7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 230
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Успех на всички седмокласници!

# 256
Успех на всички деца днес.
Ще заспя на компютъра, не съм спала от седмица насам, че на дребното му растат зъби, снощи обаче то спа, аз цяла вечер като сомнамбул бродих из къщи. Чак баща и по едно време предложи да я събудя, че да имам оправдание защо не спя. Само седмакласника не се трогна, без малко да закъснее.

# 257
  • София
Утрото е добро. Добър да бъде и денят Ви! Успех на децата! Те наистина знаят много и днес ще го покажат. Не мислете за оценките, а за това те да са спокойни! Стискам Ви палци. Успех!   bouquet

# 258
  • София
Успех на всички дечица!  bouquet
Мами, запасете самообладание! Hug
Моичкият току що го закарах, днес реши, че е по-разумно да не ходи с колело. Grinning
Плиснах му вода на тръгване, нали така се прави, а той "Мамо! Ти чак толкова ли си притеснена?! Shocked Изобщо от вчера ме гледа с един странен поглед, все едно извънземно вижда и някак така, снизходително... Confused

# 259
в Дарик пише, че вариант 3 бил изтеглен в 7 часа ?!? Това е доста преди да са влезли децата по стаите. Мислех, че се тегли в 8 или 8.30.

# 260
  • Sofia
Добро утро на всички присъстващи и от мен  Hug.
 На децата пожелавам успех  Hug.
 За протокола - спах спокойно , събудих се преди алармата. Детенце заспа навреме/  като преди това дебнах да не чете, че си беше скрил учебника/. И той се събуд рано! Видял, че е светло и се притеснил ,че сме се успали  Joy.
 Закарахме го , майки нямаше и го оставих! Малко е развълнуван, но е нормално.
 Аз определено съм добре  Laughing.
 Вода отдавна не лискам / той и така си се справя , като се стегне  Wink/.
mamamilk, той и моят вчера такива ги разправяше. Ама ела да видиш днес: много ми е притеснено, как ли ще се справя с преразказа , та се наложи да му вдъхвам кураж  Laughing.

# 261
  • навсякъде
Добро утро и от мен  Hug
Успех на всички дечица
Аз вече си направих една голяма чаша кафе и съм тук
Моята сладурана днес стана много спокойна, прави си прическа, гласи се - все едно отива на среща, дори и във ФБ си писа с някого... Явно само аз съм притеснена. Дори ме успокои, че си чела хороскопа и там пишело  "ще се справя с лекота със задачи и предизвикателства... " все хубави работи.
Стискам палци на всички

# 262
Успех на всички деца!
И спокойствие на техните майки.

Днес ще съм цял ден тук, с вас. Да се подкрепяме и информираме.   bouquet

# 263
.....а той "Мамо! Ти чак толкова ли си притеснена?! Shocked Изобщо от вчера ме гледа с един странен поглед, все едно извънземно вижда и някак така, снизходително... Confused

Mr. Green Mr. Green Mr. Green ох mamamilk  Hug Hug Hug хем ми е смешно, хем за сетен път се уверявам каква скица си отгледала  Mr. Green

Апропо и Бобси вчера ми отказа да го водя следобяд да му купя дънки, както и да пием по нещо .... искал бил да попрочете още малко  Shocked Twisted Evil Shocked Twisted Evil направо не смея да се изкашлям, да не развалим магията  Mr. Green Laughing Grinning
Но днес беше в обичайната си кондиция сутринта - тръгна с ръци в джобовете с две химикалки и вода  ooooh! с небрежен вид, все едно отива до магазина или просто да се види с някой приятел  #Crazy Shocked Twisted Evil
Алисън, ще се справи момъка - той е страхотен  Hug
Принципно се радвам, че не се панира де ( поне външно), ама .....
Заради дребосъка сутринта не можах да му лисна вода, иначе и аз съм от извънземните и си го мислех, обаче имах спортна програма по настигане и обличане, та си останахме само са пожеланието за успех.

# 264

Желая успех на всички дечица Hug
И спокойствеи на всички мами  bouquet

# 265
  • София
Добро утро и от мен.

Успех на децата ни днес, дано бъдат спокойни, за да покажат това, което знаят. А на всички нас търпение. На мене ми е за втора поредна година и съм малко по-спокойна. Съветвам ви /от опит/ да си пазите нервите, децата ще се справят. Grinning

# 266
Сигурно вече разпечатват първи модул.....
Успех на децата ни!!!

# 267
Добро утро и от мен.

Успех на дечицата ни, концентрация и спокойствие!

Току що по Хоризонт съобщиха, че вариант 3 е изтеглен, но ми се струва, че те последни са научили. Как е възможно още в 7:00 да се знае избраният вариант, при положение, че изпитът започва в 9:00. Това са цели два часа...

# 268
Късмет и успех на всички! Дано децата са по-спокойни от нас - техните майки!

# 269
Късмет и успех на всички и аз съм с вас! Моята седмокласничка и тя е на изпит, а аз май съм по-притеснена от нея! с вас съм и аз цял ден и в понеделник! Чета ви постоянно, макар да не съм се включвала в дискусиите! успех на всички и спокойствие!

Общи условия

Активация на акаунт