7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 28 813
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря Ви за инструкциите, вече ги разпечатах.

Мога ли да помоля за линк към сайта на РИО - София, където са публикувани инструктажите за квестори и ученици

В предишния ми постинг думите "инструктаж за ученика" са линк директно към инструктажа, но ето и така -

http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/05/26/instr_uchenik_7klas.doc

http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/05/26/instr_ … tor_7klas_BEL.doc

http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/05/26/instr_ … tor_7klas_mat.doc

# 91
  • София
Още нещо се сетих да попитам.Листите за чернова и белова за втория модул едни и същи ли са?В смисъл за чернова са карирани,ако правилно съм разбрала,а за белова какви са?

# 92
Още нещо се сетих да попитам.Листите за чернова и белова за втория модул едни и същи ли са?В смисъл за чернова са карирани,ако правилно съм разбрала,а за белова какви са?

Беловата за БЕЛ миналата година е бил един двоен А4 - тоест А3, сгънат към А4 - с редове, казва синът ми. Така че това са 4 страници.

# 93
  • гр.Варна
В нашият инструктаж не пише ,че може да се работи върху теста.Защо РИО Варна има различен от София инструктаж?Май ще звъня по телефона. #2gunfire

# 94
В колко часа викат вашите деца утре в училище ? На дъщеря ми са казали 7,15 ч. ?!?!?!? Смятам , че е безумно рано.

# 95
В нашият инструктаж не пише ,че може да се работи върху теста.Защо РИО Варна има различен от София инструктаж?Май ще звъня по телефона. #2gunfire

Звънни им! Миналата година в училището на сина ми (уж централно софийско) им бяха разпечатали инструктажа точно от Варна - самата директорка ми каза това, като реших да разбера защо в листа, който иначе се бяха постарали и им бяха раздали предварително, липсва изречението, че "има право да пише върху свитъка". Така и не разбрах защо бяха решили, че варненският инструктаж е по-добър, при положение, че тогава софийският беше наличен поне две седмици преди изпита, а не като сега - само ден по-рано. Та, ако звъннеш и поправят инструктажа, може да бъде полезно и за други дечица, далеч от Варна  Joy

# 96
  • София
Белмекенска благодаря!Точно това ме интересуваше дали листата за белова са с редове,че синът ми беше изпаднал в тих ужас,че може да са без редове.Иначе за черновата е разбрал,че са карирани листи.
mafara явно всяко училище ги вика по различно време,но в нашето специално ги викат в 8-8.15.Синът ми иска и по-рано да отиде,не знам какво ще прави. Crazy

# 97
  • Пловдив
УСПЕХ И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ДЕЦА УТРЕ!!!
Дано успеем да запазим спокойствие и деца, и родители! Като гледам, обаче, колко бързо се пълни темата, може да се наложи още една да направим  Rolling Eyes

# 98
  • гр.Варна
Звънях на всички възможни тел.№ и няма кой да вдигне.Ще разпечатам инструктажа на РИО София и ще го дам на дъщеря ми,ако има проблем да го покаже на квесторите.Това просто на нищо не прилича-различен инструктаж в градовете. #Cussing out

# 99
На дъщеря ми са и казали в 8.30. Мисля си, че трябва да е по-рано, но пък 7.15 е твърде ранен час.

# 100
На нашите са казали до 8.30 ч.
Вероятно часа зависи и от броя деца. В нашето училище има само 2 паралелки 7 клас - малко под 60 деца са, бързо ще ги "обработят".

# 101
Опитвам се вече от 2 часа да се свържа с РИО Варна, но не успявам.

pars, пиши ако успееш.
Аз се свързах с инспекторите по БЕЛ и казаха - НЕ МОЖЕ да се пише по тестовете.
Сега неуспешно търся тези по математика.

Разпечатах инструкциите от РИО София, но не знам дали няма да направят проблем на детето. Как е възможно да има различни инструкции? Нали изпитът е един, трябва да са еднакви и правилата .

# 102
  • дълбоката провинция
не разбирам, какво ги интересува дали ще се пише или не по тестовете, нали не се слагат в пликовете, да не би да искат да ги използват за следващия випуск  smile3511

# 103
Току що разбирам от дъщеря си, че са им дали служебни бележки, но в тях няма никакви индентификационни номера. Просто било оставено празно място. На самия изпит ли ще ги попълнят? В недоумявам къде е истината, защото четох в предходните страници, че трябва да имат номера?

# 104
МAMS напълно съм съгласна с теб, недопустимо е да са различни инструкциите.
А от РИО-добрич няма дори информация дали ще се пише или не..

Общи условия

Активация на акаунт