Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 702
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Някак си не те разбрах. Вероятно защото така говориш на съпруга си?  Wink

Е по-кратка и ясна няма как да бъда.
Това с вероятното , като констатация или като предположение го казваш?
Щото ако е констатация- значи ти си тоя параноик дето ни седи пред вратата и подслушва как си говорим. А и не виждам каква е връзката м/у твоите способности да разбираш прост текст и начина, по който комуникирам със съпруга си?

А ти така ли му говориш?  Wink
Не, говоря му на Вие с наведена глава и само след позволение от негова страна. С кратки изречения, съобщителни по своята същност.

# 166
Любимата като отиваше да ражда и двата пъти я предупреждавах да внимава, че ако ми донесе женски като пораснат ще им шамаря гаджетата.
Мойта пък точно два пъти ми донесе женски....и ся съм на етап шамарене на гаджетата им!!!!! Laughing

Аз все си мислех че риболова е скъпо хоби...но като гледам разни приятелчета кви средства метат за лова...иде ми да заведа жената при тях... да спре да ми мрънка по моите въдичета и макарички!!!! Laughing

А така,  в къщи е " и ловец съм и рибар съм"  Mr. Green

# 167

Щото ако е констатация- значи ти си тоя параноик дето ни седи пред вратата и подслушва как си говорим. А и не виждам каква е връзката м/у твоите способности да разбираш прост текст и начина, по който комуникирам със съпруга си?

Не, говоря му на Вие с наведена глава и само след позволение от негова страна. С кратки изречения, съобщителни по своята същност.

Продължавай така!  Wink

# 168

Продължавай така!  Wink

Както заповядате Ваша светлост! Нещо друго Ваша Светлост? Позволете да си легна Ваша светлост?

Ух, дано поне за миг съм изпълнила детската ти мечта...

# 169
Излишък?!?! Кво е тва бе..!? newsm78 newsm78 newsm78 Аааааа сетих се...обелките и телчетата дето остават след салама са "излишък" Money Стига ли ви?
Сега сериозно...Как във времената на развитото монетарно общество може да се говори за излишъци? Още през 17-ти век хората са прозряли максимата, която два века по-късно А.А. Милн слага в устата на миловидният плюшен полуидиот /който между другото докарва милиарди на Дисни/ Мечо ви Пух "Колкото повече - толкова повече". Така че дотук с тъпотиите "ако остане". Всичко е въпрос на приоритети...Хачи, да си чувал че мъжът и с кола да вкарва, жената с игла да изкарва пак ще е празна къщата. Доказано! bowuu

Но строго не съм съгласен че на хобитата на мъжете трябва да се гледа от страна на жените като на няква детска игра, с пренебрежение като към някаква прищявка.

Цитат
Тогава вече ти си хващаш пътя , жена ти с детето техния и се виждате по празници. Щото когато твоето мислене и начин на живот са хобито, а на жена ти е детето и семейството няма допирни точки. Помисли над това!

Е тва е до болка ограничено и крайно манипулативно изказване. Ще спрете да използвате децата като хомот, а емоциите им като юзди. Не се получава в крайна сметка. Пак казвам - много от хобитата ни са нещо много по-голямо,което няма как, а и не искаме да разбирате.Просто са призвание - приемето го. И ако го отнемете се замислете как бихте се чувствали ако имате до вас мъж с отнет един крак или ръка... Thinking Whistling Whistling

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 00:45 от Девиатор

# 170
Е тва е до болка ограничено и крайно манипулативно изказване. Ще спрете да използвате децата като хомот, а емоциите им като юзди. Не се получава в крайна сметка. Пак казвам - много от хобитата ни са нещо много по-голямо,което няма как, а и не искаме да разбирате.Просто са призвание - приемето го. И ако го отнемете се замислете как бихте се чувствали ако имате до вас мъж с отнет един крак или ръка... Thinking Whistling Whistling
Ограничено е мисленето на мъж, който казва "аз и моето хоби над всичко". Това е човек, който не може да надскочи себе си, да се развие и да приеме други приоритети, подтикнати от променящата се околна среда. Иначе ние приемаме.. приемаме , че мъжете спират своето развитие някъде около 17тата си годишнина и ако недей си Боже, майките им не са ги научили на някой неща, не са им показали различни гледни точки, то тогава... тогава преглъщаме, приемаме че той нашия толкова си може и .... или се съобразяваме или преминаваме напред сами или с някой, който има по- голяма база данни Simple Smile

# 171
Майка и различни гледно точки!?!> Come oooooooon.... Outta Joint Outta Joint Outta Joint И ако треа да перефразирам..."За едни майка, за други свекърва". И аре само да не раздаваме присъдки и категоризацийки кой какво не може да надскочи, все едно сме обекти на "Балкантурист", щото ни е писнало да ни гледате отгоре като некви вездесъщи и последни инстанции...Бахти скоро очаквам и на Папата да му каже някоя как да си чете молитвите... Stop Stop Stop

# 172
"За едни майка, за други свекърва"
Каквито всъщност са.....
щото ни е писнало да ни гледате отгоре като некви вездесъщи и последни инстанции...
каквито всъщност сме....
Бахти скоро очаквам и на Папата да му каже някоя как да си чете молитвите... Stop Stop Stop
както всъщност е.....

И в крайна сметка... последната версия (а.к.а жените) са по- добрите от алфа версиите (а.к,а мъжете) Joy Joy Joy Joy

# 173
Любимата като отиваше да ражда и двата пъти я предупреждавах да внимава, че ако ми донесе женски като пораснат ще им шамаря гаджетата.
Мойта пък точно два пъти ми донесе женски....и ся съм на етап шамарене на гаджетата им!!!!! Laughing
Нали знаете, че това дали ще е женско или мъжко зависи изцяло и само от вас  Wink Така че, каквото сте си направили, такова  Laughing

# 174
Цитат на: Мотивация

Както заповядате Ваша светлост! Нещо друго Ваша Светлост? Позволете да си легна Ваша светлост?

Ух, дано поне за миг съм изпълнила детската ти мечта...

Пасва ти  Wink

# 175
Нали знаете, че това дали ще е женско или мъжко зависи изцяло и само от вас  Wink Така че, каквото сте си направили, такова  Laughing

Знаем, но не пречи да мрънкаме!

# 176

Те и други неща ми пасват, ама дано не стигаме до там.

Мрънкането ви винаги пречи, доста по- досадно е от женското.

# 177
...
Аз все си мислех че риболова е скъпо хоби...но като гледам разни приятелчета кви средства метат за лова...иде ми да заведа жената при тях... да спре да ми мрънка по моите въдичета и макарички!!!! Laughing

Е, Соте, ама нали прочете - Пушката е скъпа инвестиция, почти като картина на Пикасо  Laughing
И АКО реши да я продаде, ще си изкара парите, че и на печалба ще е ..
Той и моя мъж такива теории има, но забравя да спомене една подробност - той и от глад да умира, пушките няма да продаде, мотора дума да не става. Виж къщата и колата, ще ги прежали без да му мигне окото  Laughing

# 178

Те и други неща ми пасват, ама дано не стигаме до там.

Мрънкането ви винаги пречи, доста по- досадно е от женското.

Това обещание ли е?  Wink

# 179
...

Е, Соте, ама нали прочете - Пушката е скъпа инвестиция, почти като картина на Пикасо  Laughing
И АКО реши да я продаде, ще си изкара парите, че и на печалба ще е ..
Той и моя мъж такива теории има, но забравя да спомене една подробност - той и от глад да умира, пушките няма да продаде, мотора дума да не става. Виж къщата и колата, ще ги прежали без да му мигне окото  Laughing

Аз съм продал 3 до сега. Имам една обявена. Кажи на съпруга ти че евтино ще му я дам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт