7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 206
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • дълбоката провинция
обаче коментарът ми за теста е, че е отвратителен

# 331
  • София

Вай, вай....по-трудно ми се струва от миналата година
Много си бърза, ей! Laughing Ракета! Joy
Направо изтребител Joy Майтап. Peace
Успех на дечицата. Flowers Four Leaf Clover Не се подвеждайте по това, че тестът е труден за нас родителите, децата са подготвени и знаят.

# 332
  • Пловдив
и на мен теста ми се видя отврат, въпреки, че прегледах последните няколко въпроса. Оффффффф - милите ни дечица.

# 333
  • Пловдив
Задачата за преразказа е от името на неутрален разказвач. Тестът ми се струва на средно ниво

# 334
  • с/у ОколоМръсТното
"Когато бях малък, сине, баща ми ми даваше сърцето на динята. И когато пораснах, пак посягах към него. Разбрах, че съм станал баща, когато за първи път не аз изядох сърцето на динята, а го дадох на тебе, сине".

Голяма работа е този Стратиев.

# 335
Аз не съм специалист в тази област и  не разбирам, но не знам защо не се зарадвах като го прочетох. Затова питах за мнението на unadaptable .

# 336
теста е отвратителен! и аз мисля така! а и този текст не е много лесен за преразказ според мен! Стискам палци на децата и успех! Те са ни умнички!

# 337
Момичетааа, позитивизъъъм в сърцата и душите е нужен. Без паника.

# 338
Не се притеснявайте - точно година не съм поглеждала тестове, пък ми се видя много лесен. Само 24 въпрос е малко по-сложен, но децата са подготвени и ще се справят отлично. Според мен в преразказа има много подробности, а при дидактическа задача "от неутрален наблюдател" - това може да се окаже гадно.

# 339
Задачата за преразказа е от името на неутрален разказвач. Тестът ми се струва на средно ниво

Съобщили са го предполагам? Нямаше начин да не е от неутрален, иначе не биха избрали аз-форма. Тревожи ме опасността да омешат времената. Дали ще успеят да започнат правилно... Rolling Eyes ох.... преразказът ще е препъни камъка, сигурна съм, макар да очаквам възторжени отзиви в началото от децата, защото е лесен за запомняне текста, а те от това се ръководят -дали са го запомнили и преразказали. Чак после им идва на ума за глаголни времена, а те ще смъкнат много оценки Sad.....................................разтревожена съм за преразказа Confused

# 340
Винаги се плаша от лесни неща, затова дори и да оценяваме теста и преразказа като сравнително трудни е по-добре. Подготвените деца на трудни неща се справят също добре.

# 341
  • гр.Варна
Аз се притеснявам за 25 въпрос. ShockedКакво е внушението на израза:"Бяха сред общество,но бяха в пустиня" от 2 глава на" Немили-недраги"

# 342
  • Пловдив
И двата въпроса с цитати са от изучавани произведния през годината. Но зависи какви подробности помнят децата. Аз съм със специалност БЕЛ и АЕ - вече трета година водя АЕ и съм се отдалечила малко от БЕЛ. За мен лично затруднение беше да разпозная героите в отговори В и Г на 24 въпрос - наложи се справка в текста

# 343
  • Пловдив

Съобщили са го предполагам? Нямаше начин да не е от неутрален, иначе не биха избрали аз-форма. Тревожи ме опасността да омешат времената. Дали ще успеят да започнат правилно... Rolling Eyes ох.... преразказът ще е препъни камъка, сигурна съм, макар да очаквам възторжени отзиви в началото от децата, защото е лесен за запомняне текста, а те от това се ръководят -дали са го запомнили и преразказали. Чак после им идва на ума за глаголни времена, а те ще смъкнат много оценки Sad.....................................разтревожена съм за преразказа Confused

Няма как да е от друга гледна точка. Погледна ли теста? Може ли да изкоментираме някои въпроси, където аз се колебая за отговорите?

# 344

Няма как да е от друга гледна точка. Погледна ли теста? Може ли да изкоментираме някои въпроси, където аз се колебая за отговорите?

Още не съм, че се разтревожих за преразказа, но сега ще отворя....давайте по въпросите да коментираме...

Общи условия

Активация на акаунт