Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 558
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • в полите на Балкана
Днес имам рожденик черпя за негово здраве

# 616
мамаРаче ,да ти е жив и здрав и много радост да ви носи

# 617
Аз макар и късничко, но да поздравя рожденника на мама Раче и самият рожденник, разбира се dance  uraОт сърце желая много здраве, късмет всеки ден, много щастие и весело лято /колкото остана Laughing/ А понеже се подразбира, че и мама Раче има празник, затова, че е родила рожденника на тази дата, и изпращам една силна прегръдка от мен и много позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 618
  • София
И аз на патерица да поздравя мама Раче-да е жив и здрав бъдещия шестокласник и много успехи през новата учебна година-да радва мама и да е много здрав ( от здраве да не се отърве ) Grinning  party023 newsm59

# 619
  • Майничка
Със закъснение и аз, но да е честит рожденика на мама Раче!  newsm67

# 620
  • I want it all and I want it now.
ЧРД на патерица. Много здраве и щастие.

# 621
ЧРД на мама Раче и на малкото Раченце!Здраве и късмет!

# 622
И от нас на ПЕПИ,му желая много здраве,щастие и хармония с предстоящото му развитие,Весел празник.
На мама Раче,тя си знае,че е майка Герой,ако има предаване на тема майки героини,се нареждаме в класацията...... Wink Wink

При нас мина много добре рождения ден на Йони снимки във фейса......!!!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.261765463850677.83405.1 … 763978&type=1

# 623
  • в полите на Балкана
Благодаря момичета  Hug
Ние с рожденика и брат му бяхме на едно уникално място с още по уникални хора тази седмица. Току що се прибираме. Ще ви разказвам някои друг път когато имам повече време.

# 624
Поздравления за всички роженици на патерици!  bouquet

# 625
  • в полите на Балкана
Сега да разкажа къде бяхме и какво започна да ми се върти в главата откакто се прибрахме. Надявам се да не ме линчувате ако стане много дълго. Wink
Преди седмица заминахме за Дълбок дол и взехме участие в един проект наречен "Включи се и ти" за деца и младежи с двигателни увреждания и съхранен интелект. Това бе невероятно приключение както за големия ми син, които както знаете е с увреждане така и за нас придружителите му.
Изживяхме пет незабравими дни в едно защитено жилище. Запознахме се с изключителни хора и прекарахме незабравими мигове. Ходихме на поход в планината с високо проходими колички.
Целта ни бе връх Васильов, но дъжд ни спря в подножието. Играхме на всевъзможни игри както в нашето детство и имахме лагерен огън.Живяхме с радостта от емоцията и проблемите на младежите от защитеното жилище.
В понеделник на обяд се събрахме трийсетина абсолютно непознати и в петък се разделихме като стари приятели, които вечно ще се помнят. А чувството което изпитвах не мога да го опиша, то е като трепереща топка в стомаха.Аз и децата ми получихме един незабравим житейски урок.
 И за финал искам да помогнем на двама от младежите от защитеното жилище да си купят електрически инвалидни колички. Не знам как точно да го направим, но се надявам с ваша помощ да осъществим идеята. Те рисуват картини, правят сувенири и изделия от керамика.
Може би да организираме благотворителен базар или нещо подобно и на него да продаваме техните творения, със събраните средства да се купят две инвалидни колички.Не знам как точно се прави,дано се включи някои по запознат от мен да обсъдим идеята ми и да я осъществим.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 17:27 от мамаРаче

# 626
И за финал искам да помогнем на двама от младежите от защитеното жилище да си купят електрически инвалидни колички. Не знам как точно да го направим, но се надявам с ваша помощ да осъществим идеята. Те рисуват картини, правят сувенири и изделия от керамика.
Може би да организираме благотворителен базар или нещо подобно и на него да продаваме техните творения, със събраните средства да се купят две инвалидни колички.Не знам как точно се прави,дано се включи някои по запознат от мен да обсъдим идеята ми и да я осъществим.

Може да се пусне тема и в Клюкарника,както и във Фейса...каква е сумата на едната количка,как да не се събере,писна ми от тая държава...,нали се сещаш мамо Раче,че с добрите сърца на много хора от нашата тема,а и от форумът,се случих чудеса....

Момичета,ако някой иска да участва,в тая кауза да се присъедини,аз съм твърдо зад тия деца..... Praynig Wink

# 627
  • в полите на Балкана
Птичка, благодаря за подкрепата.  Hug В клюкарника ще пусна тема, но ми се исакше първо да разбера как се организира благотворителен базар и да пробвам с това. Все пак младежите се трудят усърдно и е редно да получат възнаграждение за това. А и може да се намери някои работодател за тях като се покажат произведенията им.

# 628
На местно ниво,кметът на града,ще разреши в някой търговки център,пък защо не и на централна улица,сега е топло,щом е благотворително,ще има успех...... Wink

# 629
  • в полите на Балкана
Птиче, подряза ми крилата  Blushнашия град е малък, много малък от селски тип едно такова събитие няма да трогне никого. Thinking Съвсем на скоро бях на един благотворителен концерт за една млада жена и салона беше почти празен, а за младежи от защитено жилище и то от другия край на Балкана. Все пак ще опитам. ooooh!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001370711210#! малко снимки от Дълбок Дол

Общи условия

Активация на акаунт