С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 745
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Лутаща се
Didranad, честит ти рожден ден! Днес бъди щестлива, а в останалите дни от годината още повече   bouquet

Искам да благодаря на всички, които се отзовахте и бяхте съпричастни към моите терзания. Определено в такива моменти е добре човек да се обърне към близки и приятели за съвет. Помогнахте ми да си събера мислите и да взема решение.
ЗлаВещица, колежът, за който обмислях го няма в списъка. Но още преди да видя това, благодарение на теб, ANNAFACE, smileys, Didranad, desitka*, ArhMih /дано не пропускам някого, ако е така нека ме извини/ аз вече бях взела решение. Ще се напъваме за Пловдив. А онова моето малко чудовище у дома ще се стяга и ще заляга да учи, че............. определено ми писна и ми дойде в повече тези последни месеци.  #2gunfire
Честно казано си мислех, че тичането около предварителни изпити, матури, подготовката на бал не ми се отразява. Да, обаче още на другия ден след бала бях буквално парцал. Изведнъж рухнах и физически от умора, и психически от изтощение. В резултат сега съм болна.  Tired И за първи път от началото на режима съвсем умишлено извършвам нарушение - хапчетата ми за смучене за гърло са със захар. Но пък ми помагат  Naughty

Искам да кажа на всички вас, че ако някой, някога има нужда от помощ на моя територия - на среща съм  Peace

Мимс, ти ли пиле шарено не си отслабнала?!?  Twisted Evil Ако не бях видяла вашите резултати изобщо нямаше и да си помисля да се захвана с Дюкан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да не пропусна - добре дошъл на danchopj! Просто научи съпругата на нашия режим, да ти готви по нашия начин и за нула време шкембенцето ще отиде в историята. При мъжете се сваля бързо на килограми. Доказа го моят човек. До момента е свалил17 кг. Но неговото добре и с любов отгледано шкембе не се дава лесно  Laughing Joy

Странно, при мен след гала Кантарев показва по-малко. Тази сутрин показа 63.200    newsm78

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 10:49 от skarlet71

# 496
  • Плевен
Tumba_lumba - "Имаме си мъж в темата, имаме си мъж в темата..."
И от мен  - Добре дошъл, danchopj! Както е казала и Сис - блазе ви на мъжете - бързо сваляте килца! Пък и без това сте предимно месоядни - това е вашият режим просто! Ама ти си карал 9 дни ударна фаза, ли? Брей! Да се почуди човек!

Didranad, Честит Рожден Ден! Много щастие, любов, успехи!
 Тони, браво, бе мила - всички около теб са с постижения! И за свекито, и за мъжо...супер си! Еее, прости му на съпруга - проявил слабост човека, но ще си научи урока! Нали пък заради децата трябва да има плодове в къщи - съблазнил се е! "Ябълката" на раздора сега ще има!
Мариди, според мен си карай трета според килцата свалени с режима на Дюки!
Вани_ник, Смайлсче, пишете, момичета! Колкото повече - толкова повече! Много сме, силни сме!
Сисчетоооо! Котоима, а?  LaughingДето вика и Тони - А ко има днес? Аз ще мина на риба, че нещо зациклих - дори след 2 дни П - само половината плюсче свалих - днес си седи кантара на вчерашното показание! пуу, що не съм мъж! Дааа, риба ще е ! Може и извара да си купя и да напълня едни чушчици!
Скарлет, няма страшно - ще се оправи детето! Ти сега си гледай здравето, пък после ще изгладиш последиците, ако има такива от смучещите таблетки! Винаги е така - докато си на педал - си се стегнала, после се отпуска човек като поотмине бурята!
Вчера пък ме среща една позната - тя винаги си е била слаба...Стана дума, че скоро не съм била във фитнес залата и тя ме погледна критично и каза: Знаеш ли, има една много ефикасна диета - 90 дневната!" Викам й - Бе, ти на мен ли ще ми говориш за диети, бе?!? - Да, бе една колежка свали 9 кила! - Викам - Добре, добре, хайде, чао! За колкото ги е свалила - за толкова ще ги върне...
Уф, много не обичам разни гльоджави, които никога не са имали този мой проблем да ми дават акъл!!!

