7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 187
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Да попитам на вашите деца раздали ли са бланки, където да попълнят своите желания, за училищата, в които искат да кандидатстват

# 151
Rolling Eyes Миналата година са седнали по един на чин, кой където успее  да се паркира в съответната стая.Квесторите не са се намесили  в нареждането.  Peace А и те не познават децата, как ще знаят кой от кого да отдалечат. Thinking

Ето това не е никак добре. И моят син още днес са го нападнали, че ще искат да подсказва. Мислех, че поне могат да ги наредят и донякъде да разделят 'преписващите' по-настрани. Както и да е, дано се вслуша в съветите, които му набивам в главата цяла година и да уважи труда си.

# 152
Да попитам на вашите деца раздали ли са бланки, където да попълнят своите желания, за училищата, в които искат да кандидатстват
При нас не са, те не се ли дават след изпитите чак?  Rolling Eyes

МAMS, и при нас така, но все ще се намери някой, който да препише на гъбра на другия . Например моето дете въобще не е високо ... и преспокойно този, който е зад нея (гледала съм ги, поне 2-3 глави са над нея) ще може да види отговорите..

# 153
По отношение четенето на преразказа- учителите по БЕЛ трябва да са в у-щата в определен час и ако има проблем с озвучителната техника, те ще четат текста, не квесторите. След това трябва да напуснат сградата на у-щето.
Не знам вие как сте, но, като гледам, аз трудно ще заспя тази вечер. Дано децата да имат късмет- и с квестори, и с концентрация, и с физическа кондиция, абе с всичко.

# 154

За какви бланки говориш? Видя ли ги с очите си?

# 155
Снощи моят не можел да спи  Sad Sad
Чорбата била някакъв отбор и студентите под нас пели революционни песни до 2 часа - аз съм спала като пън и нищо не съм усетила. Обикновено викам полиция, тя идва и веселбата се разтурва.
Всяко зло за добро, надявам се поради това да е доста уморен тази вечер и да заспи бързо.

Бланките ще могат да се свалят от Интернет (четох някъде, ама да видим), но им е рано още.

# 156
Белмекенска Не, не съм ги видяла
Но класната на дъщеря ми е изключително безотговорна нито проведе родителска среща, нито обясни на децата нещо... И до последно не се знаеше кога ще се попълват желанията.. Сега просто съм много притеснена и какви ли не неща не ми се въртят из главата, затова реших да попитам

# 157
Бланките ще могат да се свалят от Интернет (четох някъде, ама да видим), но им е рано още.

Има ги още сега (приложение към заповедта на министъра от 30 март), но не ви препоръчвам да ги сваляте, освен за чернова  hahaha и то чак когато имате оценките. Миналата година свалих, попълних на компютъра, но в гнездото се оказа, че трябва да попълвам на място, защото формулярът в гнездото е А3, сгънат към А4, а моят единичен лист не беше такъв  Mr. Green.   Не ми свърши работа и обяснението, че на сайта на РИО София пишеше , че родителите могат да ги свалят - от там. Може, ама после трябва да минеш през копи център, да ти ги копират на А3 - дълга и широка. Има време за тези бланки.

Melia , реших, че може да е някакво проучване, затова ми стана интересно  Simple Smile

# 158
На моят син в училище са им дали инструктажа разпечатан на лист, но уви текста в който пише :

ИМА ПРАВО да пише върху свитъка с тестовите задачи- ЛИПСВА.

Инструктажите за квесторите по БЕЛ, математика и за учениците са качени на сайта на РИО - София.
В инструктажа за ученика изрично пише, че може да се пише върху свитъците. Даже " има право" е с главни букви.  Mr. Green
инструктаж за ученика

# 159
  • my own world....
Да обобщим, трябва да се молим за:

1. строги, но и интелигентни квестори
2. работещи радиоуредби
3. ненадраскани дискове
4. в тестовете да няма спорни/сгрешени въпроси
5. децата - преписвачи да са се успали примерно или да са загубили временно глас....
6. собственото гардже да не размаже шоколадчето си или да не разлее водичката върху теста....

Да спретнем обща молитва...да хване дикиш  hahaha Допълвайте, ако съм пропуснала нещо....

Истерясвам и излизам на кафе!

Относно закуската сутринта...мисля да се опитам леко сандвиче да предложа....ще ме посрещнат с яка съпротива, но аз съм длъжна да опитам....инак шоколад + активия за пиене са й готови....А как я моля шоколадчето да не го взима в залата........защото талант за омазване имаме....

# 160
Момичета, кажете аз ли не съм на ред, или учителката ни по БЕЛ.Днес е казала на децата, че не се знае, може и преразказът да е с елементи на разсъждения. Напълно се объркахме вече.

# 161
Lady_A, усещам в теб напира да напишеш нещо като "Молитва на седмокласна майка"  Joy

# 162
  • my own world....
Белмекенска, не ме подкокоросвай  Joy

Обаче се чудя....какви са тези хора, които (без) отговорно правят разни изказвания, като учителки по БЕЛ със съчинения - разсъждения, като зам. директори обясняващи как няма право да пишеш по свитъка с теста, или директори с черни химикалки....... newsm78 Абе кой ги пуска на работа........и как спят спокойно после........Аз ако се изкажа неподготвена пред куп народ, после ще се поболея от срам бе.........УЖАС....все повече се гнервирам.........

Кажете нещо смешно!

# 163
  • София
Успех утре на 7-мокласниците! Спокойно, умни са децата! Цяла година са се готвили, ще се справят! Успех! Стискам палци по-бързо да ви минат вълненията!

# 164
Децата ви спокойни ли са.. Моята щерка не я свърта на едно място. Казвам и да излезем да се поразходим, тя не и не

Общи условия

Активация на акаунт