Тема Незабравима 202

• 35 287
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Според мен, няма нищо странно в действията на Мелда- поне от нейна гледна точка! Crossing Arms Че не е преставала да обича Харун- май беше ясно на всички, пазеше снимките, веднага се завъртя около него още от завръщането му, започна работа в неговата фирма...Имаше един разговор в дома Гюлер, дето Керем я разобличи и направи на пух и прах- серията, когато Еда не отиде на сватбата си. Мелда винаги е смятала, че Еда й открадна щастието- по едно време дори сама го беше казала, ето и сега пак! Той беше нейния мъж, тя го срещна първа и за малко да се ожени за него, Ямур трябваше да е тяхното дете и щастието, което изживява Харун с Еда, трябваше да го изживее с нея...Така че...Жената си взема своето, това, което й се полага по право! Crossing Arms

По принцип има нещо вярно, но трябва да си доста изкукал, та след толкова време и след толкова събития, доказващи ти ,че този човек не го интересуваш ни най-малко, да продължаваш да имаш наякакви болни амбиции...

# 391
  • Варна

Малко мислени монолози Peace

Мелда                                              

Харуне, щом си тука-
ще ме обичаш сега!
Хвърли на боклука
чувствата си към Еда!

Дали искаш-не ми пука!
Ако трябва-грабвам чука,
окован, вързан, упоен-
вече ще си само за мен!

На миналото- черта!
Почваме на чисто- сега!
Ще сме си само двама
и любовта ни голяма.....

Харун

Добре,че навремето съдбата
ме сблъска със сестрата...
Че Мелда не е за обвързване,
ами луда за връзване...

Искам да видя Еда да влиза
в стаята усмихната и красива...
А Мелда- в усмирителна риза
към лудницата да отива...

Ах, веднъж да се освободя
от тая откачената жена,
с два пръста ще я хвана
лекичко за гръкляна....

Сам в лудницата ще я заведа,
света от нея да отърва...
Единственото, което искам сега
е да прегърна моята Еда...

# 392
Ееееее момичета, ама стига с тия сънища де!!!!
Аз мисля ,че и двете сцени ще са реалност!
Сега като се загледах ми се струва ,че стаята в която се целуват е тяхната спалня , но от другата страна /до прозореца/,мисля че нещо подобно се виждаше и когато Еда се сърдеше на Харун и той я съзерцаваше и редеше любовни слова!!!
Меги, и на мен ми писна от сънища, но иначе какъв ще бъде изхода от тази сцена newsm78
В единия вариант-Мелда простреляна, ранена, но си отива просто хей така, за да си връзва Харун  ooooh!
В  другия-Еда не уцелва и просто оставя Мелда да си тръгне, като знае, че Харун е при нея ooooh!

Офф, хич не ми са реални и двата варианта Thinking

# 393
  • Варна
Момичета това къде е според Вас?
Това е точно в спалнята им.Има една голяма картина с мотор,после нещо като зелен тапет,а стените са боядисани в кремаво.
Вярно, но да не забравяме, че Еда "роди" в същата стая, така че... Thinking

# 394
Здравейте Незабравими! Hug
Имаме си резюме нов фрагмент, благодаря момичета! newsm51
Благодаря на Ради за резюмето и фрагмента,   newsm51   на Роси за превода на резюмето,   newsm51    на Валдес за снимките и линковете за анкетите newsm51    

Поздравления за страхотния клип на Роси,     newsm51     и стиховете на Диди и Бганьо    newsm51   smile3501    
Възпитанието на   Ямур единствено се дължи на Хрун !
И децата на Ферда не са възпитани лошо не мисля

# 395
Благодаря на Ради за резюмето и фрагмента   bouquet  bouquet  bouquet, на Роси за превода на резюмето   bouquet  bouquet  bouquet , на Валдес за снимките и линковете за анкетите   bouquet  bouquet  bouquet

Поздравления за страхотния клип на Роси   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501 , и стиховете на Диди и Бганьо    bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
+Благодаря ти за субтитрите на фрагмана.
Привет и от мен.
Каламитси, добре дошла. Дано си отдъхнала добре... Wink
Права си за Яамур. В нейните първи години, Едже е дала отпечатък, който Еда също прие вече.Без значение на постъпките и доводите на Едже, Яамур ще я запомни с добро...Еда е друго, но на този етап, а и на по-късен едва ли Яамур ще промени отношението си спрямо Едже, та тя ще остане в спомените й като добра и грижовна... Е, не е била майка й, но малко или много е играела тази роля за нея...
Колкото до Еда - има си вина момичето, че Арас е все край нея. И този път това ще й го покаже Яамур, не Харун, не Керем или Тюркян...Еда дори и когато знае, че Харун е жив, оставя Арас край себе си... Преди беше Толга, сега Арас... newsm78
Тя може и трябва да се справи сама. Поне пред Яамур.Въпрос на чест и личен пример.Особено сега, когато знае, че Харун е жив.Нещата са различни от момента на отчаянието й от смъртта му.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 21:07 от Златна рибка