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:13 от ArhMih

# 497
  • Лутаща се
Вчера пък ме среща една позната - тя винаги си е била слаба...Стана дума, че скоро не съм била във фитнес залата и тя ме погледна критично и каза: Знаеш ли, има една много ефикасна диета - 90 дневната!" Викам й - Бе, ти на мен ли ще ми говориш за диети, бе?!? - Да, бе една колежка свали 9 кила! - Викам - Добре, добре, хайде, чао! За колкото ги е свалила - за толкова ще ги върне...
Уф, много не обичам разни гльоджави, които никога не са имали този мой проблем да ми дават акъл!!!
Това ме подсети за нещо, което ми каза снощи моя човек. Звъни ми. Бесен.......: "Бе какво им става на тези хора?!?!  #Crazy Като бях 130 кила никой не беше забелязал, че съм дебел. Сега съм отслабнал със 17 кг, а вече двама ме срещат и ми казват, че съм бил надебелял?!?!? Преди не виждаха ли, че съм дебел?!?!?  #Cussing out"
 Joy Joy Joy Да се смееш ли, да плачеш ли.........

# 498
  • край морето
Привет, момичета!

Виждам, че рожденничка си имаме днес.
Didranad, пожелавам ти да се радваш и оценяваш дребните радости в живота, а големите успехи да ги постигаш с лекота! И да си заобиколена от близки на сърцето ти хора. Весел празник!   bouquet

Аз съм добре, почнах обратно броене на кг., които ми остават. Досега смятах колко съм свалила. Вчера облякох любима дънкова пола, която не бях слагала от преди да забременея. Познавате това чувство, нали Wink ? Великолепно усещане! Много харесвам една мисъл, стоеше ми в подписа дълго време: "Няма нищо по-вкусно от това да изглеждаш добре."

Добре дошъл, Danchopj! Ако искаш да го направиш бързо и резултатно, забрави за малките нарушения, защото такива няма. Всички нарушения са едни и същи и ще те забавят и демотивират. Пожелавам ти успех!

На всички, които имат нужда от подкрепа да кажа, че съм съпричастна. Момичета, много е важно да вярвате, че ще успеете. Аз пак съм закачила едни "слаби" дънки да висят на закачалка извън гардероба. Не като напомняне да не ям нережимно (това е ясно по презумпция) и не като забранителен знак, а за стимулиране. Не мисля каква съм била, а каква ще бъда. Такива неща...

Усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:26 от varia

# 499
Здравейте. За мое най-огромно съжаление сладоледа Zero явно не е за мен  Confused
От както го ядох минаха девет дена , а кантара просто се закова и не мърда на никъде / добре поне, че не мърда на горе..../ На всичкото отгоре се сдобих с ужасни газове и страхотно подуване на корема...... За девет дена ходих само 2-3 пъти по голяма нужда и то по съвсем малко.... Снощи не издържах и си направих едно пакетче английска сол и тази сутрин......НИЩО !!! Кантара си седи на пустите 64,3 кг и това е. Реших , че ще му сменя батерията - не съм я сменяла от мноооого време , а го ползвам всеки ден - дано утре има размърдване. Чак не ми се вярваше тази сутрин ,след всичката вода и нечистотия , която изхвърлих снощи , че и сутринта пак .... и той гадняра пак не помръдва. Дано да е от батерията , а не от съставките на сладоледа. Но дори да излезе от батерията , сладоледа го оставям в камерата поне до средата на трета фаза , че ако не и повече - а ако го ям ще е по съвсем малко......

Лек и минусов ден .

