш с колата в тази жега, дали ще е подходяща за ядене.

КiaraTiara дай линк към рецептата за питката.
Аз днес няма да готвя. В неделя у нас се готви доста и винаги остава храна за понеделник. За днес имам баница, леща  Laughing и кйополу. Но смятам да си направя и таратор.  Simple Smile

# 340
Lara8  внимавай с тия таратори и заразените с вируси испански краставици... че тука много се тръби за тия испански краставици... Grinning може да е пълни глупости , но по новините само за това се говори  Grinning

# 341
  • USA
Ами ако е рецептата за милинки ето я пак
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/milinki има и други рецепти там дано си харесате нещо.Аз готвя картофи с ориз на фурна за обяд ,а иначе много обичам чушки бюрек,но незнам как се правят.Моята половинка ми ги издокарва от време навреме като му дойде музата да готви Simple Smile

# 342
Lara8  внимавай с тия таратори и заразените с вируси испански краставици... че тука много се тръби за тия испански краставици... Grinning може да е пълни глупости , но по новините само за това се говори  Grinning

Да, чух за тях. Може би трябва да видя дали тук е имало такива случаи или са били само за износ.
Хайде, аз ще ходя да се оправям за гинеколога, oще не съм решила какво да облека. Тук ту вали, ту спра.  newsm78

# 343
Лелеее, тия тортички и мисли за леща и домашна питка направо ми разказаха играта.. Така ми се дояде!!! от всичко гореспоменато  Mr. Green eat
Аз толкова да обичам таратор, от 2 седмици основно това ям и миналата година цяло лято на таратор изкарах, а сега точно пък краставиците не били в ред... Ще ме уморят тия хора. Ще гледам да си купувам български от разни баби, но таратор не мога да спра да ям.  Naughty
И спанак как ми се ядееее.... спаначена супа или спанак с ориз на фурнааа.. мммм. Само дето не съм от най-изявените готвачки и ще трябва да се науча как да си ги сготвя или по-лесния вариант - направо да поръчам на майка ми да ми направи  Embarassed Mr. Green

# 344
добър ход си избрала Grinning Grinning и аз така правя понякога
ааааа.момичета все като вляза и все като погледна само за ядене говорите,направо ще откача и разни снимки с тортички,изчезвам, че не се издържа,много съм  пощелива, а преди не бях изобщо.....
ужааааааааааааааааас Shocked Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт