Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 25 346
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,
първите 3 части на 11 еп. са качени.
За останалите... допълнително ще уведомя.
smile3503

# 646

Момичета, ще взема удар да получа от всички тези новини. Heart Eyes

# 647
Керим научава за рождения ден на Фатмето и иска помощта на Мерием. Кадир смята, че Мустафа има нужда от предупреждение и този път той ще разговаря с него по много по-различен начин. Но Керим също ще се намеси в тези събития и това ще обърка всичко. Въпреки всичко негативно Керим предприема голяма стъпка към напълно новото им начало с Фатмагюл.

Прочетох някъде предположения за подарък - булчинска рокля  newsm78 newsm78 newsm78

Да, и аз ги видях тези предположения. Може и да има нещо вярно newsm78 щом пише ново начало...

# 648
  • Пловдив
Момичета,
първите 3 части на 11 еп. са качени.
За останалите... допълнително ще уведомя.
smile3503

Подготвям новата тема - 11 еп. вече е сложен на 1 стр.

# 649

Момичета, ще взема удар да получа от всички тези новини. Heart Eyes

И аз натам отивам  newsm62

# 650

Ох, не мога да дочакам, Керим с роклята- почвам отсега.

# 651

Ох, не мога да дочакам, Керим с роклята- почвам отсега.

Ха така.
 newsm62 newsm62 newsm62

# 652
Е,сега вече по-спокойно ще дочакам четвъртъка.

# 653
Момичета,да не ви разочаровам,ама не е ли малко рано за сватба-ами булката не е готова за първата брачна нощ. Embarassed Embarassed Embarassed

# 654

Ф: - Керим, сиренцето не, мазно е ще напълнееш до сватбата!
К: - Ей, Фатма, аз тия треволяци, няма да ти ям.
Ф: - Вай, вай, Керим бил мъж, а не Тамам.

# 655
Тя че не е  - не е.
Но сега се сещам, че видяха сватба, когато се качваха на онова корабче с вятъра в косите.
Бая се загледа нашето момиче тогава.
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 656
Момичета,да не ви разочаровам,ама не е ли малко рано за сватба-ами булката не е готова за първата брачна нощ. Embarassed Embarassed Embarassed

И аз мисля, че е рано за сватба. Довчера се гониха с гьостерици Joy В пространството се спекулира, че само ще й купи роклята и ще й предложи пак да се оженят,когато всичко с делото приключи,  няма да има сватба сега.... Ама това са си само фенски мечти, ще видим в четвъртък дали ще има рокля изобщо married

# 657

Ф: - Керим, сиренцето не, мазно е ще напълнееш до сватбата!
К: - Ей, Фатма, аз тия треволяци, няма да ти ям.
Ф: - Вай, вай, Керим бил мъж, а не Тамам.

Ох, ще ме умориш  Joy Joy Joy
Но винаги на тази снимка се чудя за какво ги използват тези синьо-бели чаши. Ни за кафе, ни за чай. Може би са само декоративни  newsm78

# 658

И аз мисля, че е рано за сватба. Довчера се гониха с гюстерици Joy В пространството се спекулира, че само ще й купи роклята и ще й предложи пак да се оженят,когато всичко с делото приключи,  няма да има сватба сега.... Ама това са си само фенски мечти, ще видим в четвъртък дали ще има рокля изобщо married

И това е нещо,Ани,но според мен докато Керимчо е в затвора,тя ще се лекува.Ей,това не е нещо,което се забравя току-тъй,Доста време ще и трябва.

# 659

Ох, ще ме умориш  Joy Joy Joy
Но винаги на тази снимка се чудя за какво ги използват тези синьо-бели чаши. Ни за кафе, ни за чай. Може би са само декоративни  newsm78

За хармония с дограмата, бе мацко. Joy

Общи условия

Активация на акаунт