# 500
  • Плевен
Уф, момичета! (Като кажа така и все са ми пред очите трите принцеси от Комиците Joy - нищо, че повечето от нашите редици вече са грациозни и елегантни - поне ми става весело!) та, оставете го този сладолед! Снощи взех на щерката един Бос - тя направо пощуря от радост - чете за изпити и тъкмо й се прияде нещо, та се сетих да го извадя от фризера - така го яде, че на мен, която не обичам изобщо сладолед - ми се прияде! Така като говорим за тези неща...сигурно на повечето им се дояжда! И уж е зеро, зеро, ама колко да е зеро - после - застой - зеро и на сваляне на килца!
varia, чак на мен ми стана кеф от израза - започнах обратното броене!!! Браво! Наистина си е голямо удоволствие да се вмъкнеш в "слабите" си дрешки! И аз вчера така се вмъкнах в едни дънки, дето ми бяха по размер на по-ниски килца, но нали това е често срещано явление при нас! Но колко имам до обратното броене... ooooh! Голям зор, голям! На мен ще ми говорят те как се свалят кила! Това е моят живот! Rolling Eyes Но не искам вече все да тъпча на едно място! Ще си постигна целта!
То хората - що така обичат да забелязват сламката в на другите очите, а не гредата в своето - незнам! Бе, пускайте ги в движение! Скарлет, но после пък като стане и мъжо елегантен - да видиш пък как сте се скъсват да го питат какво е направил!

# 501
  • Пловдив
Здравейте. За мое най-огромно съжаление сладоледа Zero явно не е за мен  Confused

Сладоледът Зеро не е за никой, който спазва Дюкан. Аз го казах няколко пъти, Смайлс също каза за сорбитола, но ... явно никой не чува, защото не му се иска да чува.

# 502
Здравейте момичета Simple Smile Да се появя и аз малко сред вас  Wink

Първо на мъжкото ни попълнение... danchopj Добре дошъл! Успех в начинанието Simple Smile

Didranad, Честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая и нека да има повече причини за усмивки!

В последно време само ви чета и ако имам въпросче търся отговора във форума. Не ми остава да седна и малко да разпусна тук, защото съм студентка пред завършване и съм си гушнала конспекта и бумащините и налягам над ученето smile3529  че и датата за държавния е много близка. Цял ден седнала, шишето с вода до мене и се разтичам над белите листи. Спирам, почивам, правя си някоя вкусотийка за хапване и пак над учебниците. Поне с това учене се спирам повечко в нас и мога постоянно да си готвя разни режимни вкусотии. Сега направо съм се специализирала в правенето на дуканска филийка в микровълновата. А от горе... каквото имам под тъка, някое пуешко филенце, доматка или краставичка, а филийката мазната с Exquisa... мммм става голяма вкусотийка, особено и ако филийката е успяла да изстине и да стане хрупкава. Следващия път ако не забравя ще ви покажа някоя друга снимка на моите маджички, които научих от ВАС момичета  Hug  Hug  Hug Само да разуча как да сложа снимка от личния компютър.

А понеже малко по-нагоре прочетох две историйки да ви разкажа аз на какво се смях.
Почивните дни отскочихме до село за малко почивка. Ходихме и на другото село на приятеля ми. Там си има той само баба. Та бабетката ни се зарадва като ни видя, целувки прегръдки, а после на хладно в къщата. Седнахме ние и вика "Аааа аз Деса не я харесвам вече... Тя много отслабнала... Не може то така, трябва да я храните" - вика на внук си - "Как ще държи мотиката?... То за лозе трябва булката да е бяла и дебела"...  Joy  какво да ви кажа момичета гледах като втрещена, а след това се смях от все сърце.
Ама съм доволна, че и бабето забеляза, че има промяна в мен Simple Smile

Дано да успях да ви разсея, че то и със смях се изразходват калории Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички и да ви радват минусчета 

# 503

Сладоледът Зеро не е за никой, който спазва Дюкан. Аз го казах няколко пъти, Смайлс също каза за сорбитола, но ... явно никой не чува, защото не му се иска да чува.

Сега и вие започвате като Байкова...Ай молим ви се...
Не слагайте всички под един знаменател...
Аз мога да ви цитирам доста имена от темата,които ядат Зеро и си свалят успешно! Включае и моя милост! А задържане всеки е имал по един или друг повод!

# 504
  • Пловдив
Аз мога да цитирам хора, които всяка вечер пият по литър вино или половин водка и пак свалят успешно. Но това не прави виното или водката режимни и разрешени.

# 505
Аз мога да цитирам хора, които всяка вечер пият по литър вино или половин водка и пак свалят успешно. Но това не прави виното или водката режимни и разрешени.

Ваша воля! Peace
Отивам да хапна едно Зеро и нека ми е гадно... Mr. Green

# 506
  • Испания

Взе ми думите от клавиатурата. Режимът си е режим и има своите разрешени и забранени продукти. Интерпретации колкото щеш. Тук нали поддържаме режима и пишем заради неговото правилно спазване? Това, че някой пие забранения от Дюкан алкохол, не го прави режимен. Това, че някой пие пълномаслено домашно мляко и сваля, не прави пълномасленото мляко режимно.  Naughty Все пак не четем книгата като дявола Евангелието, нали? Wink

Сисссс, тази работа с инат и писне напук не става. Яж каквото душа ти иска и да ти е сладко! Само че си на някакъв твой режим и не е необходимо да се заблуждават другите. Тялото и здравето са си твои. Както и главата на раменете! Друго не бих могла да коментирам. Naughty

# 507
  • Бг
Привет на всички. Влизам, за да се нахъсам покрай вас, че напоследък нещо волята хич ми я няма. Само да кажа, че бях на режима почти две години, свалих близо 30 кг., но в началото на годината се разболях от хепатит "А" и се почна там пък пазенето на диета и тъпченето с въглехидрати, и с това се провали цялото ми слабеене  Cry . В момента все още трябва да спазвам шестмесечната диета за черния дроб, но само като се погледна в огледалото и ми призлява  Sick. Не само, че си върнах килцата, но за разкош си трупнах и отгоре допълнително.
Искам сега да почна наново диетата, но нещо организма ми се съпротивлява или може би ангелите са ми слаби, знам ли. Оффф, моля ви дай те ми кураж, че нещо не мога да се справя.
Извинявам се, че много мрънкам, но от няколко дни ми е много криво и имам нужда от подкрепа.
Хубав ден на всички желая и много минуси.

# 508
Сисссс, тази работа с инат и писне напук не става. Яж каквото душа ти иска и да ти е сладко! Само че си на някакъв твой режим и не е необходимо да се заблуждават другите. Тялото и здравето са си твои. Както и главата на раменете! Друго не бих могла да коментирам. Naughty

Ами че то тогава всичките които аз познавам лично от тази тема са на някакъв друг режим?! Thinking
И защо ,когато човек има мнение различно от вашето настръхвате и го обвинявате в инат ?! Thinking

Хубаво де! Айде аз съм една отслабнала НЕДюканка! bowuu

# 509
  • Испания
Привет на всички. Влизам, за да се нахъсам покрай вас, че напоследък нещо волята хич ми я няма. Само да кажа, че бях на режима почти две години, свалих близо 30 кг., но в началото на годината се разболях от хепатит "А" и се почна там пък пазенето на диета и тъпченето с въглехидрати, и с това се провали цялото ми слабеене  Cry . В момента все още трябва да спазвам шестмесечната диета за черния дроб, но само като се погледна в огледалото и ми призлява  Sick.

Здравей! Съжалявам, че ти е минало това през главата. Може би, би трябвало да се консултираш с лекар, преди да започнеш режима отново. Виж какво намерих в интернет: http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2395&sectio … 21&id=0001601

В статията пише: "От 30 г. е доказано, че и при хроничните, и при острите чернодробни заболявания, и при възстановителния период храненето трябва да е нормално - с нормално съотношение на белтъци, масти и въглехидрати", казва експертът.

Вероятно е наложително да се консултираш със специалиста, който следи състоянието ти.

Здраве и късмет ти желая от сърце!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт