7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 28 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Искам да попитам, при въпроси с няколко отговора - като например 19 -ти , дали за всеки верен отговор ще получат по 1 т. или сумарно колкото са дадени точките за верен отговор. Защото ние на 19ти имаме 2 верни и два грешни. Дали ще получим в тоя случай нула или 2 точки е въпроса.

И аз имам тази питанка.

# 526
Не искам нито да гледам теста, нито да сверявам отговори - каквото е свършил, ще разберем на 10-ти! ...

оу, колеже...  Hug
Ма на 10 ще ударим по едно (малко) за отскок, нали?  Laughing
ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО! Joy

Ама чак до 10-ти ли да чакаме  newsm78 Flutter Crazy Party Embarassed Rolling Eyes Flutter Crazy

# 527
Искам да попитам, при въпроси с няколко отговора - като например 19 -ти , дали за всеки верен отговор ще получат по 1 т. или сумарно колкото са дадени точките за верен отговор. Защото ние на 19ти имаме 2 верни и два грешни. Дали ще получим в тоя случай нула или 2 точки е въпроса.

И аз имам тази питанка.

2 т. Simple Smile

# 528
За 22,23 и 24 въпрос, предполагам е същото- верен отговор носи точка, нали?

# 529
  • София
Не искам нито да гледам теста, нито да сверявам отговори - каквото е свършил, ще разберем на 10-ти! ...

оу, колеже...  Hug
Ма на 10 ще ударим по едно (малко) за отскок, нали?  Laughing
ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО! Joy

Ама чак до 10-ти ли да чакаме  newsm78 Flutter Crazy Party Embarassed Rolling Eyes Flutter Crazy
Е, пааа... нЕкои отдавна имате поводи за поливане, ама нищо не правите по организацията на "всенародни тържества"! Wink

# 530
Ааааа не сте права Драконова - още в началото на тая тема писах предложение за дата 3.06! Ама никой не откликНА  Rolling Eyes Flutter

# 531
  • с/у ОколоМръсТното
" Мамо , всичко , което ми показа в интернет квесторите ни го казаха."  Laughing

аз й бях разпечатила и връчила инструктажа... И щерката ми каза, че и квесторката им го е чела същото.
И да, имало е реди и дисциплина. Но 2-3 деца са си подсказвали.

Очакваме математиката.

Ма грам не я чакаме... Дори ако може да мине и без нея...  Rolling Eyes

Сега като се замисля  Thinking, може да потренираме за 10-ти и то имаме време за няколко тренировки  Laughing

# 532
  • Sofia
Lennyh , аз мисля , че откликнах / или само съм мислела , без да го споделя Blush/.
Много се радвам, че децата са се справили добре  Laughing. Особено много за тези , които не са допуснали грешки , поздравления   bouquet.
TEEN4E , как се справихте с ръката?
 За математиката - и ние я чакаме / да мине/. Дано тъпите грешки от днес да го стимулират да се съсредоточи повече в понеделник!

# 533
  • София
Ааааа не сте права Драконова - още в началото на тая тема писах предложение за дата 3.06! Ама никой не откликНА  Rolling Eyes Flutter
Ай ся на уроци при Олреди как точно се спретва списък, организация и т.н., че нещата да вземат да се случт като хората! Ми тъй де!  Щот' само с предложения нищо не правим! Simple Smile

# 534
всеки правилен отговор носи по 1 т. По този повод, в 22 задача ние също имаме 12 грешки, които би трябвало да ни донесат 12т.

Имаме 1 грешка  - 2т. Вероятно няма да ни дадат точки за тезата. Дотук сме с 58т.

В преразказа е изпуснала два епизода: 1 - "вечерта мъжете отидоха да пият бира...."
2 - "защо не отиде в цирка да се показва..."

Въпросът ми е към Unadaptable, колко ли се отнема от преразказа за тези пропуски Sad

Благодаря предварително!

# 535
  • с/у ОколоМръсТното
И ти да престоиш една нощ при кокошки - казаха те, - после няма да можем да те познаем...

Култово...

# 536
И ти да престоиш една нощ при кокошки - казаха те, - после няма да можем да те познаем...

Култово...

Joy Joy Joy

Коментарите са изключени.

# 537

TEEN4E , как се справихте с ръката?

Справил се е според знанията и според възможностите си. Можело е да е по- съсредоточен, защото е направил , както сам той се изрази " глупави грешки", но това е. Аз успях да се преборя с институциите. Разрешиха му удължено време за работа. Очаквам мн. добра оценка. Ще си ходи с тежкия гипс до 20 юни.

# 538
  • my own world....
Бащите, които ги биеха, не знаеха защо го правят, но чувстваха, че нещо трябва да се направи - това ми е любимото на мен  Joy Joy Joy

Нямам сили да я разпитвам за преразказа....но ще ида да я потормозя, че тя редовно пропуска цели пасажи....все си пести думите....

За 25ти въпрос ми да дава мъгляви обяснения, там и 1 -2 точки да има (разпозна 2 от ключовите думи) ще е добре.

Уфффф тва мина Crazy  

# 539

Култово...

Joy Joy Joy

Коментарите са изключени.

Просто сте ме изпреварили.  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт