7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 225
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Успех и отлично представяне на нашите седмокласници!

Моето момиче като че ли не изглеждаше притеснена, само ни повтаряше "спокойно, де".  

Темата на преразказа ще я обяват в 10, нали?

# 271
  • с/у ОколоМръсТното
Късмет  Flowers Four Leaf Clover и сили   Hands Thumbsup !

По кое радиВо ще кажат нещо за този изпит... Слушам Хоризонт, но все още нищо не се споменава...

# 272
Добро утро и от мен.

Успех на дечицата ни, концентрация и спокойствие!

Току що по Хоризонт съобщиха, че вариант 3 е изтеглен, но ми се струва, че те последни са научили. Как е възможно още в 7:00 да се знае избраният вариант, при положение, че изпитът започва в 9:00. Това са цели два часа...

и аз това се питам, не че има някакво значение. Може би идеята е да се разпечатат по-рано в училищата и да не изнервят допълнително децата, като ги карат да чакат, не знам. Дали ще ги изкарат в 10 ч на сайта на МОМН или ще чакат чак до следобед?

# 273
  • гр.Варна
И аз да пожелая успех на нашите деца,стискам палци от 2 часа и се надявам да им е на късмет.Снощи си дъщеря ми легна рано,заспа бързо ,но тази сутрин се събуди преди алармата и седна за последно да преговаря. LaughingВ колата започна да става нервна,дори ме помоли да я изпратя до входа на у-щето,но когато видя ,че целия клас е там ,си промени решението. Grinning
Успях само да и пожелая късмет и да и кажа ,че ще стискам палци. Peace
Изпитът вече е започнал и аз съм кълбо от нерви. Embarassed

# 274
  • София
и аз това се питам, не че има някакво значение. Може би идеята е да се разпечатат по-рано в училищата и да не изнервят допълнително децата, като ги карат да чакат, не знам. Дали ще ги изкарат в 10 ч на сайта на МОМН или ще чакат чак до следобед?

[/quote]

В сайта на МОМН миналата година ги публикуваха след приключване на изпита, около 14 часа.

# 275
Темата е изтеглена толкова рано от ... "съображения за сигурност".
Набира се сутринта преди изпита с брайлово писмо. След издънката преди една година на матурата не се набира предварително (предните дни), а в последния момент.

За темата за преразказа аз бих заложила на "Дарик" или друго новинарско частно радио, както и на Интернет - "Фокус", "Днес БГ" и разбира се - на "БГ мама".

Скоро започват да пишат по теста. Стискам палци на всички!

# 276
Шани, точно в 9:00 по Хоризонт казаха варианта. В 10:00 ще ни информират и за темата на преразказа

# 277
Добро утро и от мен.

Току що по Хоризонт съобщиха, че вариант 3 е изтеглен, но ми се струва, че те последни са научили. Как е възможно още в 7:00 да се знае избраният вариант, при положение, че изпитът започва в 9:00. Това са цели два часа...

Това ми звучи тревожно... Според мен това означава, че е възможно да има ученици с готови отговори...

# 278
  • Пловдив
Добро утро на изтерзаните майчета. Дечицата вече са започнали. Ще се справят, аз не се съмнявам. Учудва ме моята реакция - всеедно аз съм на изпит. А като се замисля, когато преди ен на брой години кандидатствах след 7-ми клас, бях същото безгрижно врабче като сина ми. Наистина напрежението е за нас, но е важно да не им го предадем на тях. Нашичкия вика  " Ми те всяка година ни плашат, как щели да са трудни матурите, а всяка година са все лесни" - всезнайко, не мога да му затворя устата, все намира оправдание.
Но както и да е, само спокойствие. Тук съм и ви поддкрепям, стискам палци на всички дечица.
Само дето не знам, що ми идва да заплача с глас, нещо депресията ме гони, пък и днес в Пловдив времето е адски подтискащо и мрачно.

# 279
Шани, точно в 9:00 по Хоризонт казаха варианта. В 10:00 ще ни информират и за темата на преразказа

по БТВ са го казали първите минути след 8ч.

# 280
Добро утро и от мен.

Направено е с цел, за да се обработи с Браилово писмо непосредствено преди самия изпит.

# 281
Варианта се изтегля в 7 ч., но както казаха по бтв въпросите се брайлират и в 9 ч стават ясни точно 25 -те въпроса.

# 282
# 283
  • Пловдив
Е как по БТВ - веднага след 8 часа.
А тези варианти никъде не са още видни, нали? Че ме гони любопитство.

# 284

Това ми звучи тревожно... Според мен това означава, че е възможно да има ученици с готови отговори...

Напълно подкрепям, нередно и тревожно

Общи условия

Активация на акаунт