7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 095
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Ali&Meli и при нас е така със служебната бележка

# 121
на нашите днес в училище им обяснили, че могат да пишат върху тестовете като чернова, защото те оставали после в училището. Почвам да се притеснявам от това четене на преразказа от касетофон - дали ще се чува  добре на задните чинове.

# 122
P.S. Поздравления за хубавото име на новата ни темичка! И успех на всички форумски деца утре и в понеделник!

# 123
irenapleven и аз имам такива притеснения. А за преразказа колко пъти се пуска на касетофон и децата могат ли да го прочетат..

# 124
Здравейте,

Някой може ли да внесе яснота какво представлява листа за отговори за изпита по БЕЛ? Празен лист ли е или разграфен с определено място за отговор към всеки въпрос? Успех и късмет на всички в утрешния ден!

# 125
  • Sofia
Melia , пуска се веднъж за слушане , а след това децата имат право да го четат 15 мин. Нямат право да си водят бележки!!!
pivsika , бланката за отговори е специална. Всеки отговор си има място , и въпросите с писане , и тези с даден отговор!
Децата трябва да са внимателни , да не пренесат грешно отговора / което се случва доста често  Tired/.

# 126
pivsika Мисля, че листа с отговори е:
Пример:  Въпрос 1      а       б       в     г
И ученикът трябва да загради с кръгче или X този отговор, който смята за правилен

# 127
  • София
Ох, говоря аз, показвам, доказвам, сега ме чува ама утре?

Искам да пожелая УСПЕХ на всички дечица! Да са спокойни и уверени в знанията си!
За нас изтерзаните родители остава да се  Praynig и да ВЯРВАМЕ в децата.
 Hug това е за всички отзивчиви мами в тази страхотна тема!

P.S. Докато публикувам и то нови въпроси. Относно преразказа на моят син днес в училище класният им е казал, че тази година текста ще се чете от квесторите /той бил квестор в друго у-ще и така са ги били инструктирали/. Колко е вярно не зная, но това ми разказа по телефона, довечера ще разпитам повече и ще пиша, ако разбера нещо по различно.

# 128
pivsika, разграфен лист е с номерата на въпросите и кутийки, в които са буквите А, Б, В, Г. На въпросите с отворен отговор има оставени празни редове, където децата пишат.

Писали сме едновременно с Ali_sun i Melia

# 129
Ali_sun  благодаря   bouquet

# 130
Дано квесторите да четат, че с този касетофон не знам как ще се чува на задните чинове

# 131
  • Sofia
На децата са казали ,че текста ще се слуша на диск! Може би вземат мерки , ако дискът не тръгне / както се беше случило някъде миналата година/, квесторите да го прочетат!

# 132
  • Вече на светло в София
Успех на всички форумски деца!  newsm10
Да се класират по първо желание!
На МАЙКИТЕ здрави нерви и спокойствие!
Ние от малките класове ще стискаме палци за голям, голям късмет Flowers Four Leaf Clover

# 133
 #Cussing out Нервите ... отивам да си намеря хапчетата  Laughing .
 Моментен въпрос от детенце, като аз не мога да отговоря много точно, пиша тук:

четири чинА
четирима ученицИ

Но ако се каже " четири учен...." ? Както трябва да бъде, ученика или ученици (първото звучи по-разговорно, но така ли е?)   newsm78 newsm78

# 134
Аз разчитам на 15-те минути, в които текстът е при тях. Страница и половина е. Може да се прочете два до три пъти за това време. Най-добре два.
По отношение подсказването проведох истинска разяснителна кампания през последните месеци. Защо не бива, защо няма никакво значение, че " той ще ми се разсърди", какво да правим, ако "... непрекъснато се обръща назад и ме пита".
Има тапи за уши с указания ... да не ги ползва. Simple Smile
Остава само да се надяваме да попаднем на строги квестори, които ще се отнасят зле към шушумушенето и въртенето.

Общи условия

Активация на акаунт