# 396
Дани  bouquet страхотна си ! smile3501 hahaha hahaha hahaha

# 397
Според мен, няма нищо странно в действията на Мелда- поне от нейна гледна точка! Crossing Arms Че не е преставала да обича Харун- май беше ясно на всички, пазеше снимките, веднага се завъртя около него още от завръщането му, започна работа в неговата фирма...Имаше един разговор в дома Гюлер, дето Керем я разобличи и направи на пух и прах- серията, когато Еда не отиде на сватбата си. Мелда винаги е смятала, че Еда й открадна щастието- по едно време дори сама го беше казала, ето и сега пак! Той беше нейния мъж, тя го срещна първа и за малко да се ожени за него, Ямур трябваше да е тяхното дете и щастието, което изживява Харун с Еда, трябваше да го изживее с нея...Така че...Жената си взема своето, това, което й се полага по право! Crossing Arms

По принцип има нещо вярно, но трябва да си доста изкукал, та след толкова време и след толкова събития, доказващи ти ,че този човек не го интересуваш ни най-малко, да продължаваш да имаш наякакви болни амбиции...
И не само да не го интерисуваш,а той изпитва отвращение от теб.Спомнете си как я наричаше и какви думи и каза в къщата  дето тя прекара любовната си нощ с Бату.И след всичко това ти да си мислиш,че може да накараш този човек да те предпочете пред Еда #Crazy #Crazy

# 398

Малко мислени монолози Peace

Мелда                                              

Харуне, щом си тука-
ще ме обичаш сега!
Хвърли на боклука
чувствата си към Еда!

Дали искаш-не ми пука!
Ако трябва-грабвам чука,
окован, вързан, упоен-
вече ще си само за мен!

На миналото- черта!
Почваме на чисто- сега!
Ще сме си само двама
и любовта ни голяма.....

Харун

Добре,че навремето съдбата
ме сблъска със сестрата...
Че Мелда не е за обвързване,
ами луда за връзване...

Искам да видя Еда да влиза
в стаята усмихната и красива...
А Мелда- в усмирителна риза
към лудницата да отива...

Ах, веднъж да се освободя
от тая откачената жена,
с два пръста ще я хвана
лекичко за гръкляна....

Сам в лудницата ще я заведа,
света от нея да отърва...
Единственото, което искам сега
е да прегърна моята Еда...
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile

# 399
Познах, че Еда стреля по Мелда, но не вярвам да я ликвидира...Този товар ще бъде твърде тежък за нейната психика.Дори Харун не желае да убие Бату лично, та камо ли Еда-сестра си. Те просто не са зверове като Кенан и Мелда. Бих казала- за съжаление, но донякъде в това им е чарът. Wink

# 400
  • Варна
Байгън, много весело стихче ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Да, и много истинско! Сега и един поздрав към Каламици с най-добри чувства от мен.

Завръщане

Сред оределите редици
Пак се върна Каламици
Пусна ни прогноза  страшна
Форумът ни цял се шашна

Стига кръв бе, Каламици
Искаме Еда по цици,
а Харун с набол пакет
за дечица да работи пет

Леле мале, човече,
работата се напече!
Вече в прав текст
призоваваш към секс!

Обаче на Харун пакета
или на Еда тоалета,
хич не зависят от това,
дали ни се гледа сега!

Те си знаят най-добре
кога мерак ще ги подпре,
да си останат насаме
и да си направят дете...

Секса не е по поръчка,
нито с магическа пръчка!
А ние-или плакнем очи,
или просто лапаме мухи...

# 401

И не само да не го интерисуваш,а той изпитва отвращение от теб.Спомнете си как я наричаше и какви думи и каза в къщата  дето тя прекара любовната си нощ с Бату.И след всичко това ти да си мислиш,че може да накараш този човек да те предпочете пред Еда #Crazy #Crazy

Трябва да си абсолютно КУ-КУ !

# 402
# 403

...... трябва да си доста изкукал, та след толкова време и след толкова събития, доказващи ти ,че този човек не го интересуваш ни най-малко, да продължаваш да имаш някакви болни амбиции...

newsm10
 Момичета, ставам комплексарка след като почти всички дами в този филм стрелят с пистолет!!! Голямо възпитателно направление в обществото! Остава и децата размахат оръжие.
Жалко, че и Арас го развиват като изкукал - на какво разчита, като казва на Еда: „Казах ти достойно, че съм влюбен в теб и все още те обичам”! Просто досада!

# 404
Арас държи Бату, това е повод да се виждат с Еда Peace
Колко често се виждат, по какъв повод точно и в какво се изразяват срещите им, ще видим в серията в сряда Thinking

Дани, страхотен монолог newsm51 newsm51 newsm51 newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт