7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 083
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Варна
Продължавам за звъня и....нищо.Направо съм бясна,ще връча на дъщеря ми инструктажа от София и това е.На него не пише само за София. Laughing
На служебната бележка след имената пише вх.№,по точно е напечатан.

# 106
А тези номера къде се намират в служебната бележка... до името на детето ли?

# 107
На сайта на РИО Шумен няма качен никакъв инструктаж, никой не ми вдига телефон, остава да си разпечатам софийския и ако има някакъв проблем на изпита детето да се позовава на него.
Трябваше да го дадат от министерството, че да няма - тук едни правила, там други, а някъде незнайно какви.

# 108
  • гр.Варна
При нас пише трите имена,под тях ЕГН и до него вх.№

# 109
При нас е ЕГН, трите имена и този номер на един ред..

# 110
На бележката ни най-долу пише Номер за интернет:   и е празно.
За какво ли ще е този номер. При Вас попълнен ли е?

# 111
МAMS напълно съм съгласна с теб, недопустимо е да са различни инструкциите.
А от РИО-добрич няма дори информация дали ще се пише или не..

Доколкото си спомням, сегашните деветокласни мами се бяха хванали и накараха софийското РИО изрично да впише в инструктажа, че децата имат право да пишат върху свитъците. Та, не е случайно, че в софийския инструктаж е вписано това право. Някои неща за съжаление трябва да се извоюват  Mr. Green Иначе не се притеснявайте - инструкцията, че децата може да пишат върху свитъците я имаше миналата година в началото на всеки свитък:

"Можете да работите и върху тестовата книжка, но напомняме, че листът за отговори е
официалният документ, който ще се оценява" -  ето вижте (май и преди няколко дни пуснах този линк  Laughing) :

http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/asse … 27may2010_key.pdf

Така че ако някой квестор се запъне, детето може да му покаже какво пише на самия свитък!

На бележката ни най-долу пише Номер за интернет:   и е празно.
За какво ли ще е този номер. При Вас попълнен ли е?

Миналата година служебната бележка на сина ми  също беше без интернетен номер, но и не е необходим!

# 112
  • София
Здравейте.
Много отдавна не съм се разписвала, времето ми е кът, но иначе следя всичко в темата.
Аз лично съм много притеснена, моят от днес са започнали да го разкъсват на кого да подсказва /след като са видяли разпределението им по зали/ и колкото и да му говоря да внимава да не подсказва страх ме е заради други да не го хванат и анулират работата му. Надявам се да бъде малко егоист на тези изпити Praynig, а не като предните години.
Бележката и при нас е с трите имена, ЕГН, входящ номер и разпределение за двата изпита по зали.

# 113
Няма номер за интернет, но оценките така или иначе се проверяват по входящ номер. При нас той е до ЕГН и име на детето.

nunty:  в класа на дъщеря ми има 2-ма юнаци, които съвсем откровено си обясняват, че ще влязат в Немската с преписване ooooh! За щастие не са в стаята на дъщеря ми, направо камък ми падна от сърцето. Говори му на сина ти, пък дано те чуе.

# 114
[
 "Можете да работите и върху тестовата книжка, но напомняме, че листът за отговори е
официалният документ, който ще се оценява" -  ето вижте (май и преди няколко дни пуснах този линк  Laughing) :

Е, тези инструкции никога не съм си давала труда да прочета.  Laughing

# 115
[

Е, тези инструкции никога не съм си давала труда да прочета.  Laughing

Вие може и да не ги четете, но се чудя защо учителите на курсове, уроци, в училище не са набили в главите на децата колко важно е да се четат всички тези начални пояснения. Там има важни неща и за начина на задраскване например.

# 116
  • Sofia
 Имаме си входящ номер  Laughing!
 Това с различните РИО-та е направо.... Sick!
 При нас разпределението е горе-долу добре!
 nunty , в никой случай да не подсказва! Да не се обръща , просто да игнорира всеки , който се опита да комуникира с него!
 Изрично в инструктажа пише: да не говори , да не преписва , да не се обръща!!!
 Лени , за твойто предложение съм за  Peace!

# 117
  • София
Оф все ме тегли днес към тази тема...
На нашата служебна бележка пише ЕГН,следват трите имена и седемцифрен входящ номер,който предполагам е и интернет номера.След това са указани залите,в които е разпрдеелено детето по БЕЛ и математика.

# 118
Така, сега се свързах с МОМН. Отнесоха се с голямо разбиране и жената беше изключително отзивчива. Обещаха, че ще разговарят с колегите си в РИО Варна, че  може да се ползват тестовите свитъците за чернова. Отделно, както и Белмекенска ни напомни, на първа страница на тестовете ще пише, че може да се работи и върху тях, но не са официален документ.

Малко по-спокойно ми стана

# 119
И ние вече сме със служебна бележка Peace
Остава да е спокоен и концентриран на изпита.
УСПЕХ на всички деца  Hug, а на нас родителите да сме спокойни Peace.

Общи условия

Активация на акаунт