7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 132
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е хайде де,от кога  го правим...от времето преди да родиш,ако си спомняш.

# 61
И аз да се присъединя към пожеланията за успех. Дано нервни сме само ние, а не децата. И нека покажат всичко, което могат.
Аз лично се притеснявам повече за математиката. По БЕЛ някакси нещата са по-малко податливи на пикове и спадове. Ако знаеш - ще напишеш все нещо. По математика обаче се иска досещане, а дали ще те споходи музата или няма, си е божа работа. Може на всички пробни детето да се е сещало, а баш на 30-ти да не се сети. Ама каквото такова - няма как да сме спокойни в такъв важен момент.

# 62
Датата 03.06 как ви звучи?! За едно по-сериозно привечерно разтоварване?

# 63
     Мили мами,
      моля утре веднага щом чуете заглавието за преразказ, някоя от вас да го напише в темата. Възможно е и да не сме чували за това произведение, както миналата година например, но все пак...
      Благодаря ви предварително и желая спокойна и съсредоточена работа на децата и... [i]по-нормални [/i]произведения за преразказ!!!

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 08:52 от m.cha-cha

# 64
Успех на всички деца утре. Умни сте - само бъдете спокойни.

Днес почивка... кино, разходки с приятели.....

Един съвет към децата.

След като получите служебните бележки за изпитите утре- снимайте ги с телефоните си. Всички имате тази опция. Не-дай боже да е загубите - от нея ще възстановите информацията. С този номер после ще проверявате резултата от изпита.

# 65
  • София
Включвам се и аз в новата тема (Лени,  bouquet  чудесно заглавие)  с пожеланието да я запълним радостни вести и щастливи постинги!  Peace

Успех и късмет на дечицата ни утре!  Peace

Щерката се прибра с бележката и сега трескаво си търси личната карта.   Rolling Eyes В нейното училище са провели инструктаж и са им забранили шоколади, солети и шушкащи десертчета. За това мисля да я снабдя с вода, дъвки и някакви бобонки. Надявам се да не прегладнее толкова!

За кафе-пиенето утре.....имам предложение за Старбъгс да НДК или мак Доналдс под моста. Мисля че местата са централни, достъпът е лесен а и има уай-фай, в случай че някоя мама се е въоръжила с лаптоп!  Wink

# 66
Момичета, къде мога да намеря заповедта, в която е упоменато, че децата могат да пишат по тестовите листи?
Спешно ми трябва. Praynig

# 67
  • София
Момичета, къде мога да намеря заповедта, в която е упоменато, че децата могат да пишат по тестовите листи?
Спешно ми трябва. Praynig

Здравей, ето това е линк с инструкцията за ученика - http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2010_mo … uchenik_7klas.pdf
Надявам се да ти помогне.

# 68
ogirev, много, много ти благодаря!  bouquet Сега остава да убедя директорката, че това е легитимен документ, а тя от своя страна утре да убеди квесторите.

# 69
Сега направихме и ученическа карта. Беше ми притеснено до сега, но вече имаме  служебната бележка и ученическа карта. Викат ги в 8.30. При нас нито е имало родителска среща, нито са чели инструкциите.
Някой може ли да ми обясни за тези пликове...

# 70

Здравейте, мами!Влизам в темата да пожелая много късмет на децата и спокойствие на вас.Миналата година, като чух темата по БЕЛ лошо ми стана.На пробните даже не се представяше много добре /силата ни е в математиката/.А то се оказа,че детето се беше справило супер почти колкото оценката по мат.Знам, няма да сте спокойни,но вие сте направили всичко, което е можело да се направи - сега, повече вяра в децата!

# 71
  • my own world....
ТЪЙ! УСПЕХ УТРЕ НА ВСИЧКИ ДУШИЧКИ!!!
Моята вчера ми заяви: след изпита мисля за малко да поприпадна...вече я разтресе нервата, до скоро беше непукист.....
Благодаря на всички ви Simple Smile И на мамите на по-големите специално!

Днес ще ги събират в 13:30 да им раздават служебните бележки и да им дават последни указния.....И се започва медитацията  ooooh!
Покрай каката дребната (5 клас) се прошмули гадината с ненаучени ненаписани уроци и домашни и днес я оставих позорно в къщи (точно накрая, след 5 дни ваканция е тъпо да обясниш на учителите: ....е не намерих време да си науча)....абе не е една беля всички да са се взряли в 7 клас  Joy

после пак ще пиша...като има какво.....

аааа за НПМГ ни признават 6.00 по биологияяяя  Flutter

# 72
  • София
Книжка или свитък, както щете го наричайте - това са листата с въпросите от тестовата част. Те се раздават и от момента на раздаването им тече време от точно 60 минути.Peace На тях детето може да пише. Някои квестори миналата година са опитвали да кажат на децата, че щом въпросните условия се прибират, по тях не може да се пише нищо.А това не е вярно. WinkДецата спокойно могат да си пишат по въпросните листа и  да си правят отметки по чертежите. Това е така, тъй като тези свитъци с условията не отиват никъде за проверка.Тестовата част се проверява по бланката от информатици, а вторият модул - от преподаватели по матаматика.Да не ви  излъжа, но по спомени  от казаното ни  миналата  година, тези листа  с условията остават по училищата и не подлежат на проверка.Единствената забрана, касаеща условията, е свързана с изнасянето им.

# 73
Здравейте,

И аз се включвам с пожелания за успех на милите ни дечица! Нека да са спокойни и да покажат най-доброто от себе си! На нас - спокойствие и да не забравяме, че нищо не свършва в седми клас. Дай боже всички да успеят да заемат най-желаното място  Praynig

Във връзка с тестовите свитъци, сега се обадих в нашето РИО и ми казаха, че НЕ ТРЯБВА да се пише по книжките. И това било в полза на децата - да не грешат при пренасянето на отговорите от тестовата книжка, в листа за отговори. Конкретно за БЕЛ говоря. Ще опитвам да се свържа по-късно отново и да разбера, дали е същото и за математиката, защото днес и госпожата ни по предмета е казала, че не бива да пишат в свитъците  #Crazy

Аз лично вече съвсем се обърках.

# 74
  • София
Влязох с идеята да ви напиша нещо важно, а забравих. Embarassed
Понеже знам, че утре ще ви треса треската да видите падналия се тест, а  министерството не си дава зор да реагира веднага, предлагам на вниманието ви сайт на една гимназия, която буквално след приключването на изпитите, качва условията.Така беше миналата година ипри двата изпита, така беше и тази година с матурата на зрелостницит по БЕЛ. Да се надяваме, че и при седмокласниците ще реагират толкова адекватно и бързо. Хем вие ще добиете представа какво точно се е паднало, хем ако децата са вече покрай вас, ще можете да поискате  от тях на база пресни спомени да споделят какво са оградили. А по-късно вече ще можете да сравните и отговорите с публикуваните в сайта на МОНМ.  Hug

http://pmgzlatarov.org/Begin.aspx

Проверете в РИО или МОНМ, не се доверявайте нито на нас като минали по този път, понеже може все пак да са сменили наредбата.Но не се доверявайте сляпо и на учители, за жалост не всички са наясно с нещата.  Peace А и няма логика да не се пише по свитъците..В първия модул миналата година имаше поне 5-6 геометрични задачи.Нима очаквате 60 минути да стигнат за пречертаване на чертежите, за решаване на задачите и за  проверка..С улеснението да се ползват чертежите и да се пише по тях, подготвените деца миналата година приключиха с първия модул за по-малко от половината време.След което на спокойствие са си проверили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт