С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 745
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Успях да изчета всичко от началото на тази (251) тема и се амбицирах доста.
Има момичета със страхотни резултати.Ще ви чета с удоволствие и ще се кефя на постиженията ви.
Дано и аз покрай вас да мога да се похваля.Само дето са ми много слаби ангелите на тема тесто и ядки, но ще направя всичко възможно да ги забравя и да сваля поне дотолкова, че да се чувствам добре.

# 541
Привет!

Вещи, специален поздрав за теб!!!!!!    Hug Hug Hug

http://mikaela19.blog.bg/tq-i-toi/2011/06/08/da-si-baba-iaga-pon … predimstvo.761667

Създаде ми страхотно настроение тази сутрин! Дано и на вас !

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 07:22 от alis_1

# 542
Добро утро на всички. След "голямото пречистване" , рибния П ден и смяната на батерията днес кантарев направо полудя   newsm44   - 63,2 кг   newsm44   Това са си цели -1,1 кг !!! и то след девет дена задържане - юпииии   newsm68   Голям кеф ви казвам - днес е последен П ден - дано да се затвърдят !

Относно неразумните желания за нереални килограми - има една много просто формула , с която човек може да следи за "нормално" тегло - и това е от височината си да извадите 105 - това прави вашето оптимално , здравословно тегло ! Ако от височината извадите 100 - това е горната граница на килограмите ви преди да започне затлъстяване. Обаче забравих как се смяташе за долната граница   newsm78   Както и да е - много пъти тук момичетата са казвали , че всеки си има глава на раменете да мисли с нея и да взема решения за здравето си - обаче наистина не трябва после да се "хвалят" , че са били на режима на Дюкан и от това са получили здравословни проблеми. Струва ми се , че всички негативни отзиви за нашия режим идват точно от такива хора, целящи скоростни резултати , при това доста нереални, за отрицателно време ! НЕ СТАВА ТАКА ! Както пишеше в подписа на едно от момичетата /забравих на кое/ - ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА !  И то не само търпение  докато отслабнеш , а търпение и стриктност , за да задържиш постигнатото !
Хайде стига с моите словоизляния - да се радвам докато тук пече ярко слънце , че следобед го дават големи бури при нас...... дано тук /във форума/ да няма такива , че напоследък нещо много остър стана тона.....

Много усмивки и много минуси днес на всички   newsm51

# 543
  • Пловдив
Добро утро   food010

Алис, благодаря, страхотно е   bouquet

# 544
  • Бургас
Добро утро и от Бургас Hug
Днес празнувам 1м отново на режима.Няма промяна в кг. от вчера -9 са си,още малко и ще празнувам първите 10 свалени,кефффффф.
Сега за разлика от началото на режима,ми се хапва много,което ме радва,защото ям ли свалям.
Смайлсче Hug,много ми е любима снимката,особено като гледам и от къде тръгнах.
Сега се порових и в предишните теми,видях че сега свалям така,както и преди 3год,дано все така да продължава,но не бързам за никъде,знам че ще стигна визията от снимката.
isache ,честито за намалението,айде вече без така да те тормози кантарчето.Иначе на мен калкулатора на Дюкан ми дава да съм 66кг,което е и точно -105 от височината ми,но когато смъкна до 66,ще му мисля какво да правя.
EmiliT ,добре дошла и успех!

# 545
  • Лутаща се
Здравейте!
И аз няма да визирам никого конкретно.
Тук съм от 4 месеца. Не знам как е било в предните години. Но предполагам, че всяка пролет е така. Идват желаещи бързо сваляне на килограми, за да могат през лятото да изглеждат добре, да няма висящи телеса от тук от там. Не им пука какво ще стане после. Важното е, че с Дюкан ще смъкнат бързо.
Това са някакви "сезонки", пазещи "диетка", а не спазващи РЕЖИМА на Дюкан. Лошо и гадно е, но разбираемо.
Да им се говори, да им се опява или да им се дават напътствия е безсмислено. Поне според мен.

Виж, когато желанията за отслабване са нереалистични има нужда да им се каже. Не че ще помогне! Далеч съм от тази мисъл.
Мой приятел като не иска да направи нещо казва: "Остави магарето да си умре от зобта".
Та и с тях е така. Не защото са глупави или инатести, а защото са болни. Огледалото им е криво. Но това огледало е в ума им, не е реално. За тях трябва друг вид терапия, какъвто тук не можем да им осигурим.

Mira 1919, честита ти месечинка

# 546
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте. За мое най-огромно съжаление сладоледа Zero явно не е за мен  Confused

Сладоледът Зеро не е за никой, който спазва Дюкан. Аз го казах няколко пъти, Смайлс също каза за сорбитола, но ... явно никой не чува, защото не му се иска да чува.
Здравейте на всички!
Не съм писала от сто години ,но сега ме изкушихте.
Според мен ,ако твърдите че Зерото е нережимен,трябва да забраните и замръзените меса.Във всички тях има ГЛЮКОЗА.Обаче понеже е месо и понеже ,много от нас не се задълбочават в етикетите ,си го ядете спокойни и не ви идва и на ум да го обявите за нережимно.
Аз мога да кажа,че също съм яла Зеро.Не съм се уливала ,но съм хапвала ако много ми се дояде.Е свалих почти 50 кг. и определено не съм задържала след него.Но мога да кажа ,че за една година съм яла замразено месо точно 4 пъти ,и когато разбрах с какво го мариноват ,просто спрях .
Недейте анатемосва всичко вкусно за нережимно ,само защото  е вкусно. CrazyХапнете веднъж ,наблюдавайте се пък предценете става ли за вас.Всички сме достатъчно големи и се предполага можем да мислим и решаваме сами.

# 547
  • София
... има една много просто формула , с която човек може да следи за "нормално" тегло - и това е от височината си да извадите 105 - това прави вашето оптимално , здравословно тегло ! Ако от височината извадите 100 - това е горната граница на килограмите ви преди да започне затлъстяване. Обаче забравих как се смяташе за долната граница...

За долна граница е приета формулата (ръст в см.-110), или -111 за небезизвестния "френски" манекенски размер  Simple Smile

Мира1919, изглеждаш страхотно на снимката. Пожелавам ти пак да постигнеш тази форма, успех!

Я, и Дзвездата се разписа, трябва да обърнем нещо. Мег  Heart Eyes

# 548
Добро утро. Hug
Аз пък днеска съм 61,00 кг  newsm44 newsm68.Мноооого съм доволна .Ако успея и днес да изкарам едни протеини ,утре може и на 60 и нещо да падна ,обаче по тая формула ръста -105 излиза ,че трябва да съм 57кг ,което хич не ми харесва.Добре съм си на 60-61.Ади нЕма нужда чак толкова да сА тормозя. Heart Eyes Heart Eyes

Честито месечинки на всички !  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
Здравейте. За мое най-огромно съжаление сладоледа Zero явно не е за мен  Confused

Сладоледът Зеро не е за никой, който спазва Дюкан. Аз го казах няколко пъти, Смайлс също каза за сорбитола, но ... явно никой не чува, защото не му се иска да чува.
Здравейте на всички!
Не съм писала от сто години ,но сега ме изкушихте.
Според мен ,ако твърдите че Зерото е нережимен,трябва да забраните и замръзените меса.Във всички тях има ГЛЮКОЗА.Обаче понеже е месо и понеже ,много от нас не се задълбочават в етикетите ,си го ядете спокойни и не ви идва и на ум да го обявите за нережимно.
Аз мога да кажа,че също съм яла Зеро.Не съм се уливала ,но съм хапвала ако много ми се дояде.Е свалих почти 50 кг. и определено не съм задържала след него.Но мога да кажа ,че за една година съм яла замразено месо точно 4 пъти ,и когато разбрах с какво го мариноват ,просто спрях .
Недейте анатемосва всичко вкусно за нережимно ,само защото  е вкусно. CrazyХапнете веднъж ,наблюдавайте се пък предценете става ли за вас.Всички сме достатъчно големи и се предполага можем да мислим и решаваме сами.

Може и да си свалила някакви си там мизерни 50 кила,но не си била точно на Дюкан! И спри да навираш някаквия си там режим, който спазваш в очите на стриктните Дюканки! Mr. Green

п.п.Упс! Бях си обещала да сляза и да я паркирам зад вратата! Mr. Green

# 550
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)

Може и да си свалила някакви си там мизерни 50 кила,но не си била точно на Дюкан! И спри да навираш някаквия си там режим, който спазваш в очите на стриктните Дюканки! Mr. Green

Сисссс специално за теб и всички 100% режимни дюканки,не одобряваши Зерото ,един съвет.
Когато ви се дояде много сладолед,отавяйте фирзра ,там дет е текло от торбите с месото ближете ,толкова ви се полага и барем е режимно 100%  Peace

# 551
  • Бургас
Eee аз преди няколко дена писах за съдържанието на замразеното месо  ,прибрах го,няма да докосна повече такова.Колкото до Зерото,аз няма да го ям,за мен не е режимно.
Предния път свалих 43кг,но пък си хапвах и овкусени салати ,това не ме прави неДюканка,а просто късметлийка,че въпреки прегрешението,съм сваляла.Сега обаче се старая да си ям само зеленчуци ,без заливки.

# 552

Сисссс специално за теб и всички 100% режимни дюканки,не одобряваши Зерото ,един съвет.
Когато ви се дояде много сладолед,отавяйте фирзра ,там дет е текло от торбите с месото ближете ,толкова ви се полага и барем е режимно 100%  Peace

И аз те обичам! Wink

# 553
Днес съм с +200 гр като вчера ми беше 1-ви ден ПЗ.
Много зеленчук ли изядох?Към протеина който си хапвах ,излапах около 200 гр зеле на салата със сол и лимон и една малка тиквичка на скара.Другото си беше 2с.л.трици с к.мляко0.1%,тричава палачинка с пр.мляко 200 мл 0.1 %,400 гр пилешко на скара.Лакомията или така се задържа в ПЗ???
Колко грама сол е допустимо да се приема,аз ям много солено и въпреки че се мъча да намаля,нещо май не ми се получава?
п.п.Каква сол използвате?Помагайте!Ето имам желание и воля,а нещо бъркам.Не си намерих книгите в книжарниците,та ще поръчвам от нета,но бутнете едно рамо ,че вече съм почнала.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 10:37 от lout

# 554
От ежедневно четящите и рядко пишещите съм,
но Бабчето  Heart Eyes все ме провокира, да драсна някой ред...
Отдавна съм забелязала, че внимание се обръща с приоритет на новодошлите, на 1-во и 2-рофазните, а задълбаването в 3-то и 4-тофазните тревоги се приема, като опасност - новите, да не вземат да прегрешат... Отчита ли се някакъв ефект от повтарянето до прималяване на простите правила на режима, или от чуждото нежелание да бъдат прочетени и разбрани - се извлича повод за лична гордост на стриктния!? Струва ли си!? Затова на мен лично ми се иска да има отделна тема за 3-та и 4-та, макар да знам, че е против правилата и няма да стане. Дано не засягам никой лично!!!
 Rolling Eyes

Месец и половина в 4-та - да кажа, че режимът действа! Има покачвания, които с повече стриктност - падат. Peace

Зерото го опитах, но накрая останах с горчив вкус в устата...нещо не ми хареса.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 11:19 от envia

Общи условия

Активация на акаунт