Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 563
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
МамаРаче, браво на теб! аз загубих в неравна битка с фондана миналата година. Искаше ми се да се науча да ги покривам тортите с това чудо - що продукти исхабих, не е истина, що видове фондани използвах, нищо не става Simple Smile и се отказах! Реших, че е достатъчно  тортите ми да са вкусни..
Между прочим, често и много отдавна правя торти, но не бих казала, че домашните торти излизат по-евтино, моите излизат или същите като купените (е, не от най-най, от средна ценова категория), или по-скъпи...

# 571
  • I want it all and I want it now.
Nastasja и аз така не се научих. Затова за празници купувам готови. През др. време правя домашни. Имам желание, но не и умение.

# 572
  • в полите на Балкана
Обичам да готвя  Embarassed и тортички правя не много често,но....  Абе всеки път когато премрънка някое от децата  Wink , но с фондан за първи път правя, а розите съм ги тренирала с тесто за пита Blush  Виждам грешки, които предполагам, че ще коригирам при следващия път. Колкото до цената и на мен ми излизат скъпи, но тази специално ми излезе 12-13лв за 16 парчета. Никак не ми се отдаваше тортеправенето, но когато малкия отказа да яде купени щото на мама били по-хубави   chef, пък и се оказа алергичен към разни оцветители, консерванти и прочие ми се наложи да правя по-често. Колкото до покритието на тази направих марципан "Варна"защото ми се видя, че само с него ще успея и не се излъгах. Е, едва днес разбрах, че така се казва Blush.

# 573
Аз след онзиденшната вечерна буря като останах без нет, та чак до днес Whistling Почти три дена. Егати му, то чак аз по едно време издивях, камо ли детето. Преди малко техниците дойдоха и установиха причината - изгорял ни е рутера Thinking
Със закъснение да честитя празника на двете ни рожденички  bigdance2  ura  ura Много късмет на децата, щастие и здраве.
Мамо Раче, ти направо ми сви очите в точка с тази торта Rolling Eyes Прекрасна е, поздравления Hug

# 574
Момичета....как я карате ваканцията......

Царина, много благодаря за корените Heart Eyes.......Моя мъж ги е сложил в хладилника - не знаел,че имали корени, ще видя какво мога да направя и дали ще се хванат.........

Аз да попитам......Имате ли фейс? Ако нямате нищо против....да се запознаем и там.......

Мамо Раче, тортата е супер......Не се отказвай, чувството е супер, продължавай все така!

# 575
  • София
Ваканцията......винаги сме си някак по-мили с девойката  Simple Smile , пълна почивка, но така трябва.
Мама Цоцоланка аз имам фейс, но...не влизам с месеци освен, ако някой не ми пише и получа съобщение в мейла. Но няма нищо лошо от още комуникация Peace

# 576
Момичета, ако щете вярвайте, ама не ми стига времето да седна пред лаптопа  Rolling Eyes
Или съм в градината при китките, или киснем в басейна, или съм заета с нещо друго. Онзи ден правих компоти от ябълки Grinning Домашни, екологично чисти Peace Утре са наред домати за консервиране. Малкия е предупреден, че ще се става рано, за да успеем. И дядото ще помага де, но все пак. За първи път от 8 години си приготвям зимнина някаква и установявам, че това понякога отнема по цял ден време ooooh!
Мамо Цоци, не се притеснявай за корените. И да не стане нищо, ще ти пратя пак. Пакетчето съм сминдух съм пропуснала, по-скоро детето го е забравило да го сложи в плика. Сега чакам една бабка да ми даде и маточина, че моята се е изгубила.
И на Мад съм обещала едни семенца от цветя, но тази седмица ще стигна и до пощата Joy

# 577
  • Вече на светло в София
И аз като Ranick във фейса влизам само ака имам съобщение в пощата. Иначе не се сещам за него .

При нас започва месеца с многото празници.
Първо каката има рожден ден на 13 После много, много годишен брак/ цели 22 години/ на 20 и накрая на 27 рожден ден на  дребния А тихомълком на 15 имен ден на мама Wink
В семейството вече си имаме млад шофьор. Мама вече няма да се моли само на съпружеското тяло. А малкия се точи още от сега . Не му се чака до 18г . Знам, че тя е внимателна, но като гледам по пътищата какви изроди карат малко ме е страх. Господ да бди и да я пази!
Коктейлче по избор за всички

Едно клипче за настроение и вече не сме като тази          http://www.youtube.com/watch?v=FrbL0ekJYfw   

# 578
  • I want it all and I want it now.
Весели празници. Много щастие. Клипа е  Mr. Green

# 579
  • София
MAD благодаря за коктейлите-за  мен един с ананаса и черешката  Simple Smile Браво за шоф.книжка и успех с шофирането   bouquet

# 580
Аз пък си избирам най-лилавия коктейл Laughing Чудно от какво ли е?
Мад, леко и безаварийно каране и да не ти пука от нервни и припряни шофьори Peace Карай си бавно, спокойно и полека, пък те нека си бибиткат Joy

# 581
  • Вече на светло в София
Само уточнение, явно не е ясно. Аз имам книжка много отдавна, но не я употребявам. На трупчета е .
Младият шофьор е дъщеря ми и надявам се да не е като мен страхлива и дълго и безаварийно да си я ползва  Grinning

# 582
  • Майничка
MAD, да ти е късметлия и безаварийна шофьорката!
Весели празници на всички поводи!

След като щерката почти месец се терза какво да превежда по английски, докато времето неумолимо напредва, вчера скръцнах със зъби и й подарих адаптирана версия на "Граф Монте Кристо".
Коментар: "Ама, мамо, ми аз на български не съм я чела!" и реплика на баща й: "Ти се радвай, че не си я чела на български, иначе майка ти щеше да ти вземе "Кръстникът" да превеждаш". Mr. Green

Иначе сега деца на моя приятелка - полуфранцузи, са на гости при баба си, момчето е на възрастта на щерката и със същото негативно отношение към английския, много са смешни как си се оплакват един на друг на българо-френски. Joy

# 583
MAD,да сте живи и здрави и весело празнуване на празниците   bouquet
а клипа ще го пусна на мъжо тази вечер  Mr. Green

# 584
  • София-България, Израел - където си поискам
MAD, мерси за почерпката  Wink за мен светло синия с портокалчето, моля Laughing
весели празници в семейството и само хубави емоции Peace

Общи условия

Активация на акаунт