7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 28 244
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Включвам се и аз в новата тема (Лени,  bouquet  чудесно заглавие)  с пожеланието да я запълним радостни вести и щастливи постинги!  Peace

Успех и късмет на дечицата ни утре!  Peace

Щерката се прибра с бележката и сега трескаво си търси личната карта.   Rolling Eyes В нейното училище са провели инструктаж и са им забранили шоколади, солети и шушкащи десертчета. За това мисля да я снабдя с вода, дъвки и някакви бобонки. Надявам се да не прегладнее толкова!

За кафе-пиенето утре.....имам предложение за Старбъгс да НДК или мак Доналдс под моста. Мисля че местата са централни, достъпът е лесен а и има уай-фай, в случай че някоя мама се е въоръжила с лаптоп!  Wink

Вероятно с теб ще се засечем някъде в училищния двор или около него.
И аз разбрах,че е проведен инструктаж.Силно се надявам квесторите да помагат на децата с пликовете,идентификационните бланки и т.н.Доколкото разбрах им е  обяснено,че може да се пише върху тестовете/свитъците.
За храна им е обяснено,че не е необходимо да носят,един вид,че ще издържат и без.Не разбрах,че им е забранено.
Има служебна бележка,която го накарах да снима,та вече и копия има.

# 76
  • Не съм от тук и съм за малко
На сайта на РИО София са качили инструктажите за квесторите и за учениците. За учениците е същия, към който даде линк една мама на предните страници. Там пише, че:
" има право да пише върху свитъка с тестовите задачи;"
От това по-официално, едва ли може да стане.  Peace

# 77
На сайта на РИО - София са публикувани инструктажите за квестори и ученици. Изрично е посочено, че децата ИМАТ право да пишат по тестовите свитъци!
Имат право и да излизат 30 мин. след началото на модул 1, но не могат да напускат между двата модула.

Албена, писали сме заедно  Grinning

# 78
  • София
Албена благодаря!

Струва ми се,че тази тема с такава скорост никога не е изписвана.

# 79
  • София
Ето точно това имах предвид..Виждате ли, въпреки повтарящия се всяка година сценарий, някои учители и квестори продължават да са недостатъчно информирани... Sad

# 80
На сайта на РИО - София са публикувани инструктажите за квестори и ученици. Изрично е посочено, че децата ИМАТ право да пишат по тестовите свитъци!
Имат право и да излизат 30 мин. след началото на модул 1, но не могат да напускат между двата модула.

Албена, писали сме заедно  Grinning

Разпечатайте инструктажа на ученика и го дайте на детето да е с него, в случай че някой квестор не е наясно.

# 81
  • с/у ОколоМръсТното
Белмекенска, това и направих.
Аз само едно на разбрах. Свитъците не се предават за проверка, а само се пише в/у тях. Демек, после трябва да се препише в/у беловата, нали така?
Е, голямо мазало ще падне.  ooooh!

# 82
Аз отново да попитам за тези пликове.. Дали ще обяснят на децата, защото досега никой нищо не е казал относно тях.. newsm78

# 83
Аз отново да попитам за тези пликове.. Дали ще обяснят на децата, защото досега никой нищо не е казал относно тях.. newsm78

Ще обяснят - включено е в задълженията на квесторите.

# 84
  • София
Аз само едно на разбрах. Свитъците не се предават за проверка, а само се пише в/у тях. Демек, после трябва да се препише в/у беловата, нали така?
Е, голямо мазало ще падне.  ooooh!

Така е Шани!То това е част от емоцията правилно да се препише от свитъка върху беловата.
Свитъците се предават на квесторите,а те от своя страна на директорите.Тези свитъци се пазят в училището,децата нямат право да ги изкарат навън,но и не отиват в РИО.Заради това може да се пише върху тях.

Мелиа ако искаш прочети инструктажа за ученика или накарай твоето дете да го прочете за да може поне малко да е наясно.

# 85
Anna Lee  Благодаря!
Дъщеря ми не може да си намери място. Казвам и да излезе навън да се поразходи, но не.
Какво правят вашите деца..

# 86
Благодаря Ви за инструкциите, вече ги разпечатах.

Мога ли да помоля за линк към сайта на РИО - София, където са публикувани инструктажите за квестори и ученици

# 87
  • София
http://www.rio-sofia-grad.com/

Отиваш на служебна информация и там ще намериш инструктажите.

Но това все пак е за София.Предполагам ,че в различните градове инструкциите са едни и същи при положение,че децата държат един и същи изпит.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 14:28 от Ali&Meli

# 88
Благодаря Ali&Meli   bouquet

# 89
Е, голямо мазало ще падне.  ooooh!

Така е Шани!То това е част от емоцията правилно да се препише от свитъка върху беловата.
Свитъците се предават на квесторите,а те от своя страна на директорите.Тези свитъци се пазят в училището,децата нямат право да ги изкарат навън,но и не отиват в РИО.Заради това може да се пише върху тях.

Мелиа ако искаш прочети инструктажа за ученика или накарай твоето дете да го прочете за да може поне малко да е наясно.

Няма смисъл да се пише в свитъците по всички въпроси, но е важно, ако детето пропуска въпрос, да си отбележи и след това да се върне само на отбелязаните като пропуснати въпроси.

По БЕЛ има, мисля, въпрос, при който детето трябва да поправи грешките и да препише вярно едно кратко текстче (дано не бъркам, отдавна не съм гледала тестове). Ето на такъв вид въпрос е добре да си драска върху свитъка и после да си препише нещата вярно. Иначе на въпроси, където е ясно, примерно вид на подчинено изречение - няма смисъл да работи двойно.

По математика е ясно, че задачи с чертеж на самия свитък, няма да тръгне да пречертава, а направо ще пише върху чертежа - градуси, дължини и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт