Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 240
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Привет и от мен и дъждовен Бургас!
Гери,на 100% съм съгласна с теб-няма две мнения по въпроса!
Много се намъчи горкия,но си струваше-ще видите,че тази прегръдка ще е повратната точка в отношенията им! Grinning Grinning Grinning

# 481

Марианка, тука май са сложили новата колекция маркови дънки!  Wink Wink Wink

# 482
  • Пловдив

Супер Керим - нищо, че е от по старите серии....

# 483
Много се намъчи горкия,но си струваше-ще видите,че тази прегръдка ще е повратната точка в отношенията им! Grinning Grinning Grinning
Тя като му усети аромата и няма да се отлепи от него никога повече! Чак ще я хване яд, е по-рано не го е гушнала!  Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 484

ЗДРАВЕЙТЕ Hug МИЛИ ДАМИ    bouquet 
СПОРНА СЕДМИЦА С МНОГО УСМИВКИ
Heart Eyes Grinning

rivva  Hug така е - Керим  меко казано прекали с тази вандалщина в ресторанта- можеше да й се ядосва и по- кротко. Crossing Arms
Но те са женени все пак и той е отговорен за нея;а и тя му даде надежда- ресторанта е старт на хубавите  им спомени...
Гери     bouquetе написала вече много хубав пост Hug

# 485
  • Пловдив

Марианка, тука май са сложили новата колекция маркови дънки!  Wink Wink Wink

Гери, всички гледат, но не всички си признават кое и къде гледат.
А ние тук - наблягаме на тези красоти...Има момчето хубави маркови дънки...

# 486
Абе ще дойдете и вие на мойта-добре,че Мустафата предизвика тази реакция-след това следва нежната част  Embarassed Embarassed Embarassed

# 487
Абе ще дойдете и вие на мойта-добре,че Мустафата предизвика тази реакция-след това следва нежната част  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз ко казах вчера - Секса след скандал е най-Убав! Е, в нашия случей  - прегръдката!  Grinning Grinning Grinning Grinning
Маци, то накрая Керим да не отиде да го черпи Мустафа, затова да го търси във фирмата?!  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 488
Вече ми се изчерпва търпението-а до четвъртък ...не знам-ще си фантазираме,и без това друго не ни остава...

# 489
Момичета, благодаря ви за разясненията. Heart Eyes
Успях да погледам малко от сериите с англ. субтитри , признавам си - завладяващ е този филм.
Толкова герои, съдби, толкова реално и истински пресъздадени, безупречна игра, дано, дано само го видим и в превод на наш екран.  Praynig

# 490
  • София
Герка, супер съгласна съм с теб....... разсъжденията ни не бива да бъдат еднозначни. Опитвам се да си представя нещата и от негова и нейна страна по отделно. Той се измъчва и разкъсва между чувствата си и вината, която изпитва към нея вече доста дълго (не че не го е заслужил), но тази сцена може би така извадена от контекста ми се вижда малко прекалена като поведение на човек в неговото положение. Но пък от друга страна като се замисля този хрисим и толкова покорен Керим, който свикнахме да виждаме започва да изглежда нереален. И аз мисля че трябва да се случи нещо, което да " отключи "  "мойто Фатме", но в четвъртък след цялостната картина може би нещата ще ми изглеждат нормални и естествени.

Иска ми се сценаристите да ме зарадват със силни сцени със тежки диалози. от които да ми настръхват космите и да ги връщам по 5,6 пъти........абе куку съм си аз ама тук не сме си чужди вече!

# 491

На всеки пожелавам по един такъв Керим!  Grinning

# 492
Евалла!  Peace Признавам ви! Да не ви закача никой се вихрите посред нощите Керим-маниачки.  Joy Айде нема нужда! Ние от отбора на Фатмагюл сме широко скроени. Вие я изядохте заради скандала с хвърления пръстен, но ние ларж -  да покрещи малко, да потръшка. Само дето парата отиде у свирката! Joy В четвъртък пак ние ще сме на тамам. Ще има да ходи отзаде и, да се извинява!  newsm68

# 493
Герка, супер съгласна съм с теб....... разсъжденията ни не бива да бъдат еднозначни. Опитвам се да си представя нещата и от негова и нейна страна по отделно. Той се измъчва и разкъсва между чувствата си и вината, която изпитва към нея вече доста дълго (не че не го е заслужил), но тази сцена може би така извадена от контекста ми се вижда малко прекалена като поведение на човек в неговото положение. Но пък от друга страна като се замисля този хрисим и толкова покорен Керим, който свикнахме да виждаме започва да изглежда нереален. И аз мисля че трябва да се случи нещо, което да " отключи "  "мойто Фатме", но в четвъртък след цялостната картина може би нещата ще ми изглеждат нормални и естествени.

Иска ми се сценаристите да ме зарадват със силни сцени със тежки диалози. от които да ми настръхват космите и да ги връщам по 5,6 пъти........абе куку съм си аз ама тук не сме си чужди вече!
то накрая май излезе, Мац, е няма нормални в тая тема, всики малко по малко си приднахме!  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
и аз искам диалози да ми се сви стомахчето, да му ударя един рев и накрая да скачам от радост  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 494
Евалла!  Peace Признавам ви! Да не ви закача никой се вихрите посред нощите Керим-маниачки.  Joy Айде нема нужда! Ние от отбора на Фатмагюл сме широко скроени. Вие я изядохте заради скандала с хвърления пръстен, но ние ларж -  да покрещи малко, да потръшка. Само дето парата отиде у свирката! Joy В четвъртък пак ние ще сме на тамам. Ще има да ходи отзаде и, да се извинява!  newsm68
Не е баш така, Мац, просто ние немож спим да го мислим Керим! Laughing Laughing Laughing Laughing
Той Керим да награби Фатмето, па вие си бъдете на Тамам  Crazy Crazy Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт